Ne yapmaya çalışıyor bu Adam

Almanya canim ikimizde türküz evet.

Benim ayrilali neredeyse 2 yil oldu linc yemeden profilimi acilen degistirmem lazim 😄

Bilgilerinizi güncelleyin tabii. Bilgiler güncellenir de, kusura bakmayın her konunuz birbirinden tuhaf.

Biten evliliğinizdeki eksik kalan cinsellik sebebiyle, konularınızın öznesine de cinsellik yerleşmiş gibi görünüyor.

2 çocuğunuz varmış. Çocuklarınız büyük mü, sizinle mi yaşıyorlar ?

Internetten tanidigimi nerden biliyorsunuz ayrica yazdiklarimdan hayatimin merkezine koydugumu cikardiysaniz alginizda Problem var
Böyle basit bir şeyi bile ciddiye alıp konu açmanızdan çıkardım. İnternet vukuatlarınızı hatırladığım için tahmin etmek zor olmadı

Böyle basit bir şeyi bile ciddiye alıp konu açmanızdan çıkardım. İnternet vukuatlarınızı hatırladığım için tahmin etmek zor olmadı
Konu bamyadan acilmisken, burada bamya tarifi verdiğim bir konu acarsam hayatimin odagina bamya mi almis oluyorum. Evet aşırı mantikli, teşekkürler 😄

Adam sizdeki ciddiyetsizliği fark edip geri çekmiş kendini,ya da baştan gönüllü değilmiş diyelim.Büyütülecek bir mesele görmedim ama yanında bu şekilde konuştuysanız şayet,salkım saçak şeklinde yani,bundan da hoşlanmamış olabilir.

Arkadaşlar benim yerimde olsanız napardiniz? Ben cevap verip "Ulan benimle Daşşakmı geçiyorsun" ile hic cevap vermeme arasinda gidip geliyorum. Ayrica bozuk kafasinda ne gectiginide merak etmiyorum değil.

Bir Adamla tanıştım yaklasik 2-3 ay önce. Gerçekten olağanüstü yakışıklı bir Adam. 1.90 boyunda Esmer, gördüğümde agzimin suyunu akitan Türden. Aslinda onunda düsünceleri bana karsi ayniydi veya en azindan kendisi öyle söylüyordu. Bir defa bulustuk fakat enerjimiz hic uymadi ki zaten onunla buluşmaya giderken ondan önce hayatimda olan Adam geldi gözümün önüne onu özledim modum düstü. Buluşmadan kacarak uzaklastim resmen. Dolayisiyla oda sogudu aslinda

Birbucuk ay hic görüsmedik. Yine irtibata gecti benimle. Birkac defa buluşmaya yeltendik daha dogrusu ben yeltendim o önce gönüllü görülsede is buluşmaya gelince hep yan ciziyor gibi. Ben hic üstüne düsmedim, genelde o yazdi bana. Gecen kafama esti hadi Kalk bana gel kahve icelim dedim. Adam bana cevap bile vermedi. Paşa gönlün bilir dedim bitirdim kafamda. 4 gün sonra bana yazmiski "kiz nerelerdesin"???

Bunu sürekli yaptigini farkettim. Birkac gün hatta bir hafta on gün kendini geri cekiyor. Ben üstüne düsmüyorum sonra gelip beni unuttun diye sitem ediyor.

Akli sira taktikmi yapiyor, benimle dalgami geciyor, pesinden kosmamimi bekliyor beni yedektemi tutuyor hiçbirşey anlamis degilim.
Dalga geçiyor ya da yedekte tutuyor bu kadar açık

Narsistik hareketler bunlar, böylesi taktik de yapsa kişiliği de bu olsa çekilmez, def et gitsin. Dünyada adam mı kalmadı. Tipe 3 günde doyulur ruha bir ömür doyulmaz unutma. Yakışıklı ama karaktersizi ne yapacaksın
Arkadaşlar benim yerimde olsanız napardiniz? Ben cevap verip "Ulan benimle Daşşakmı geçiyorsun" ile hic cevap vermeme arasinda gidip geliyorum. Ayrica bozuk kafasinda ne gectiginide merak etmiyorum değil.

