Sonra yaprak ailede dökümü
AynenNe hoş. O zaman bas nikahı kaçırma bu adamı. Ablan da çatlasın patlasın.
Leyla mı sahibi konu yoksa diğeri olan kız mı?Sonra yaprak ailede dökümü
Ben hep karıştırıyorum ama Leyla olmalıLeyla mı sahibi konu yoksa diğeri olan kız mı?
Düzgün cümle kurdun ama seri bozulduBen hep karıştırıyorum ama Leyla olmalı
Leyla mecnun aşkıLeyla mı sahibi konu yoksa diğeri olan kız mı?
Dizideki leyla mecnunsa orda mecnun sabitti 5 tane falan leyla geldi geçti. BilemiyorumLeyla mecnun aşkı
Leyla mı sahibi konu yoksa diğeri olan kız mı?
kız bir de gerçekmiş
abla pembe kabanla delirip oturuyormuş evde falan
Kaç mesajdir bırakmıyoo,senı bırakmam diyoo gibi cumleler kuruyorsun. Zorla tutmuyordur herhalde, yada sırf o bırakmam dediği için devam etmiyorsundur? İçine sinmiyorsa ayrılırsın bukadar basit.Normal değil de bırakmıyo beni ben istemem böyle bişy varsa dedim açık açık
Kaç mesajdir bırakmıyoo,senı bırakmam diyoo gibi cumleler kuruyorsun. Zorla tutmuyordur herhalde, yada sırf o bırakmam dediği için devam etmiyorsundur? İçine sinmiyorsa ayrılırsın bukadar basit.
ayrıldım sildim bırakmam seni ben seni seviyorum diyoKaç mesajdir bırakmıyoo,senı bırakmam diyoo gibi cumleler kuruyorsun. Zorla tutmuyordur herhalde, yada sırf o bırakmam dediği için devam etmiyorsundur? İçine sinmiyorsa ayrılırsın bukadar basit.
Neye dayanarak bu kanıya vardın? Ya anlatmadığın şeyler var yada normal değilsin. Elin herifi neyse de evli barklı ablan var karşında..Aynen en iyisi ayrılık naparsa yapsn gizli aşk besliyo yalandan bana seni seviyorum diyo çok iğrenç bi durum nasış bir aşk varsa içinde
Evet tam şarkıdaki gibionun şarkısı da var
oo oo ooo o da seviyo
oo oo ooo o da biliyo
bile bile kafa tutuyoo aşkaaa
gözü karaaa o yine bildiğini okuyooo -burada bildiği apansız gelen seni seviyorum mesajları-
Ablama benzettiği ünlüleri bana gösteriyo sanki ablamı anlatıyo benle konuşurkenNeye dayanarak bu kanıya vardın? Ya anlatmadığın şeyler var yada normal değilsin. Elin herifi neyse de evli barklı ablan var karşında..
Psikiyatrist, psikolog da hayatta var. Hiç normal değilsiniz başvurun bence :)Size komik geliyo olabilir bunlar hayatta var olan şeyler
Kaç mesajdir bırakmıyoo,senı bırakmam diyoo gibi cumleler kuruyorsun. Zorla tutmuyordur herhalde, yada sırf o bırakmam dediği için devam etmiyorsundur? İçine sinmiyorsa ayrılırsın bukadar basit.
Eşiyle sıkıntıları vardı o dönem ayrılma noktasındaydı ablamNeye dayanarak bu kanıya vardın? Ya anlatmadığın şeyler var yada normal değilsin. Elin herifi neyse de evli barklı ablan var karşında..
İnsanların duygusal boşluğuna gelmiş olamazmıPsikiyatrist, psikolog da hayatta var. Hiç normal değilsiniz başvurun bence :)
Çıldırtırsın insanı. Ablan eşiyle sıkıntısı var diye evli barklı haliyle başkasıyla birlikte olabilecek bir kadın mı?Eşiyle sıkıntıları vardı o dönem ayrılma noktasındaydı ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?