Ne yapmaya çalışıyor?

Nezormusbu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
329
391
103
26
Merhabalar. Ben önceden bir konu açmıştım internette biriyle tanıştım başlangıçta her şey güzelken sonra bir hafta boyunca benimle hiç konuşmadı diye. Çoğu kişi de beni yedekte tuttuğunu falan söylemişti. Ben de öyle düşündüğüm icin artık konuşmayacağım demiştim ama konuştuk ve öğrenci hayatından sonra birden iş hayatına girince bunalıma girdiğini falan söyledi, idare et biraz eskisi gibi olacak dedi barıştık. Barıştıktansonra bir süre yine her şey iyi devam etti ama yine eskisi gibi davranıyor. Hep haftaiçi yorulduğunu haftasonu benimle ilgileneceğini söylüyordu ama her seferinde bir şey oluyor benimle ilgilenmiyordu artık bende bıktım eteğimdeki bütün taşları döktüm. Dün akşam sürekli geç yazmasından bıktığımı falan söylerken yine hep geç yazıyordu bende numarasını sildim. Numarasını silince söylediklerime hiç cevap vermedi sürekli sen benim numaramı mı sildin diyip durdu ve hiç cevap vermemeye başladı ben işi var sandım bekledim ama meğer öyle değilmiş gecenin 3 ünde bile wpye girmiş mesajımı gördüğü halde cevap vermemiş. Öyle olunca bende sabah içimde ne varsa döktüm ama düşüncelerim hakkında hiçbir şey söylemiyor sadece sen numaramı sildin zaten kafanda bitirmişsin falan dedi. En sonunda yine gördüğü halde cevap vermemeye başladı bende kendine iyi bak o zaman dedim yine gördü cevap vermedi.

Bana düzgünce istemiyorum seninle konuşmayı dese bu kadar üzülmem ama böyle karmaşık davranması beni cok üzüyor ne yapacağım amacı ne onun

Birincisinde aynı şeyi yapmış sonra yine aynısı... değişmeyecek. Sen kendin üzüldüğünle kalacaksın.

Seni takmıyor belli ilişkini sende onlara bitir cok tepkisiz...

Kendini tutabilir misin bilmiyorum ama bir daha yazma artık. Yazışmalarınızı falan herşeyi sil gitsin. Belli ki seninle olmayı senin kadar istemiyor.

Manipule etmeye calisiyor. Dengesiz erkek iste baska bir aciklamasi yok.

Numarayi silene degil , numarayi sildirene bakacaksin deyip gececeksin.

Yalniz numarayi sildikten sonra hala konusman tutarsiz oldugunu gosteriyor. Engelle gitsin.
Evet ben baya tutarsız davrandım istemiyorum dedikten sonra hala ona yazmaya devam ettim ama tutamadım kendimi o kadar sinirlendim ki tavrına

Size baştan değer vermemiş.. Bahaneleri çok, ilişkinin ilk zamanlarında böyle olmamasi lazım. Isterse 24 saat çalışsın konuşmak isteyen erkek vakit ve fırsat yaratır. Engelleyin, hayatınızdan çıkarın. Ayrılmak için numarasını söylediğinizi bahane etmiş sürekli onu vuruyor yüzünüze.

Numarasını sildiginizi dicektim telefon yanlis yazmis.

Numarasını sildiginizi dicektim telefon yanlis yazmis.
Cuma günü yine yazmadı akşam sabah kalktım son görülmesi 4.51 sordum kiminle konustun diye dayımın oğlu yolda, memlekete gidiyor onunla konusuyordum dedi.
Cumartesi günü arkadaşı ondaymış. Bugün seninle ilgilenemeyeceğim, yarın telafi ederim dedi. Sabah bi kalktım son görülmesi 3.00 gündüz zaten 4 te falan kalktı 5 mesaj falan attı sonrada yazmadı hiç. Böyle değersiz görmesine üzülüyorum

Üzülmeyin, seneler önce ben de benzer olayı yaşadım. O zaman çok üzülmüştüm 1 haftadır konuşuyorduk ve 1 hafta bana böyle soğuk davrandı mesaj atmamak için bahaneleri vardı. Sonra 1 gece ben uyuyorum iyi geceler yazdı ben de mesaj attim uyudum. Ertesi sabah uyandığımda yanlışlıkla bana mesaj yazmıştı. Hayatında biri daha varmış ve yanlışlıkla ona atacağı mesaji bana atmıştı. Çok üzülmüştüm daha lisedeydim konuştuğum ilk kişiydi zaten erkeklerle konuşmaya çekiniyordum ve böyle bir olay yaşayınca hepten koptum. Ondan sonra hayatıma eşim girdi. Her neyse sonra ne oldu biliyor musun beni öyle aldattı aradan 1 sene geçti, bir gün yolda beni gördü hemen bana ulaşmaya çalıştı çok yalvardı. Ben de dedim sen misin beni aldatan. Barıştım ama içimde intikam duygusu da vardi bu sefer ben terk ettim onu. Insallah seni kaybettiğine çok pişman olur. Her şeyde bir hayır vardir Allah sana daha güzel kapilar açacak emin ol.

Bende bunları ona söyledim ama bu dediklerime cevap bile vermiyor sen kafanda bitirmişsin diyor ancak. Dün gece 3 kere aradım sabah bana dönmedi kalktığını biliyorum işe gitti. Zaten öğlen cevap verdi ama o kadar yazıya bir cümle sadece. Gecenin köründe arıyorum umursamıyor bile başıma bit şey gelmiş olsa haberi olmayacak

Konuşmayı kestikten sonra tekrar devam etmeniz de yanlışı yapmışsınız. Eşimle flört dönemindeyken 1 haftalık eğitime gitmişti. Sabah 6da kalkıyordu. Gün içerisinde fazla konuşma mesajlaşma imkanımız olmamasına rağmen bi yemek molasında ve ya tuvalet ihtiyacında bile iki dakika da olsa arayıp zaman ayırmaya çalışırdı. Konuşmak isteyen her türlü konuşur bahaneye ihtiyacı kalmaz. Üstüne siz gece 1 değil 3 kere aradığınızı söylüyorsunuz. Yapmayın. Size değer vermeyen boş vaktini dolduran birine bu kadar önem verip kendinize eziyet etmeyin

Bugün de baktım sabah 4 te bile online olmuş kendisi benim numaramı silmemişti ama bende wpde falan numarası durduğu icin bakıyordum artık ordan da sildim. Benimle konuştuğu zamanlar uykum var diye uyurdu hemen

Bence sizin yapamadiginizi o yapacak belli ki.
Sizin onu silmeniz bulunmaz bir firsat olmus kendisi icin.
Keske zamaninda kadinlar kulubu olaydi da, gereksiz insanlara kiymetli zamanlarimi harcarken danissaydim da yol gosterselerdi
Aklin yolu bir, sil engelle arama bitir

O kadar haklısın ki. Kendisi zaten konuşmayı bitirmek istiyordu ama bunu benim yapmamı istiyordu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…