Ne yapmaya çalışıyorlar? Bıktım artık çabalamaktan.

Bizim ülkemiz kesinlikle mülakat uygulamasına hazır değil. Önceden cemaat cemaat dediler doldurdular şimdi ise tam tersi olanlar girecek. Kimsenin alnında yazmıyor ki psikolojik durumu. Zamanında iki kere adliye mülakatına girdim. Bakıyorsun gayet güzel geçiyor, soruyorlar cevaplıyorsun. Ee mülakat puanı 50 60 hadi yallah. Hitap etme yeteneğini mezun verdikten sonra ölçmek kime ne yarar sağlar ki? O zaman fakülteye sınır getirip uygun adayları seçip okutacaksın. Bizim sınıfta bir dünya holding sahiplerinin çocukları var, özel okulda okuyorum. Sorsan iki lafı bir araya getiremiyorlar, kalkıp iki pansuman yapmaktan acizler ama arka sağlam. Olan masumlara, kimsesi olmayanlara oluyor.

Ben iibflilerin sınavından bahsediyorum.ister hakimlik de ister müfettişlik ister uzmanlık de alanımız geniş torpilimiz yok...mülakat komple kaldırılsın desem artık soruların dağıtılmayacağından emin olmam gerekir.ama ben ben yandım herkes yansın kafasında bir insan değilim.kim ne kadar çalıştıysa karşılığını alsın diyorum

Benimde öğrendiğim bu. Öncelik çok tercih edilen büyük iller ve en çok tayin isteyen birkaç meslek grubu imiş. Bunların içinde hemşire mutlaka vardır.

Ya bir de ben mülakat olmalı diyenleri anlamıyorum.benim hocam 3 kez Türkiye derecesi yapmış bir insandı ama ne hikmetse bütün mülakatlardan elenmiş.şimdi diyeceksiniz ee iki kelimeyi bir araya getiremiyordur.adam avukat yahu adamı ipten alır cinsten avukat.adını google da aratınca artık sınava girmesin diye yazılar çıkan bir adam.

ben mülakatlardan elenirken kimse bişey demiyodu... şimdi de biz mi demesek... hakeden kazansın diyorum ben.

Birinden duymuştm adama mülakatta ilk cumhurbaşkanı kim diye sorulmuş bilememiş odaya bi bak resmi olabilir demişler ve bu adm mülakattan geçmiş torpl bu olsa gerek

Hakimlik savcılık sınavında mi eleniyor ?

ben mülakatlardan elenirken kimse bişey demiyodu... şimdi de biz mi demesek... hakeden kazansın diyorum ben.
Bende bunu anlamıyorum. Neden birinin başına gelen, diğerini sevindiriyor? Oh olsun der gibi. Kimin ne suçu var ki? Öncekileri değiştirebildik mi de şimdi değiştirebilicez. Bizim ülkemizde olan bu ,birlik yok herkes kendi paçasını kurtarma derdinde. Zaten yıllardır sağlıkçılar atanıyor diye laf edip durdular şimdi mutlu olmuşlar.

Olmalı diyenler torpili bulanlar zaten. Herşey açık değil mi?

Birinden duymuştm adama mülakatta ilk cumhurbaşkanı kim diye sorulmuş bilememiş odaya bi bak resmi olabilir demişler ve bu adm mülakattan geçmiş torpl bu olsa gerek
İlk Cumhurbaşkanını bilmeyen zaten ölsün. Ciddiyim ölsün.

Bakın mülakat güzel bir şey. Türkiyede yapılan mülakat değil. Dayısı olanın hak etmediği kadroyu alması sadece...

İlk Cumhurbaşkanını bilmeyen zaten ölsün. Ciddiyim ölsün.

Bakın mülakat güzel bir şey. Türkiyede yapılan mülakat değil. Dayısı olanın hak etmediği kadroyu alması sadece...
Sıkıntı orda zaten dayı faktörü olmasa mülakat iyi kaç yıldır tayin istiyoruz adam eksiği olduğu halde gidemedik başka şehre aynı bölümden 3 kişi gitti ihtiyaç olmadığı halde şimdi eski dayısı sağlamlar toplanacak yeni yeğenler yerleşecek düzen bu

mülakat olmalı,çok güzel bir sistem hatta daha da zor sorular sormalılar.ama bizim ülkemizde değil.

Benden olan gelsin olmayan ne hali varsa görsün zihniyeti.
Bir zamanlar torpille memur olanlar şimdi atılma derdiyle başbaşalar. O yüzden bugün onlara olan yarın yeni torpillilere olacak. Devran böyle.

Hakimlik savcılık sınavında mi eleniyor ?
Evet 3 kez Türkiye derecesi yapmış hocam ondan, 80 alan arkadaşım gelir uzman yardımcılığından 90 alan arkadaşım müfettişlikten elendi.yani kimin nerden elendiği değil önemli olan.önemli olan mülakat adı altında torpilin dönmesi.merak eden recep kahraman yazıp googledan bakabilir

siz şimdiye kadar mülakatlarda elenenler için ne yaptınız? benim bu duruma sevindiğim yok. ama üzülmedim de. zamanında kendim için yeterince üzüldüm zaten.

siz şimdiye kadar mülakatlarda elenenler için ne yaptınız? benim bu duruma sevindiğim yok. ama üzülmedim de. zamanında kendim için yeterince üzüldüm zaten.
Zaten üzülün demiyor kimse .
Bir şeyler yapın da demiyor .
Bunalmis birileriyle dertlesiyor.
Sevgilisinden ayrılan biri konu açtığında üzülmedim ben uzuldugumde ne yaptınız diyor musunuz ?
Kredi borcu olan birine benim kredi borcum varken bankalar ve yüksek faiz oranlarını elestirmediniz şimdi o yüzden ben de uzulmedim mi yazıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…