Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum

Kız bu ne ya, ilişki değil ama sevgili gibisiniz; O da boş degil ama sorumluluktan da kaçıyor sanki.

Sen ne yap biliyor musun? Azıcık ortadan kaybol. Mesajlara hemen dönme, her kahveye koşma. Bir gün beklemeden git, bugün niye beni beklemedi diye kendi kendine sorguya çeksin. Başka bir gün beraber gidelim dediğinde arkadaşına söz vermiş ol. İletişimi başlatan sen olma. İletişimi o başlatırsa kısa kes ama soğuk yapma.

Bazı erkekler, duygularını ancak kaybedince fark ediyor. O yüzden flört modunu kapat, benimle ciddiysen buyur havasına geç. Azıcık çabalasın. Bunlar anca ondan anlar. Çabalamıyorsa zaten ilgisi yoktur, sal yoluna gitsin.

bundan sonra boyle davranicam zaten beyefendiye bakalim cok alisti benden yuz bulmaya simdi kendimi geri cekme vakti gelirse gelir gelmezse zaten benim olmamistir mottosuyla devam edicem gibi ufak bi bunalimla atlatirim gelmezse…

Bazı erkeklerin tarzı böyle oluyor. Yıllar önce yakın bir arkadaşım üniversitede hoşlandığı bir çocuk olduğundan bahsetmişti, sence onun da ilgisi var mı diyip aralarındaki mesajlaşmaları göstermişti.

Çocuğun mesajlarını okuyan arkadaşıma deli divane aşık der. Morali bozuk diye destan gibi mesajlar atmış, aşırı ilgili, alakalı, iltifatlar eden bir tipti. Ben de ilgisi var diye düşünmüştüm. Ancak sonra zamanla anladım ki bu çocuk tüm kızlara karşı böyle. Tarzı bu. Tam bir meriçti, tüm kız arkadaşlarına iltifat ediyor, hepsiyle aşırı ilgileniyordu. Arkadaşıma da cidden ilgisi yokmuş, aralarında bir şey olmadı, başka sevgili yaptı.

Neyse siz şimdi hayır sadece bana karşı böyle diyeceksiniz biliyorum. O zamanlar arkadaşım da çocuğun tarzının böyle olduğunu ve herkese karşı böyle olduğunu anlamamıştı. Ama bence bu çocuk benim dediğim gibi bir tip.

bundan sonra boyle davranicam zaten beyefendiye bakalim cok alisti benden yuz bulmaya simdi kendimi geri cekme vakti gelirse gelir gelmezse zaten benim olmamistir mottosuyla devam edicem gibi ufak bi bunalimla atlatirim gelmezse…

Hadi bakalım gazan mübarek olsun. Ayy en sevdiğim, pembe dizi tadında. Arada bizi de sula merak ederiz. Olmazsa da çok takılma yaz yine. Toparlarız bir şekilde.

ay korkutma beni tam dicektim ki hayir sadece bana boyle muneccim gibi yazmissin oraya ahahshshshsh boyle bir durumun icinde miyim bilmiyorum bu dusunceden beni geri tutan iki sey var sadece birincisi kiz kardesiyle beni tanistirmisti o zaman gulerek yengen falan dedi ama benim haberim yok yani yengesi oldugumdan ikincisi de tipik bir boga erkegi oldugundan bazen yakinlasmasi falan olur diye dusunmustum arkadasimin exi de bogaydi ve cocugun normal oldugu tek anlar isteklerinin oldugu zamandi ama benimki bana hic o sekilde bir yaklasimda da bulunmadi sadece isimiz geregi araziye ciktigimiz icin insaatta iki uc kere koluna girmisimdir o kadar.

boğa erkegi iyidir yaa inşallah hayırlı bir spnuc cıkar.

Hadi bakalım gazan mübarek olsun. Ayy en sevdiğim, pembe dizi tadında. Arada bizi de sula merak ederiz. Olmazsa da çok takılma yaz yine. Toparlarız bir şekilde.
ay siz haber verin dediginiz icin yazmak istedim bugun sabahtan beri ona soguk yapiyorum kahvaltiyi, cay sgra molalarimiza bile stajyer kizlarla ciktim beni ofiste goremeyince mola alanina geldi bende şef beni cagiriyormus gibi yapip onunla konusmadan iceri kactim ogle arasinda yine kizlarla yedim mesaj atti ama gec cevap verdim kizlarlayim dedim.. is cikisi da sansima kardesimi okuldan almak icin erken ciktim 15-20dk bi baktim ariyor durumu anlattim bende, sonra sende bi haller var bugun hayirdir falan oldu bende dedim ki yoo sana oyle gelmis, yarin bunu konusucaz bugun ki gibi benden kacamazsin deddiiiii ay cok heyecanliyim ne konuscak acaba ahahahahshs icim icime sigmiyo aksamdan beri adrenalinden yerimde duramiyorum

