- 5 Ocak 2017
- 527
- 490
- 53
- Konu Sahibi Tuzlambasi
Hanımlar iyi akşamlar :) değerli fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var. 9 aylık bir oğlum var öğretmenim. Ankara’nın bi ilçesinde çalışıyorum şimdilik ücretsiz izindeyim fakat eylül ayında göreve başlayacağım ve şimdiden bakıcıya göre ev tutalım telaşına girdik. Önce durumumu kısaca özetleyeyim ben ilçede çalışıyorum her gün en az 1 saat yolum olacak. En yakın arkadaşımın annesi var çok iyi bakacağından Emin’im ama evleri çok ters bi semtte eğer evi oraya taşırsam Bebişi sabah 7 de bırakıp akşam en erken 4 te alabilirim ve acil bir durum olduğunda gelmem en az 1buçuk saat. İkinci ihtimal ise ego otobüsüyle çocuğumu beraber getirip bu ilçede tanıdığım güvendiğim bakabilecek biri var 5 saat ona bırakıp okul çıkışı alıp tekrar dönmek. Havanın güzel olduğu zamanlarda arabamla da gelebilirim ama Ankara kışın çok ayaz ve yollar buzlu bebeğimle arabaya güvenip gelemem. Şimdi sizlere sorum bebeğim 1 yaşında olacak ikimizde yorulacağız ama daha çok beraber vakit geçireceğimiz için benimle gidip gelmesi mi ? Yoksa rahat olsun arkadaşının annesi mi baksın dersiniz? Bana beraber gidip gelmek daha içime siniyor ama Ankara ve ayazını da düşünüyorum kafam karmakarışık. Önerilerinizi bekliyorum :) bir de eğer otobüsle gidip gelirsem otobüsün geçtiği en son semtten evi tutup yolu 50 dkya indirmeyi planlıyorum