Başarılı bir avukat OLdupunu duydum ama ya da önceden benim bi meselem var diye işverene söylesem miİş ahlakı olan bir avukatsa duyulmaz.
Mesele nedir tam olarak çok özel değilse? Yani tehdit şantaj gibi bir şeymi?Başarılı bir avukat OLdupunu duydum ama ya da önceden benim bi meselem var diye işverene söylesem mi
Bilemedim.Ben olsam gene de dışarıdan bir avukat bulurdum.
Güvenmekten ziyade özel sorunumu her gün gördüğüm biriyle paylaşmaktan rahatsız olurdum.
Hayır aile meselesi , alacak verecek meselesiMesele nedir tam olarak çok özel değilse? Yani tehdit şantaj gibi bir şeymi?
Anladım. O zaman bence konuşabilirsiniz. Yani çıplak fotoğraflarınızla vs tehdit edilseniz utanmanızı çekinmenizi anlarım ama bence çekinmenizi gerektirecek bir konu değil.Hayır aile meselesi , alacak verecek meselesi
Doğrudur.Bilemedim.
Avukatta bulamadım güvenebileceğim
Evet ihtiyacım bu yönde.İhtiyacınız olan alanda tecrübeli avukat bulmaya bakın.
Is yerinin avukatı iş hukuku, ticaret hukuku, icra takibi vs üzerine çalışır daha çok.
Bu alanlarda iyi bir avukat olur.
İhtiyacınız bu yönde mi?
Hayır aile meselesi , alacak verecek meselesi
Ya da işverene söylesem mi bu konuda bi avukata ihtşyacım var sizin avukatınıza gideyim mi vs diyeavukatın aile içi alacak verecek meselesinin iş hayatına yansıtacağını sanmıyorum. sonuçta oldukça kişisel bi mesele. işle alakası yok.
böyle bi durumda dışarıdan bilmedik bi avukat aranacağına bu avukat ile çalışabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ya da işverene söylesem mi bu konuda bi avukata ihtşyacım var sizin avukatınıza gideyim mi vs diye
Evet ama bu sefer de meselemi işveren öğrenmiş olacak.zaten bu avukata gitmek için işverene danışmaktan ziyade bilgisini vermen lazım. bi taşla iki kuş vur; işverene de ki bir meselem var firmanın avukatı ile görüşmek, uygun olursa çalışmak istiyorum. sizce hem iş olarak hem konu olarak kendisi buna uygun mudur? hem işvereninin bilgisi olur hem görüşünü almış olursun.
vala o zaman işyerinin avukatına da hiç bulaşmayın. zira iş etiği gereği işverenin bilgisi olmadan zaten ilerlememelisiniz. o sebeple en temizi dışarıdan avukat bulmak.Evet ama bu sefer de meselemi işveren öğrenmiş olacak.
İşveren boşboğaz biraz.
Gidip herkese anlatır yani öyle biri.
Sanırım öyle olacak.vala o zaman işyerinin avukatına da hiç bulaşmayın. zira iş etiği gereği işverenin bilgisi olmadan zaten ilerlememelisiniz. o sebeple en temizi dışarıdan avukat bulmak.
Hayır canım sakınnnMerhaba herkese ,
Benim bir meselem var iyi bir avukat arıyorum. Çalıştığım işyerinin Avukatı var ofisi dışarda iyi bir avukat olduğunu duydum. Ama versem davamı işyerinde de özel meselem duyulur mu diye korkuyorum.
Ne yapsam bilemedim. Bana bi akıl verebilir misiniz ?
Evet muhtemelen öyle olurHayır canım sakınnn
Bütün ozelin ortaya dökülür konusulur ve engel olamazsın
Başka avukat tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?