- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
ne yazık ki tüm sağlıkçılaraHemşirelere de mi mülakat
Bakan en çok tayin istenen bölümlere sözlü ve bilmem kaç yıl çalışma şartı koyacağız, hepsi için değil demiş. Siz öğretmensiniz sanırım çok haksızlık gerçekten. Puanını alan sıralamasıyla atanabilmeli.Benim 85 ile atandığım yere mülakat ile adam 76 ile atandı. Çok gıcık bi durum. Hak mı adalet mi nedir
Bu ülkede pek bir şey geçmez ya. Düşünsenize bilmem kaç yıl tıp bitiriyorsunuz devlet sizi gel bakalım hitap edebilme yeteneğin var mı diye sözlü yapıyor. Ha belki bazıları için iyi olur bu ama saçmalıktan öte birşey değilGeçmiş olsun ....
Mülakat aslında iyi bir şey. Adam mecburen öğretmen olmuş ama çocuk sevmiyor gibi olaylar çok. Amma velakin güzel ülkemizde mülakat uygun işe uygun insan diye değil bizden sizden ayrımına göre olduğu için olmuyor.
Kimse özelde mülakattan şikayet etmiyor çünkü işine yarayacak insanı seçiyorlar. Kamuda ise hem sınava sok. Hem de işine yarayan değil sana yarayan kişiyi seç. Off çok dertliyim ben de.
10 yıl oldu üniversite biteli. Torpilim yok diye b grubu memur oldum. Bu sene bir cesaret a grubu denedim onda da alım yok. Eski torpillileri atmakla meşguller hala...
Canım biliyorum ben de farkındaysan normalde güzel ama türkiyede öyle olmuyor dedim. Ben okudum o soruları ağlasam mı gülsem mi bilemedim...Mülakatta sordukları sorulara internette denk geldin mi hiç?? Hani o soruların senin dediğin durumu tespitle ilgisi yok. Bi bak derim o saçma sorulara..
Bizde yıllardır var...kpssa dan 90 alıp mülakatta elenen var.düşünün adam hem genel kültür genel yetenek yapıyor hem de üstüne iktisat maliye muhasebe ve 8 9 tane hukuk dalı çözüp 90 alıp mülakatta eleniyor.yaş 25 bunu yazan da kpss mağduru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?