Ne yapsam bılemedım

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
merhaba,
3 yasında ogluma dun mont aldım. 110-116 cm gıyıyor boyu uzun ve yapılı cocuk. Yanı 5-6 yas.
Dun cok yagmur yagıyordu. Montu kuculmus. Almak ıstedım. Begendıgım mayoral marka montu aldım 220tl. Denedıgımde beden kısmı rahat kolları uzun oldu. Satıcı kadın bana 6 yas verdıgını soylemıstı. Buyuk oldu, kucugunu mu denesek dedım. Annesı ıcıne kalında giyecek anca olur. Bedenı dar olur falan dedı, denemeden bende ıkna oldum ısrar edınce. Hatam burada zaten. Yagmurda yagdıgı ıcın uzerınde dursun dedım. Ikna olmamdakı sebepte ogluma 5 yas tam oluyor yanı vücuduna oturuyor, bır kucugu olmaz dıye aklımdan gecırdım ısrar edınce bende.
İşte yagmurda gıydı eve geldık kı mont 7 yas ve 122 cm imiş

Şimdi gidip 6 sını ıstesem olur mu? Montu gıydı. Gıydıgı ıcın dogru olmaz. Bı yandan onun hatası 6 dıyıp 7 yas vermıs.

Ne yapmak dogru olur?

Muhtemelen değişim yapmazlar, kadın öyle vermiş ama siz de kontrol etmeliydiniz. Yine de bir şansınızı deneyin

Tekrar denemediğinize göre çok da kötü durmamıştır diye düşünüyorum ama? Öok çok kötü duruyorsa gidin konuşun ama değişen bir şey olmaz bence. Çünkü kullanılmış.

Tekrar denemediğinize göre çok da kötü durmamıştır diye düşünüyorum ama? Öok çok kötü duruyorsa gidin konuşun ama değişen bir şey olmaz bence. Çünkü kullanılmış.
Cok kotu degıl cnm ama seneyede gıyer modda bı mont oldu
Kendımede kızıyrm bı kucugunu denesene
Bunlar her bedenden bı tane gelıyormus
Belkıde yoktu kadın ondan ısrar ettı, bılemıyrm
Bıde oglum durmuyor hıc
Insanın o an aklı gıdebılıyor
Duz durmadıkı bakayım rahat
Merdıvenlereden cıkıyor arkasını donuyor onu zaptetmekle ugrasıyrdum bı yandan

E o zaman üzüldüğüne değmez. Boşver seneye de giyiversin ne olacak. :))

220tl vermişsiniz. Seneye de gitsin bence. İyi yapmışsınız bı büyük alarak. Öyle bir beden falan büyük olunca bence sevimli duruyo çocuklarda. Kötü olmuyo yani.

220tl vermişsiniz. Seneye de gitsin bence. İyi yapmışsınız bı büyük alarak. Öyle bir beden falan büyük olunca bence sevimli duruyo çocuklarda. Kötü olmuyo yani.
Sagol cnm ıcım rahatladı
Yuruyen mont gııbı oluyorlar degılmı

Bence degistirin ... Yikandiginda rengi soldu diye urun iade edenleri biliyorum ben .. Ve bu konuda takintiliyim degistirirdim

Sorun kol ise götür terziye 5 tl ye kıvırsın

Seneye de kolunu açarsın olur biter

Lakin Nasıl bir mont o öyle

132 oğlum 7-8 yaş giyiyor bir büyüğü abisininkini giyip de çıkmış gibi duruyor

siz yine gidin bir konuşun belki alırlar geri, almazlarsa da şansınızı denemiş olursunuz
yürüyen mont tabirine bayıldım bu arada

e mont üzerine olmuş işte ha 6 ha 7 ne farkeder ki.

eğer üzerine olduysa sorun yok zaten,
büyük olduysa bile kalsın seneye giyer,
ben de yazın kızıma mayo alırken yaptım benzer bir hata, ama tamamen dalgınlık benimki, 6-7 yaşı evirip çevirip nasıl yaptıysam 9-10 yaşı almışım, hiç bakmadan da yıkadım attım valize, tatilde farkettik,
1-2 sene sonra giysin diye bekletiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…