Bir Adamla tanıştım yaklasik 2-3 ay önce. Gerçekten olağanüstü yakışıklı bir Adam. 1.90 boyunda Esmer, gördüğümde agzimin suyunu akitan Türden. Aslinda onunda düsünceleri bana karsi ayniydi veya en azindan kendisi öyle söylüyordu. Bir defa bulustuk fakat enerjimiz hic uymadi ki zaten onunla buluşmaya giderken ondan önce hayatimda olan Adam geldi gözümün önüne onu özledim modum düstü. Buluşmadan kacarak uzaklastim resmen. Dolayisiyla oda sogudu aslinda

Birbucuk ay hic görüsmedik. Yine irtibata gecti benimle. Birkac defa buluşmaya yeltendik daha dogrusu ben yeltendim o önce gönüllü görülsede is buluşmaya gelince hep yan ciziyor gibi. Ben hic üstüne düsmedim, genelde o yazdi bana. Gecen kafama esti hadi Kalk bana gel kahve icelim dedim. Adam bana cevap bile vermedi. Paşa gönlün bilir dedim bitirdim kafamda. 4 gün sonra bana yazmiski "kiz nerelerdesin"???

Bunu sürekli yaptigini farkettim. Birkac gün hatta bir hafta on gün kendini geri cekiyor. Ben üstüne düsmüyorum sonra gelip beni unuttun diye sitem ediyor.

Akli sira taktikmi yapiyor, benimle dalgami geciyor, pesinden kosmamimi bekliyor beni yedektemi tutuyor hiçbirşey anlamis degilim.

Dassak geciyor.Uzak durun.Herşeyin farkında toksikliğe dogru itiyor olayi.

Ay üf bu ne be, ben burdan sıkıldım. Sal ipini gitsin, gereksizin teki. Onlinedating yaptigim zamanlarda bende de vardi böyle bi tip, "kız" diye hitap eden, yılışık, hiç bir ağırlığı olmayan tiplerden. Seninki se öyle anlaşılan. Dis görünüşü bosver, karakter bozuk olunca, dünya güzelini bile takmam.

Doğru soru ikinizin de ne yapmaya çalışıtığı bence. Velev ki adam yazıyor,arıyor olsun. Siz aklınız başkasında kalarak "özleyerek"git gel yaşıyorsunuz. O zaman da iki ş ile kendiniz için aynısını söyleyebilecekseniz no problem.

İkinizde boşlukta kaldıkça birbirinizin aklına düşüyorsunuz net.

Ayrıca daha adının flört olarak bile konulamadığı bir durumda "kızzz"diye hitap eden erkek iticiliği 🤮

Buluşmaya giderken eski sevgiliniz aklınıza gelmiş özlemişsiniz bence esas nokta burası.
Sizin biraz daha yalnız kalmaya ihtiyacınız var.

Daha buluşmadan modunuz düşmüşse o buluşmaya ihtiyacınız yok demektir aslında.

Ben bana cevap vermeyen insandan anında soğurum kadın erkek fark etmez bu bir görgü kuralıdır her şeyden önce.
İşim var kahveye gelemeyeceğim diyebilirdi en azından değil mi ?
Sizde kendisine cevap yazmayın derim gereksiz biri çünkü.
Ayrıca kız diye hitap eden erkekten de bir hayır geldiğini görmedim.

Erkekler pek taktik falan bilmezler 😂 muhtemelen kendisi de ne yaptığını bilmiyor. Boş boş oturmaktansa ona buna yazayım diyordur.
Yanılıyorsunuz erkekler öyle bir taktik uygular ki şeytan çarpmışa dönersiniz vala. Çoğu kadın bu konuda erkekleri fazla hafife alıyor ama sandığımız kadar düz varlıklar değiller 🤷🏻‍♀️

Back
X