Ne yapsam ki bilemedim

gulenay58

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
359
60
48
Selam arkadaşlar. Erkek arkadaşımla hastanede tanıştık o orada çalışyo bigün ablamla gidince selamlaştılar ayak üstü falan sonra biz bi şekilde o ortamda muhabbet ettik ama ablamla onun arasında muhabbet daha önceden var gibime geliyo aralarında bişey yok diyo ama acaba benden önce ablama konuşup evli olduğunu bi gelecekleri olmayacağını bilince onla arasındaki muhabbeti kesip bana mı yanaştı acaba ablama karşı hisleri var mıdır ablama benzeye ünlüleri gösteriyo onun gibi giyinen kişileri beğendiğini sanki ablamı bana anlatıyo konuşurken beni onun yerine koyupta konuşyo bi aşk acısı var sanki kendisine dedim öyle bişey olamaz seni seviyorm ablan ablam benimde diyo. acaba bişy mi yaşadılar gizli ama yakıştıramıyorum ablam evli buda evlilerle işim olmaz benim diyo sizce ne olabilir ayrıliyim mi ablama bişy besliyosa nasıl olurki?

Adama güvenmiyorsunuz tamam da karşısında ablanız var. Bunu az dillendirseniz nelere mal olacağından haberiniz var mı sizin? Bu düşüncedeyseniz ayrılın

Ablamdan taraf değil zaten ona dedim bu düşüncemi açık açık ayrılalım dedim hayır bırakmam seni seviyorum dedi

Etrafındaki tanıdığı arkadaşları evlilerle beraber olup çocuk aldıran tiplermiş
O zamaan sizin probleminiz ablanızla arasında bir şey geçmesi olmamalı. Böyle şeyleri normal gören Bi adamla birliktelik ne kadar mantıklı onu düşünün

Ablamdan taraf değil zaten ona dedim bu düşüncemi açık açık ayrılalım dedim hayır bırakmam seni seviyorum dedi
Ama hani mesajlasma falan olmuş olabilir dediniz ya ablanizin haberi olması lazım bu durumda.
Tamam sevgiline guvenmemen falan illaki altta yatan bir sebep vardır belki sizin kuruntunuz da olabilir.
Ama sizin düşüncesiz bana çok abes geldi.cok ağır yani.
Elle tutulur gözle görülür bişey varsa söyleyin olabilir diyelim ama bu bence olmaz siz yanlissiniz.

O zamaan sizin probleminiz ablanızla arasında bir şey geçmesi olmamalı. Böyle şeyleri normal gören Bi adamla birliktelik ne kadar mantıklı onu düşünün
Normal değil de bırakmıyo beni ben istemem böyle bişy varsa dedim açık açık

Ablamdada onla konuşmamla ilgili aşırı bi tepki var konuşma diyo

Ay söylediğiniz ne kadar ağır bir itham farkında mısınız gerçekten?

Bırakın bu derece düşünmeyi, aklınızın köşesinden ufak bir şüphesi geçse bile ilişkiyi bitirmeniz gerekir. Karşı taraf ablanız yani öyle sıradan biri değil. Bir de 'sevgilim evlilerle işim olmaz dedi' diyorsunuz. Sanki adam yüz verse ablanız koşacak. Cidden şoka uğradım.

Aynen.kaç kez ayrıldım bi şekilde devam ettirdi seni seviyorum ben dedi

Bu şu forumda duyduğum en saçma cümle sanırım. Birinden ayrıldıysanız karşı tarafın yaptıkları da söyledikleri de önemsizdir artık. Ben ayrıldım o devam ettirdi ne? Tek başına mı devam ettirdi?

Ablamdada onla konuşmamla ilgili aşırı bi tepki var konuşma diyo
Bence bu kadar güven problemi var.ablankz da konuşma diyor.
Bence yol yakınken ayrılın.
Birde demişsiniz benden ayrılmıyor diye ne yap ne et ayrıl,bırak.
Şimdi ayrilamayan daha sonra hiç ayrılamaz birde bu durum varken mutlu da olamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…