Zburuk'un bir sözü üzerine yine aklıma geldi yazmak istedim ''bugune kadar maaşını hep ailesine harcamış zaten''
Kk'da yazılanlar dışında daha önce çevremden tek kişiden duymadım; ''nişanlım ailesine para harcıyor, ailesi bana birşey almadı nişanlım aldı ''
Bu ve bunun gibi cümleleri aklım almıyor, idrak etmekte gerçekten zorlanıyorum..
Karı koca arasında nasıl maddi konular olmazsa anne baba-evlatlar arasında da maddi konular olmaz.
Tabiiki maaşını harcayacak ailesine, tabiki destek olacak..Bunun söylenmesi bile ayıp.
Evlenincede kimde para varsa o yapar düğünü.
Babada varsa yapar, yoksa evladı kendi düğününü kendi yapar.. Kendine güveniyor ki evleniyor değil mi ?
Evlendikten sonra yine desteğini kesmez eğer ihtiyaç varsa kendi evinin ihtiyaçlarını aksatmadığı sürece.
Para konusu çığrından çıkmış artık !
Ben eşime kızıyorum.. Evlenmeyi düşünen insan biraz birikim yapar.. Şimdi borca girdik diye herşey geçiştirilmeye çalışılıyor..
Ve ben buna kızıyorum.. Eve alınacak bi yolluk tasarrufa tabi tutuluyor bana sorulmadan..
Ben herşeyim tam olsun demiyorum, ki tam da değil zaten.. Şu anda eşimin altına gireceği her borç beni de etkiler, kuracağımız yuvayı da..
Ama yapılacak küçük şeyler bile oldu bittiye getirilince canım sıkılıyor