Ne yapmaya çalışıyor?

Ben aslında onceden hiç fedakarlık yapmazdım erkek için ama buna takılıp kaldım, gurursuz oldum...Yardım edin destek verin de tekrar gururumu geri kazanayım...
Canım burdan bizim gururlu ol dememizle olacak iş değil sen kendine güven çıkar aklından belkide 5 senenin verdiği alışışmış duygusu ağır basıyordur uğraşacak başka şeyler bul yeni arkadaşlar edin mesela. O nasıl gurur gurur diye seni bu kadar üzüyorsa sende ona göre davran kimse senden önemli değil bırak unutmaya çalış seviyorsa ve olacağı varsa da o gelsin

Haklısın..üstüne düştükçe adam bi havada

Ozlemesini engelledigin için ayrılık sürecini ozlemeden atlatıyor birini bulana kadar. Engelleme ama arama sorarsa da biz gerçekten ayrilmisiz çok sevdiğim için geç idrak edebildim de

Bakın anlattıklarınız kolay şeyler değil. Aşkta gurur iyi birşey değil. Hatalı olduğunda özür dilemeyi bilmeli bir ilişkide insan. Ama sizin durumunuzun gururla bir ilgisi yok, erkek arkadaşınızın size saygısı yok ve sizde öz saygınızı kaybetmişsiniz. Bu durumda bir ilişkiyi yürütmek imkansız. Anlattığınız olaylar üzerinden değerlendirmek gerekirse, erkek arkadaşınızın ciddi manada sizi önemseme ve kaymetmekten korkmama durumu var. Bu nedenle ben onun size aşık olmadığını düşünüyorum. Sizi kaybetmekten korkmuyor, sizi üzmekten çekinmiyor ve anladığım kadarı ile önceliği olamıyorsunuz. Bakın ilişkilerde evlilik öncesi dönem kadının en fazla el üstünde tutulduğu dönemdir bu dönemde bile sizi kaybetmekten korkmayan bir adamın evlenince iyice sizi geri plana atacağını öngörmek için medyum olmaya gerek yok. Bu nedenle biran evvel oturun düşünün kendinize reva gördüğünüz muamele bu mu? Her sorunuzda hata onda olsa bile hep siz mi alttan alacaksınız. ? Bazen bırakmak gerekir zaten erkek arkadaşınız sizi gerçekten istiyorsa o uğraşır. Uğraşmıyorsa belki de bitmesi daha hayırlıdır.

Narsisist belirtiler var evet.. zor be bacım. en yakın arkadasimdan biliyorum su senin ariycam deyip baska islere oncelik verip haber bile verme ihtiyaci hissetmemesi gibi yuzlerce örneğini yasadi. Ayrildi. Aynı döngüleri sil bastan yasamamak icin de tüm irtibat numaralarini adresini dahil degistirdi. Bunlar hep kısır döngü yaşatıyor kişiye anladigim kadariyla. Bir bakmissin yillar gecmis bir arpa boyu yol yok. Değişmek gibi bir istekleri yok onlarin.

Asıl sen ne yapmaya çalışıyorsun ? :)

Sizin ilişki bitmiş gitmiş daha ölüyü diriltmeye mi çalışıyorsun ?

5 yıl sürmesi demek bitmeyeceği anlamına gelmiyor bence bunu kabullenmelisin.

Hayır bu adamla böyle hayat mı geçer hiç mi sormuyorsun kendine ???

Kısır döngü evet..
Bir de kendisi hep benim demem gereken sözleri söylüyor...İlerlemiyormuş ilişki...Yani kendisinde en ufak hata görmüyor..Oysa ki bana yalan söyleyen biri zamanında. Sonra olay dönüyor senin tavırlarınla bu hale geldik oluyor, sonuçta tek suçlu ben oluyorum..

