Ne yapsam bilemedim ?

Mümkünse evinizi okulunuza yakın taşıyın.madem taşınmayı göze aldınız ilçeye taşının .evladınız icin en iyisi.benim yengem bebeği icin ilçeye taşındı abim merkeze gidip geldi.ama bebek icin ıyi oldu .küçük gelişmemiş bir yer olsa dahi bebek icin ıyi zaman atışırsınız. eve de bakıcı bulursanız tam güzel olur.

Mümkünse evinizi okulunuza yakın taşıyın.madem taşınmayı göze aldınız ilçeye taşının .evladınız icin en iyisi.benim yengem bebeği icin ilçeye taşındı abim merkeze gidip geldi.ama bebek icin ıyi oldu .küçük gelişmemiş bir yer olsa dahi bebek icin ıyi zaman atışırsınız eve de bakıcı bulursanız tam güzel olur.
Eşimin işi gereği yasak orada oturması o yüzden yoksa zaten daha önce orada oturmuştuk ve yürüyerek gidip geliyordum. Fakat eşimin durumu nedeniyle taşındık

o bebek acikacak emecek uyuyacak ve altina yapacak her gun gidis donus 2 saat cekilmez size de cok zor olur. ayrica beraber yculuk yapmak vakit gecirmek degil eziyet olacak cocuga gore dusunup kolay olani secin

Bakacak olan kişi en yakın arkadaşımın annesi ve aynı apartmanda daire de bulduk. Eğer karar verirsek orayı kaçırmadan tutalım diyoruz hem kadına da rahat olur

İşe başladıktan sonra kadının istemediğiniz bir huyunu görseniz ne olacak? Bu bakıcıya gereğinden fazla güveniyorsunuz gibime geliyor.
Bakıcıya göre hayatınızı şekillendirmeyin derim.

İşe başladıktan sonra kadının istemediğiniz bir huyunu görseniz ne olacak? Bu bakıcıya gereğinden fazla güveniyorsunuz gibime geliyor.
Bakıcıya göre hayatınızı şekillendirmeyin derim.
Onların elinde büyüdüm sayılır :) ilkokuldan beri arkadaşım, annem sayılır o yüzden güvenim tam

Back
X