Adamın arkadaşça davranış içinde olduğunu sanmıyorum. Erkekler flört gözüyle bakmadıkları kadınlara çoğu zaman nazik davranmıyorlar bile. Özlüce nerde Yıldırım nerde, kimse sırf arkadaş olarak gördüğü bir kadın için o trafikte o yolu yapmaz. Millet sevgilisini bile eve bırakmıyo artık. Ama adam kesin sevgili olalım kafasındadır da diyemiyorum. Sorumluluk almadan flört etmek yorumunu gördüm yukarda mantıklı geldi.

mesela ofiste bi abimiz var kendi abim gibi severim onu ozlucede oturmasina ragmen bana bir kere bile teklif etmedi haftada min2 kere onun kalkip ozluceye gelip sonra kalkip da yildirima gitmesi icimi eritiyor… arada sirada bizim tarafta oturuyoruz trafigin dinmesi icin o zaman sirf benim icin bekledigine inanamiyorum dedigim de sanki cok mu buyuk bir sey yaptim hem bak beraber daha cok vakit geciriyoruz demesi… asigim arkdslar..asiikk

Ay çok tatlısınız ben de bursalıyım ve çalıştığım yer de Osmangazi'de. Yıldırım'da oturan biri kolay kolay Özlüce'ye kimseyi bırakmaz üstteki yorumlarda dediğin gibi biraz kendini geri çek. İş çıkışı kahve yerine eve git, merak etsin hayırdır desin. Çok tatlı bir enerjiniz var inşallah dileğin gerçek olur da bu adam kocan olur

Ayy çok sevindim. Daha ilk günden mesafenin farkına varmış. Burada ben bile heyecan yaptım. Ben de eşimi bir süre süründürmüştüm. Daha doğrusu onun kafa geç basmıştı da kendi kendine sürünmüştü.

Tarzın nasıl, duruma nasıl yaklaşıyorsun bilmiyorum ama eşim bana neden mesafe koyduğumu sorunca ben doğruca söylemiştim. Sana duygularım başka yöne evrildi o yüzden demiştim. Adam dört beş gün mal gibi dolanmıştı ortada. Gelse gelemdi, gitse gidemedi. Sonra geldi kem küm etti. Ani oldu, beklemiyordum, aynı ortamdayız bla bla. Ani olmuş, bak bak bak. Ben de senden karşılık beklediğimi söylemedim, kendi hislerim değişti, normal arkadaş gibi olmaya çalışıyorum dedim. Bir süre uzaktan takıldık. Sonra paşa paşa geldi şapşik.

İnsallah sizde de sonu güzel olur. Gönlünden geçirdiğin nasibin olur inşallah.

Yildirim-Ozluce-Osmangazi ucgenini bilemedim ama bu hayat pahalıliginda ekstra yol yapan erkek yurudugunden yapiyordur, bu kadar gonlu zenginlik eski devirlerin isi diye okudum ilk basta ama benim bir kuzenimde boga erkegi, bahsettigin hareketleri o da sevgili olarak gormedigi kizlara yapardi, tam bi cilvenaz, flortoz ama bi o kadarda korumaci bi tip oldugu icin, arkadas cemberindeki herhangi bir kizin basina birsey gelsin istemez ve onlarca km yol yapip arkadaslarini eve dagitirdi.

Ama sen diyorsunki hediyeler falan var isin icinde, surpriz dogum gunleri gibi etkinlikler var, bende diyorum ki su surpriz dogum gununde adama siki sarılmak vb hislerinin farkli oldugunu hissettiren bir eylemin oldu mu? Olmadiysa geri durmasının sebebi sen olabilirsin.

Bu erkekler hiç mi şaşmaz ya valla çok saflar

Güzel haberlerini bekliyoruz

Ne yaptın var mı bir ekşın
hahahaha ay geldim arkadaşlarrr. Ay çok uzun oldu valla maruz görün beni

