Aynen en iyisi ayrılık naparsa yapsn gizli aşk besliyo yalandan bana seni seviyorum diyo çok iğrenç bi durum nasış bir aşk varsa içindeBence bu kadar güven problemi var.ablankz da konuşma diyor.
Bence yol yakınken ayrılın.
Birde demişsiniz benden ayrılmıyor diye ne yap ne et ayrıl,bırak.
Şimdi ayrilamayan daha sonra hiç ayrılamaz birde bu durum varken mutlu da olamazsınız.
Seviyormuş çocuk siz devam edin bence tam tencere kapaksınızAynen.kaç kez ayrıldım bi şekilde devam ettirdi seni seviyorum ben dedi
Ya ötesi var mı seviyormuş işte. Seven adam bu kolay mı bulunuyorEee sonra?
K: ayrılalımYa ötesi var mı seviyormuş işte. Seven adam bu kolay mı bulunuyor
K: ayrılalım
E:tamam
Aradan bir süre geçer
E:seni seviyorum
K: ben de seniiiii seeev giiii liiiim
İlişki dediğin şeyde kadın edilgendir zaten. Herifi seviyorum devam ediyorum deyince kadın da devam etmiş sayılıyor.off seviyorum diye bir anda yazıyormuş anlamıyorsunuz
kızcağız naapsın???!1111
apansız, aniden, yekten yazıyor, kızcağız da ilişkiyi devam ettirirken buluyor kendini.
K: ayrılalım
E:tamam
Aradan bir süre geçer
E:seni seviyorum
K: ben de seniiiii seeev giiii liiiim
Ya niye vazgeçmiyooff seviyorum diye bir anda yazıyormuş anlamıyorsunuz
kızcağız naapsın???!1111
apansız, aniden, yekten yazıyor, kızcağız da ilişkiyi devam ettirirken buluyor kendini.
Seni seviyorum GulenayYa niye vazgeçmiyo
Öyle kötü bi hareketini görmedim ablama ilgin mi war dedim hiç ters tepki yok adamdaablanız çocuk tekin değil diye abartı tepki veriyor olmasın?
Dur sihirli küreme bakıp geliyorum hemen.Ya niye vazgeçmiyo
Sürekli ilgili biri bana karşıSeni seviyorum Gulenay
bak ben de vaz geçmedim sizden
Size komik geliyo olabilir bunlar hayatta var olan şeylerDiziyi buldum Unutulmazmış. Aman sakın izlemeyin
İlgi alaka had safhadaEee sonra?
yaş kaç Gülenay?Sürekli ilgili biri bana karşı
Ne hoş. O zaman bas nikahı kaçırma bu adamı. Ablan da çatlasın patlasın.İlgi alaka had safhada
Gerçekten çok seviyormuş sizi. mutluluklarSürekli ilgili biri bana karşı
Sonra yaprak ailede dökümüNe hoş. O zaman bas nikahı kaçırma bu adamı. Ablan da çatlasın patlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?