Ayrıldıysan açma telefonlarımı o zaman, nasıl oldun deme, garajda karşılama net bi tavır koy...Böyle arada bi tavır sergilemenin manası ne yani

küsen ve nazlanan erkekten nefret ederim. zaten bu tarz erkekler yapici olmak yerine yikici oluyor. he daim sizin çabanizla yuruyecek olan bir iliski sizi cok yorar. boyle biri de yani gururlu, narsist ve adim atmaya korkan erkek de deger vermez emin olun. cok tecrubeliyim bu konuda. ben olsam tahammul edemezdim. 5 ay iyi tahammul etmissiniz

Ben de aynı şeyleri düşünerek 4 ay kadar önce bitirmiştim...Bunu kabullenmeyip tekrar arayan oydu...Yaklaşmaya çalışan...Barıştık dediğim gibi...Sonra ilk olayda yürümüyor dedi...O da işte aramadı söz verdiği gibi diye üstüne gittim diye..Yani bu kadar basit mi olmalı yeni barışılmışken...Adam sürekli artık tek hatanda gittim modunda ama tam da gitmiyor...Beni garaja karşılamaya geliyor sonra da yüzüme bitmiş bi ilişki içindeyiz diyor...O zaman neden karsıladın beni dedim..Hastasın diye yardım etmek istedim, onu da başkası yapar mıydı bilmiyorum dedi bi de...Gerçekten çok sinirlendim bu lafa...E peki tamam öyle vefa olarak yardım ettin garajdan aldın...sonra vardın mı diye nasıl oldun diye arıyorsun...Sanki barışmış gibi...Narsist yapıda olduğu için ya ceza veriyor ya da intikam alıyor bilmiyorum

5 ay olsa iyi 5 yıl....bu konuda cok tecrubeliyseniz özelden konusmak isterim

5 ay olsa iyi 5 yıl....bu konuda cok tecrubeliyseniz özelden konusmak isterim
ay oyle mi 5 ay okudum ya ben :) benim 5 yil suren bi iliskim olmadi hic. cunku sabirsiz, deger gormeyince aninda bitiren, ust uste yapilan hatalari affedemeyen biriyim. cok fazla gorustugum kisi oldu. tabiki yazabilirsiniz ozelden

bence şöyle; buluşacağınız zaman sürekli bekletse, atıyorum 5 diyip 7de gelse yada unutsa tamamen haklısınız. ama telefon olayı bence çok takılacak bişey değil. hem de çalışırken, gün içi. misal bugün bizim 11.30da başlayıp 12de bitecek toplantı 12.40ta bitti. ve o ortamda mesaj atmam da pek hoş olmazdı. öğlen de olsa bişeyler çıkabiliyor.

bana göre fazla takılmışsınız en başından böyle şeylere. adam da rahatsız olmuş ve artık ağzınızı açtığınız anda tepki veriyor.

evinde bile olsa illa 2 dakka, 5 dakka diyip ona göre arayamayabilir. insanız. bi an dalarız. ben öyle diyip tv ye daldığımı bile hatırlıyorum.

bunlar inanın o kadar ufak şeyler ki... adam kesinlikle şunu düşünüyor: 2 dakkaya arıycam dedim ve aramadım diye bunu yapan, evlensek beni bitirir..

Evet agzımı actıgım anda tepki yiyorum artık...hadi o olay tamam ama haklı olsam bile artık tepki

Evet agzımı actıgım anda tepki yiyorum artık...hadi o olay tamam ama haklı olsam bile artık tepki
tamam işte bezdirmişsiniz. üzgünüm ama gerçek bu.
erkekler bizim gibi değiller. zaten detay sevmiyolar. detayı ve zoru gördükçe uzaklaşmış.

bende böyle bişeyler için sürekli trip yesem, sorun yaşasam o adamı çekmem açıkçası. hayat bu detaylar için çok kısa.

ha diyin ki hastanedeydim gelmedi, cenazem oldu gelmedi, aramadı.. eyvallah... ama gün içindejki rutin sevgili konuşması için bu tripler fazla olmuş gibi düşündüm.

ben açıkcası sevgilinin sana karşı bişey hissetmediğini ya da ayrılmak istediğini düşünmüyorum. Sadece sizi kaybetme korkusu azalmış. İlşkilerde "uzanan" ve "razı olan" taraflar vardır. Şuan o razı olan kısımda. Ama kendisi klasik bir erkek olduğu için biraz sizi kaybetme fikri oluşmaya başladığında düzeleceğine eminim. 5 sene bu, bir kalemde silerseniz de çok pişman olursunuz. Bir süre çok aramayın, o ararsa konuşun, arkadaşlarınızla vakit geçirin, onunla plan yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…