Ne alakası var.. Onun ailesi hiç sıkıntıya girmesin.. Nişanlım ne yaparsa kendi maaşıyla yapsın..
Benim ailem 7 çocukla bir sürü borç altına girsin öyle mi? Onun ailesinin durumu kötüyse benimkilerin de kötü..
Benim maaşım yok ben aileme alamıyorum ama o şimdiye kadar eline geçeni hep ailesine harcamış zaten..
Alakası çok ki yazdım.bu kişisel bir düşüncedir.. Aile durumlarının kötü olmasıyla ilgisi yok.
Tekrar tekrar söylüyorum nişanlınızın bilezik almasıyla, sizin ailenizin aldığı bileziği geri vermek istemeniz arasında dağlar kadar fark var.
İstediğiniz kadar usulunce konuşun ters teper.
Bugun ters tepmezse yarın teper. Bunun yanında da ailenizin çizdiği-çizeceği imaj zedelenir.
Bunun ötesi berisi gerisi yok.Kız ailesi bu konularda çok duyarlı olmalıdır.
Alamıyorsa en uygununundan alacak, onuda alamıyorsa para takacak, onuda yapamıyorsa gram altın alacak, hiç yapamıyorsa borç alacak, hiç mi hiç yapamıyorsa hediye almayacak.
Onun ailesi benim ailem tartışmalarına çok erken girmişsiniz zburuk.
Binlerce defa düşündüm kk daki konuları okuyunca benim altınlarımı kim aldı, düğünümü kim yaptı diye ?
Eşim veya ailesi kim yaptı bilmiyorum, inanın bilmiyorum. Sadece kendi üzerime düşenleri yaptım.
Çok öfkeli cvp.veriyorsunuz yorumlara.Fikirleri merak edip açıyorsanız size saygı çerçevesinde yazanlarada saygılı olmalısınız.