- Konu Sahibi carmina000
-
Iyi de kiradasınız yeni evlisiniz
Maaşlar toplam 10000 değil ise nasıl Ankara'da eski evi satmadan ev alacaksınız ki
Yatırım için ev alırken peşinat olur bir de o ev kiraya verilir kredinin bir kısmı da öyle ödenir
Anneden kira almayacaksınız eski evin kirası ile yeninin kredisi ödenmez
Yarın öbür gün çocuğunuz olur ya da bir tişört beğenirsiniz eşiniz kıs harcama der siz de oturmadığım ev için neden kısıyorum der üzülürsünüz
Çoğumuz kredi ile ev aldık sıktık da ama içinde oturduk vs fedakarlık daha az battı
Şimdi siz 10 tllik tişört bile alamıyorum Kv alt katta eski evde oturmasın diye psikolojisine girmem diyorsanız he deyin ama ben şahsen sinir olurdum bu duruma
Eşim ve ben memuruz .Eşim ayar vermeyi seven bir insan ve kendi istekleri doğrultusunda istediklerini sözleriyle yönlendirmeyi çok iyi beceriyor(du ) ama ben tavrımı koymaya başladım .daha 6-7 aylık evliyiz. eşimin ailesinin 2-3 yıldır evi değiştirme planları yapıyordu. ankarada yaşıyorlar . biz evlendik ve bursada çalışıyoruz burda yaşıyoruz.eşim geçen kafasında düşünmüş olduğu bir plandan bahsetti. eşimin ailesi ankarada keçiörende yaşıyor ve bina eski en alt katta yaşıyorlar.kayınvalidem söylenip duruyor bıktım altta yaşamaktan diye ev almayı düşünüyolar orayı satıp .eşim onlara yeni bir ev alalım ev bizim üstümüze olsun eski evi sattırmayalım o ev çok değerlenecek keçiören ilerde çok büyüyecek metro yapıldı açılacak falan filan diyor. tamam eski evleri değerlenecek olabilir ,yatırım amaçlı ev düşündüğümüzden tayin çıkacak sürekli çünkü çok mantıksız gelmiyor . ama bir uyanıklık çıkar sezmelimiyim emin olamıyorum. rahatsız ediyor bir şeyler beni .bir fikir verebilir misiniz ?
hangi ilçe orası bursada 300-400 bin merak ettimbursada merkezde değiliz .ilçedeyiz .evler 300 400 milyar burda aşırı pahalı .
Yoo bence konunun açılmasını beklemeyin belki Eşiniz sizden ses çıkmayınca annesiyle konusurda biz alacağız size ev der sonra sıkıntı olmasın. Siz açın konuyu ben düşündüm de aklıma yatmadi tayin çıksa annenlere çık mi diyeceğiz ev degerlenecekte ne zaman belli değil deyin bursa dan alalım içinde otururken oderiz çok sıkıntıya düşmeyiz deyin bence erken davranin yaniben hiç yorum yapmadım sadece dinledim ve ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalıştım. şimdi ev bakıyorlar ara ara ama çok pahalı geliyor alamıyorlar bakmaya devam edecekler. ben şu anda bu konuyu açmalı ve fikirlerimi belirtmeli miyim yoksa zamanı gelince konu tekrar açılınca fikirlerimi söylemeli miyim ? sizce hangisi doğru olur.
memurz ama yükselmek için bir yıl içinde sınava girecek eşim müdür yardımcılığı için.yükselmek istiyorsak bende birkça yıl sonra gireceğim aynı sınava . tayin olmak zorundayız .Tayin diyorsunuz ya çok açık etmeyeceksiniz mesleği söyleseniz zira zorunlu tayin yoksa alın ev oturun bir yerde
Ya da en uzun nerede kalacaksanız alın ev sonra onu kiraya verin gittiğiniz yerde kirada oturun
Bizim sitede evler 220-250 civarında nilüfer de hangi ilçe 300-400 villa mı baktınız
Ankara merkezde de ucuz değildir ki
Bu kafada olmayın derim. Borç isterlerse ve verirseniz o paranın geri geleceğini mi düşünüyorsunuz? Kk forumlarını bir gezin derim.evet haklısınız bunlar düşündürüyor beni .düğündeki takıları düşünüyor kafasınca heralde . 50 bine yakın bir paramız var. borç istesinler verelim ama ev mantıksız geliyor bana
aklıma gelmedi değilBu koca senin maaşına el koyuyodu birikim için 300tlnin lafını yapıyodu dimi? Konu şimdi anlaşıldı. Ana babasına ev alcakmış demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?