Ne yapmaya çalışıyor?

Arabanin size haber verilmeden satildigini ispat edemez misiniz? Suanda kimin ustune gorebilirsiniz belki vergiden ya da trafikten.
Allah kurtarmis sizi. Kizinizi zor alir.

Arabanin size haber verilmeden satildigini ispat edemez misiniz? Suanda kimin ustune gorebilirsiniz belki vergiden ya da trafikten.
Allah kurtarmis sizi. Kizinizi zor alir.
Arabanın satış kağıdında bı otogaleriye gittiğini okudum dahasinı inceleyip okuyana kadar aldı burusturup attı camdan ...çamaşırları makinaya atarken cebinde bulmuştum dedigi fiyattan da yüksek satmış üstelik ...

Herif yuvasina degil parasina kiyamiyor
Sakin geri donme gibi bir hata yapma
Aklımdan gecirmedim desem yalan olur ... Kızım için katlandim yine yapabilirim die bu hatasını da sineye çektim zaten ... Dedim hadi kaza olmuş olsun giden gitsin ... Aradan bir ay geçmeden yine borç geldi üstelik de faturasına 7 bin lira ... Neymiş de bir arkadaşına telefon almış adam evi taşımış borç ona kalmış ...
Sonra da bana sen benim arkadaşıma yaptığım iyiliğe karisamazsin dedi

Mesaj atan hakkında suç duyurusunda bulunun. O adamdan da koca olmazmış zaten iyi yapmışsınız. Boşverin kim ne derse desin, siz kendinizi biliyorsunuz.

Mesaj atan hakkında suç duyurusunda bulunun. O adamdan da koca olmazmış zaten iyi yapmışsınız. Boşverin kim ne derse desin, siz kendinizi biliyorsunuz.
Çok şükür kendimi biliyorum vicdanım da rahat ,ama huzursuz etmesi beni çok rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…