Ne yapsam ki bilemedim

Normal değil de bırakmıyo beni ben istemem böyle bişy varsa dedim açık açık
Kaç mesajdir bırakmıyoo,senı bırakmam diyoo gibi cumleler kuruyorsun. Zorla tutmuyordur herhalde, yada sırf o bırakmam dediği için devam etmiyorsundur? İçine sinmiyorsa ayrılırsın bukadar basit.

Kaç mesajdir bırakmıyoo,senı bırakmam diyoo gibi cumleler kuruyorsun. Zorla tutmuyordur herhalde, yada sırf o bırakmam dediği için devam etmiyorsundur? İçine sinmiyorsa ayrılırsın bukadar basit.

onun şarkısı da var
oo oo ooo o da seviyo
oo oo ooo o da biliyo
bile bile kafa tutuyoo aşkaaa
gözü karaaa o yine bildiğini okuyooo -burada bildiği apansız gelen seni seviyorum mesajları-

Çok komik yaa
ayrıldım sildim bırakmam seni ben seni seviyorum diyo

onun şarkısı da var
oo oo ooo o da seviyo
oo oo ooo o da biliyo
bile bile kafa tutuyoo aşkaaa
gözü karaaa o yine bildiğini okuyooo -burada bildiği apansız gelen seni seviyorum mesajları-
Evet tam şarkıdaki gibi

Neye dayanarak bu kanıya vardın? Ya anlatmadığın şeyler var yada normal değilsin. Elin herifi neyse de evli barklı ablan var karşında..
Ablama benzettiği ünlüleri bana gösteriyo sanki ablamı anlatıyo benle konuşurken

Neye dayanarak bu kanıya vardın? Ya anlatmadığın şeyler var yada normal değilsin. Elin herifi neyse de evli barklı ablan var karşında..
Eşiyle sıkıntıları vardı o dönem ayrılma noktasındaydı ablam

Bu kadar dizi izlemeyin… Güzel senaryo kurmuşsunuz.

Eşiyle sıkıntıları vardı o dönem ayrılma noktasındaydı ablam
Çıldırtırsın insanı. Ablan eşiyle sıkıntısı var diye evli barklı haliyle başkasıyla birlikte olabilecek bir kadın mı?

O zaman sen de bunu ablan için düşünebildiğine göre ileride kocanı aldatma potansiyelin var. Normal kafada bir insan bunu düşünmez çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…