Ne yapmaya çalışıyorlar? Bıktım artık çabalamaktan.

Bizim alanda yillardir var mulakat. Yazili sinav sonra mulakat..birde kpss..ben sasirmadim torpil olmadigi surece mulakat yerinde bile. iki kelimeyi bir araya getiremeyen ogretmen oluyor mesela..gecenlerde girdim uc tane komisyon ust uste sorular soruyorlar heyecanda oluyor bakalim hayirlisi..

Bana neciler erken gelmiş.
B kadroda mülakat hala yok hanımlar, iibf den atanabilirsiniz. Yakında ona da gelir gerçi mülakat. bugün bir haber vardı zaten tüm kurumlara mülakat geliyor diye. Torpili olanın kafa rahat zaten, garibanlar da kendi kendilerine ağlıyor. Sonumuz ne olacak bilmiyorum.

Bade artık önüne geçemiyoruz maalesef.
Ben hic hazirlanmadim kpssye mesela
Bana kalsa girmeyeceğim de,saçma sapan uygulamalar

sevgiliden ayrılmak ile bu konu alakasız. biri kişisel biri toplumsal bi olay. ben hakeden kazansın dedim. konu sahibi hakediyorsa ve torpil yüzünden işe giremiyorsa tabi ki üzücü bi durum. ama bu işler böyle. herkes yılan kendine dokunduğunda ah vah ediyor.

Bireysel diyeceginizi bildiğim için banka örneği verdim ? Yeterince toplumsal .
Size dokunmadan önce siz hangi STK ile çalışmalar yapıyordunuz ?
Bu çok insanı bir şey değil mi ?
Dünyanın bir çok sorunu var ve herkes kendini öyle veya böyle ilgilendiren sorunlarla ilgileniyor . Hakkını arayan insanlara böyle şeyler söylemek hoş değil .
Bunun bir değişigi dünyada bir çok aç insan var siz hayvan besliyorsunuz demek .
Zorlaştırmaya gerek yok bir şeyleri .

siz şimdiye kadar mülakatlarda elenenler için ne yaptınız? benim bu duruma sevindiğim yok. ama üzülmedim de. zamanında kendim için yeterince üzüldüm zaten.
O açıdan bakıyoruz madem siz bizim için ne yapabileceksiniz? Var mı ki çözümü? Yok. Sizin için nasıl kimse birşey yapamadıysa, taraflar yer değiştirdiğinde sizde yapamayacaksınız.

ben eylemlere de katıldım yürüyüşlere de. gidip mv ile görüşen arkadaşlarım da vardı ama gitmedim. üzülmüyorum bu kadar net. 3 çocuk yapıp bakamayana da üzülmüyorum. bilmemkime oy verip emekli maaıyla geçinemeyenlere de üzülmüyorum. gerçekten türk toplumu için üzülmeyi bıraktım ben.

Gelecek ki canım onlara da zaten iibf önce gelecek alanlardan. Gelmese bile alımların çok azalacağını bizzat söylemişler.

buraya elendğim mülakat sayısını yazmayayım.. kpss a grubunda 85 aldım, 76'lar atandı neden çünkü yezda'nın dayısı yok.. mülakat iyidir, hoştur adil olursa, yok değilse(ki bizde değil...) özgüvenini yerle bir eder geçmiş olsun.

Ülkede Sağlık ve eğitim sisteminin tamamen çöktüğünü düşünüyorum.
Ama bu sorunun çözümü mülakat değil tabi o ayrı.
Yine de daha iki kelime etmeyi bilmeyen insanlıktan nasibini alamamışları eleyecek bi sistem varsa mülakatta o da iyidir.

Kesinlikle. Sanırım bir ülkeyi bitirmenin en kesin çözümü olan gençleri bitirme politikası izleniyor. Hangi mezun umutlu şu durumda oturup hesap yapalım...

Kesinlikle. Sanırım bir ülkeyi bitirmenin en kesin çözümü olan gençleri bitirme politikası izleniyor. Hangi mezun umutlu şu durumda oturup hesap yapalım...
Sonra beyin göçü neden oluyor.
Vallahi göçüp gidesim var buralardan. Herşey mi saçma sapan olur bir ülkede. Sınav sistemi desen berbat. Egitım sistemi bozuk. Memur alımı bozuk. Mulakat sistemi bozuk hersey bozuk bozuk bozuk simdi iyice bozdular. Ne olacak boyle en iyisi toplasıp gidelim buralardan...

Mesleki yeterlilik sınavı olsa daha iyiymiş.. Mülakatta mesleki soruların sorulacağını sanmıyorum. . Suratına bak fetöcüye benzemiyor ise dayısını sor. Yoksa salla olacak gibi..

Sistem iyileştirmeye çalışsa daha iyi olur ama bilemedim daha da zorlaşıyor.

Mesleki yeterlilik sınavı olsa daha iyiymiş.. Mülakatta mesleki soruların sorulacağını sanmıyorum. . Suratına bak fetöcüye benzemiyor ise dayısını sor. Yoksa salla olacak gibi..
Ne kötü bir şey ya. Birde dinden şundan bundan dem vururlar şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…