Sabah işe gitmeden önce metro durağında seni beklicem geldiğinde beraber ofise gidelim dedi ben de tamam dedim. Sabah bilerek evden geç çıktım attığı mesajlara da bakmadım 9 da iş başı olmamız lazım ben 9:15-20 geçe ofise girdim anlayacağınız metrodayken ona geç kaldım sen git beni bekleme falan dedim ve GERÇEKTEN DE BEKLEMEDİ çok üzüldüm.. Ofise girdiğimde mutfakta kahvaltı yapıyolardı günaydın falan ayak üstü konuştum çayımı alıp masama geçtim kahvaltı yapmadım onlarla. Bi baktım geliyo elinde poşetle ahahshsh börek falan almış al ye zaten geç kaldın bir şey yiyememişsindir dedi kuruldu yanıma bende yedim o sıra işten konuştuk bugün çok yoğunum araziye gidicem falan dedi bende iyi git ben ofisteyim dedim ( normalde onunla giderim arazilere) ben konuşmadıkça kısa cevaplar verdikçe bunun konuşası tuttu zaten sonra şef geldi yazmam gereken yazıları getirdi bende onlara falan baktım direkt normalde 15dklık iş yani sonra da yaprdım ama bilerek o yanımdan kalksın diye direkt yazmaya başladım. İyi bari ben gideyim sen çalış dedi kalktı gitti. 1 de öğle molamız var molaya kadar ofiste değildi yemek yiyelim kimseye söz verme dedi bende tamam dedim geldi beraber yemeğe gittik. Orda sende iki gündür bir şeyler var rahatsız olacağın bir şey mi yaptım benden uzak durma bir sorunun varsa konuş minvali bir konuşma yaptı, ben de niye öyle düşünüyorsun bana öyle hissettirecek bir şey mi yaptın da sana öyle davranayım normal halimdeyim dedim. Senin normalin bu değil bir sorun var diye tutturdu bende belkide bu durumdan sıkılmışımdır bunu hiç düşündün mü dedim hangi durum diyo bana salak X ben miye seninle burdayım niye şu an ofisten başkalarıyla değilim niye hep yemeğe senle çıkıyorum bunları hiç düşündün mü dedim. Bu durumun bende farkındayım biz flörtleşiyoruz seninle ama bunu şu an vaktimiz yokken konuşmayalım iş çıkışı müsaitsen oturup adam akıllı konuşuruz dedi bende tamam diyip sustum onun yemeğini bitirip kalkmamızı bekledim. Yolda da hiç konuşmadım bana biraz sırnaşıp ortamdaki ciddiyeti kaldırmaya çalıştı ama hiç yüz vermedim elini falan ittirdim Mesai bitişine kadar bu sefer o da gelmedi bende gitmedim yanına konuşmadık, mesaj attı otoparkta beni bekle diye bende bekledim arabaya bindik çıktık. Arabada benle dalga geçmeye çalıştı güya komiklik yapıyo bende sen iyice delirmişsin salak salak haraketler yapma bana dedim Ben mi salağım falan senin ağzın bozulmuş falan dedi biz tartıştık ilk defa X seninle daha da muhattap olmicam işine bak dedim. Bana dedi ki sen bu akşamdan sonra benden başka kimseyle muhattap olamayacaksın alış dedi Aynen kesin öyledir falan diyorum ama fena heyecanlandım o an hiç belli etmedim . Minty doburca var bursa da oraya gittik sessiz sakin kafe restoran gibi bir yer. Oturduk yemekleri sipariş ettik anlat bakalım derdin ne senin dedi. Bende derdim bu bilinmezlik, bana diyorsun ki biz flörtüz böyle flört mü olur çok kısıtlı vakit geçiriyoruz senden iş çıkışından sonra haber alamıyorum çünkğ bana seni sorabilcek bir hak vermedin aanki sadece işte ve bazen de iş çıkışı flörtleşiyoruz böyle flörtlük mü olur dedim olduğumuz durumu baya anlatıp bu durumda olmaktan sıkıldığımı ya bitsin arkadaş olalım ya da ilerlememiz gerektiğini söyledim. Bana onun da çok çekindiğini iş harici bana yazmak istediğini ama benim ne alaka bu niye bana yazıyo diye tepki vermemden korktuğu için yazmadığını falan söyledi o da bu durumdan sıkılmış kardeşiyle konuşmuş ne yapması gerektiğini falan düşünmüş eğer ben ondan uzaklaşmasaymışım zaten bir hafta sonu beni kahvaltıya çıkarıp orada sevgili olmamızı istediğini söyleyecekmişşşş. Bunları düşünüp bana söylemezsen ben senin ne düşündüğünü nerden bilebilirim diye ona kızdım o da hatasının farkında olduğunu söyleyip özür diledi beni bu belirsizlikte bıraktığı için Bende sen şimdi benim neyim olarak benden özür diliyorsun diyip güldüm Karşılıklı oturuyorduk kalktı geldi yanıma yanağımdan öptü omzuma elini atıp sarılırmış gibi olduk sevgilinim tabii soru mu dedi daha da sıkı sarıldı ben regl olcam da o yüzden biraz duygusaldım gözlerim doldu sinirlerim boşaldı o an ufak bi ağladım iyi bari sevgilim ol dedim bende ona sarıldım öptüm Akşama kadar beraber vakit geçirdik hep bu flört dönemimizden bahsetti ben ne salak adamım niye daha önce davranmadım diye güya bana kendine sinirlendiğini gösteriyo çok çok çok güzel bi akşamdı eve daha yarım saat önce geldim. Öyle işte bu konuyu da hallettik çok heyecanlıyım kalbim ağzımda yarın nasıl olacak bir de ofistekilere söyleyelim dedi bilsinler sevgili olduğumuzu daha da merak ediyorum ofistekilerin tepkisini çook uzun oldu kusurma bakmayın her şeyi yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…