- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
maddi konularda uygulamada bir yanlışımı görmedim .cimri davranması ve söylediği sözler dışında .ama güvenimi bu mu sarstı bilmiyorum . para konularından bahsettiğinde midem bulanıyor artık .Eşinize güveniyor musunuz ? Sanki daha önce güveniniz kırılmış gibi bir izlenim oluşuyor.
açıkça sordum ankaraya taşınırsak işten dolayı,ilerde çocuklardan dolayı vs. beğenilmeyip çıkılacak evde oturmam dedim ne yapacağız annemlere aldığımı eve çıkın biz oturacağızda denilmez . gidip yanlarında da oturulmaz dedim. oda hayır zaten yanlarında olmaz ama belki sen istersin eski ev mantıklı gelir .gelmezse mantıklı istemessen kiraya çıkarız dedi . kaldı ki ankara da yaşamak istemiyorum diyen bir insandı .İçine sinmiyorsa aldirma. Kadınların hisleri kuvvetlidir. Eger bir sey hissediyorsan boşa degildir. Acaba eşinin ailesinin yanına taşınma planı falan mi var?
bursada merkezde değiliz .ilçedeyiz .evler 300 400 milyar burda aşırı pahalı .Bursa da merkezde yasiyorsaniz ordan almak da mantikli siz de kirada oturmamis olursunuz. Benim ailemde keciorende yasiyor. Istanbul olsa derim metro gelince ev fiyatlari artar diye ama ankara icin cok da oyle olmuyor. Bursa da da ev fiyatlari ankarayla esit artiyor. ama esinizin annesinin de rahat etmesini dusunuyorsaniz ankaradan da alabilirsiniz. Bir de ne kadar sonra tayininiz cikacak.
eşin planı mantıklı bence,
ama sizde zamanla şu his oluşabilir, kendinizi tartarak bu işe girişin;
"işte kendim oturmayacağım ev için fedakarlık yapıyorum, kendi ihtiyaçlarımdan kısıyorum, vs vs"
kiradayız.kira kira şehir şehir gezeceğiz biz. eski evide onların kiraya veririz geliri bize gelir diyorsizin kendi eviniz var mı bursada, yoksa kirada mısınız?
kiradayız.kira kira şehir şehir gezeceğiz biz. eski evide onların kiraya veririz geliri bize gelir diyor
evetSonuçta çıkın demeyeceğinize göre bu durumda ailesine ev almış olacaksınız .
yatırım için ev almış olacağız
kız kardeşi var birde okuyorBaşka kardeşi var mı ?
ona göre böyle amayatırım için ev almış olacağız
Bence Bursa'dan alın kendiniz oturun.kız kardeşi var birde okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?