ne yapsam ki? bir akıl verin lütfen=(

Esim sen bilirsin dedi diyorsun ya. Hem gelme demiyorsun ki. Mayista gelin diyceksin.

Tabi haklisin kenini kotu hissetmekte. kotu Olaylar geciyor da delip geciyor. Hala etkilerini yasabiliyor insan.

Amaan takma bu kadar Esin sinirlenirse sinirlensin kendine yapar. Sen Hurrem taktigi uygula sinirlenme asla. Tatli dilinle yatirstir onun sinirlerini. Mayista gelsinler askim daha rahat egleniriz vs de. Gonlunu cel adamin. Uzme kendini...

hehe =)=) tam can damarımdan vurmuşsun aslında =) ben de sırf bu yüzden seyrediyorum Hürrem'i =) hani onun gibi entrikacı birisi olamam ama bunun dışında yaşanılanları bize çok benzetiyorum.. hatta bazen gururuna yenik düşüp yanlış hareketler yapıyor ya aynı ben de yapıyorum bazen... aslında sakin ve ağır başlı yerinde hareket etmek lazım.. ama bunlar için çok mu toyum ne =(( çünkü bana insanları kandırmak en önemlisi eşimi kandırmak ona yalan söylemek gibi geliyor hissetmediğim şekilde davranmak =( o yüzden içimdekini dışa vuruyorum ve bu noktada sanırım yanılıyorum =(

Sana söylememesi bence doğal.Annen eşini arayıp ben size geliyorum demez değil mi.Aynı şey oğluna söylemiş.Benimde eşimin tarafı gelecekse eşime söylerler bende ona göre bilirim.Bunu takma yani..
Eşin annesi nisanda size geleceğim dediğinde keşke hemen ,nisanda kayınvalidemler gelecek sen mayısta gel deseydi.Şimdi ben olsam bende derdim nisanda annesini çağırdı diye.Planını bozma eşin söylesin annesine.Kayınvalidemler senden önce söyledikleri için sen mayısta gel rahat edersin desin.Kısacası direk eşine bırak o nasıl hallederse etsin.:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…