2 yıllık yıpranmış bir ilişkinin yegane kişisiyim.
Burada bir çoğunuz beni taşlayacaksınız, belki yerden yere vurulacağım ama ben de bunu istiyorum. Geçmişte 2 kere terk edildim, ikisinde de erkek arkadaşım dönüp ağlayıp zırlayarak benimle barışmak istedi. Ben de her seferinde APTAL GİBİ kabul ettim, sanki bu işin sonunu görmüyormuşum gibi..
erkek arkadaşım başka bir ilde görev yapıyor, Aramızda 15 saatlik mesafe var. 7 ay boyunca aynı şehirde olamayacağız, aynı şehire gelir gelmez de nişanlanmak istediğini söylüyor. Bense emin değilim kızlar.. Yani ilişkimiz çok kötü gidiyor ve böyle bir adamla bir ömür geçiremeyeceğini tahmin ediyorum, bir yandan da onda duyduğum hisleri başkasında duramayacağım diye ödüm kopuyor.
Öncelikle aşırı kıskanç bir insan, hiçbir davette bile elbise güzel bir abiye vs giymeme müsade etmiyor. Aşırı aileci, sürekli annem babam teyzem halam abim kardeşim.. onlar ne derse o. Arkadaşlarına aşırı düşkün, ben de arkadaşlarımı çok severim ama benimle zaman geçirebilmek varken işin ucunda aylarca görüşmeyeceğinii bilse bile arkadaşlarıyla zaman geçirebilecek kadar.. ayrıldığımızda başka bir Kızla görüşüp sevgili olmuş kısa süreli ama sonra terk etmiş kızı bildiğim kadarıyla. Bu da beni düşündürüyor.
Tartıştığımız zaman çok ajite oynuyor. Yok hasta oluyorum, psikolojim bozuluyor vs.. sosyal medya hesaplarımın hepsini sildirdi bana zorla, sileceksin demedi ama her gün bunun tartışmasını yaşadıkça en sonunda çareyi kapatmakta buldum ben.
En ufak bir tartışmamızda bile adım atmıyor, mesaj atmasam bir mesaj atsa bir daha Peşime düşmüyor.. Bu gece yine tartıştık o uyudu ben bu saati ettim gördüğünüz gibi.
Kendimi bunalmış hissediyorum
arkadaş ortamım kalmadı yalnız hissediyorum.
Kendimi saatlerce anlatmaya çalışmaktan yoruldum, anlaşılmak istiyorum..
Değer görmek istiyorum ama anlıyorum ki bunu bu adamla yapamayacağım..
Size ilk sorum şu; birkaç gün kafamı dinlemek istiyorum. Günlerce hiç mesaj atmasam kötü bir profil mi çizerim sizce? Napmam gerekiyor? Evde dört duvar arasında iyice yaktım balataları.. bana bir yol gösterin, ayrıldığımızda çekeceğim acıdan korkup her gün acı çekiyorum