- 1 Mayıs 2018
- 778
- 550
- 103
- 35
Bunun için o kadar çok üzüldum kiTek üzülmeniz gereken bir nokta böylesine yalancı bir adamla nasıl aynı yastığa baş koydum olsun .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun için o kadar çok üzüldum kiTek üzülmeniz gereken bir nokta böylesine yalancı bir adamla nasıl aynı yastığa baş koydum olsun .
Paragözmusum ailem doldurmuş beniailesi arayip sizi baristirmaya mi çalışsın istiyorsunuz? aramasalar daha iyi değil mi yipratici olur bu süreçte iletisimde olmak.
ne yalancı bi insanmış. evliyken böyle kalles olan bi adam boşanma sürecinde nelerle gelir tahmin edebiliyorum.
Ailesi destek oldu ,bana da paragöz muamelesi yaptılar . Oğlum sen ne işlere girdin demediler de onun yalanina istinaden ,insan kaza yapabilir ne var bunda korkmuş söyleyememistir, insan hata yapar ne var söyle olmjs böyle olmuş savunup duruyorlar bu arada arabayı da ailesinin oturduğu yerde satmış sanki burda galeri yok gibi satış kagidini bulunca cebinde çamaşırları makinaya atarken , bileğimi tuttu kağıdı aldı buruşturup camdan attıAman bacım kaç kurtul kurban kes ailesi de ne mal olduğunu bildikleri için kocanın, ondan seslerini çıkaramamışlardır
Adamdaki senaryo yaz yaz bitmemiş nasıl işlere girdi demek ki o paralar nerelere gitti acaba
Kızım var bı tane bu zamana kadar da katlanmamin borçlarını Örtmemin sebebi bu oldu ...Kurtulmuşsunuz böyle bir adamdan buna da şükür. Kimi ararsa arasın size sorarlarsa dersiniz doğrusunu zaten kendi seviyesini belli etmiştir etrafa da
Açtım davayı zaten hala saçma sapan hareketlerini yalanını bırakmadı . Kızımla tehdit edio maaşı benden yuksekmis de devlet ona verirmis
3.5 yaşındaKaç yaşında kızınız?
Neyse ki geride kaldıBunun için o kadar çok üzüldum ki
Tazminat davasını geçtim kızıma vereceği nafakanın bile lafını yapio ...Merak etme, boşandıktan sonra ailesine de yalan söyleyip borç takacak bu adam. Onların başına kalacak çünkü. Sana ödetemeyecek borçlarını, alacaklılar ana babasını rahatsız edecek. O zaman sana hak vermeye, hatta başlarından atmak için sizi barıştırmaya çalışacaklar. Kurtulun bu adamdan, her hakkınızı da söke söke alın. Sonra da arkanıza bile bakmayın.
Bu ayrılmaya karar verdiğim nokta öncesi de varInsan karisina bu kadar yalan duzer mi
Süründür.
O yapsın, siz işinize bakın. “İt ürür kervan yürür.” demişler. Mahkeme nasıl olsa sizden yana karar verecek.Tazminat davasını geçtim kızıma vereceği nafakanın bile lafını yapio ...
Herif yuvasina degil parasina kiyamiyorBu ayrılmaya karar verdiğim nokta öncesi de var
3.5 yaşında
Avukatim da öyle dedi ... Sen calismamis olsan da sana verilir dedi ... Kızımı çok istediğinden değil tabiki seviyordur kızı o anlamda değil de kızımın benim zaafim olduğunu biliyor ... Bu zamana kadar evliliğimi bu sebeple ayakta tutmak için didindigimi de o yüzden artık şiddetle saçmalamaya başladı3.5 yaşındaki kızı kimse anneden alıp babaya vermez. Boş konuşuyor. Maaşa bakmaz o iş.
Avukatim da öyle dedi ... Sen calismamis olsan da sana verilir dedi ... Kızımı çok istediğinden değil tabiki seviyordur kızı o anlamda değil de kızımın benim zaafim olduğunu biliyor ... Bu zamana kadar evliliğimi bu sebeple ayakta tutmak için didindigimi de o yüzden artık şiddetle saçmalamaya başladı
Zaten bunun farkında da o yüzden saga sola saldirma sebebi ....O yapsın, siz işinize bakın. “İt ürür kervan yürür.” demişler. Mahkeme nasıl olsa sizden yana karar verecek.
Ara karar verileli bir ay oldu henüz görmeye gelmedi sürekli benden resim ve video istiyor mesaj atioEğer iyi bir baba ise boşanmak onu etkilememeli. Yine babalığıni yapar. Yok kötü baba ise zaten düşünecek bişey yok.
Hâlâ seni kaz yerine koyup yolma peşinde.Zaten bunun farkında da o yüzden saga sola saldirma sebebi ....
Yok avukatimla konusucam ( sanki avukatı var ) düğün CD sini goturucem bilirkişiye baktiricam düğün takıları vs anneme verdiğim bir bilezik vardı (annemlr para verip aldığım) onu falan tazminat davası acacakmis iyi dusuncekmisim bunların hiç birine gerek de olmazmis davayı geri de çekebilirmisiz ...
Hayır deyince de ailen seni doldurmuş deyip duruyor