- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
- Konu Sahibi MissisHippi
-
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,bir yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama kafamdan çıkaramadığım ve beni deli eden bişi var..ben eşimin 2. Eşiyim flört zamanında eşimin eski eşiyle olan bütün fotolarını tesadüf eseri buldum,mutluluklarını muck muck öpüşmelerini gördüm yazarken bile elim ayağım titriyorkeşke bulmasaydım o fotoları,en ufak bişeyde onunlada yaptımı? Vs... Düşünüyorum, hala eşimin eski eşiyle kullandığı eşyaları kullanıyoruz ,yattığımız yatak bile onların eski yatağı onu düşünüyormudur acaba benimleyken?? Ailesi acaba eski gelinleriyle beni kıyaslıyormudur?? Eşimin geçmişini çok kıskanıyorum tabi bütün bunlar fotolardan sonra oldu.. Ne yapsamda bu duyguyu törpülesem?
Benim ilk evliliğim ama onu tanıdığımda hiç bişi umurumda değildi..ne düğün istedim ne eşya ne gelinlikama şimdi batıyor bütün eşyalar..'
O yatakta nasıl yatmayı kabul ettiniz?
Pardon o yatakta yatmayı nasıl kabul ettiniz?
Ben aynı koltuğu bile dert ederdim kaldı ki yatak odası bu..:26:
2. evlilik yeni bir başlangıçtır. Bu yeni hayatta eskiye dair önemli detaylar değiştirilmelidir.
tabak değil çatal değil yatak bu yahu. Kusura bakmayın çok tuhaf buldum :S
Onun eşyası diye bir kavram yok bence, yıkanır, paklanır eşya eşyadır. Maddeye bu kadar anlam yüklemek doğru değil, annemin eşyaları da duruyor ama bu annemi geri getirmiyor.
Eşiniz eski eşini sevseydi siz olmazdınız, resimleri saklaması bile bence özel bir duygu ifade etmez. Bende de var eski sevgilimin resimleri, ona aşık mıyım hayır. Tüm eşyalar değişse,tüm resimler atılsa da yaşanmış yaşanmıştır ancak geride kalmış. Siz bir yuva kurmuşsunuz, sevmişsiniz sevilmişsiniz, bunun tadını çıkartın bence, geçmişe çok takılmak huzurunuzu kaçırmaktan başka bir işe yaramaz. Allah yuvanızda hep mutluluk nasip etsin, sizde nasip etmiş olduğu mutluluğa sahip çıkın, geçmişle onu hırpalamayın.
Dokunmakalbime arkadaşım ,damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.seni anlıyorum ama sende birde exradan kv faktörü var,zor bi durum
Tabii yaşadım ama benim sorunum o değil geçmişte yaşadıkları umurumda değil ama rasimleri gördükten sonra asabım bozuldu ve hala ara ara gözümün önüne geliyor şişko karısıyla halleri...Siz ne kadar sürede evlendiniz bilemiyorum ,eşya yer doldursun diye alınsa sorun değil ama yeni evlenirken beraber hayal ve beğeni kurularak alınıyor
sen eşine söyle biz kendi eşyalarımızı alalım ,buradaki hiçbir şeyi kendime ait hissetmiyorum sanki otel odasında yaşıyormuş gibi hissediyorum dersin ...
Daha önce ilk eşinide elbet sevmiştir yoksa neden evlensin , kimse kimsenin artık ilk aşkı değil ...
Sen eşinden önce kimseyle birşey yaşamadın mı ?
yaşananlar kişiye özeldir herkesin bıraktığı his farklıdır ,bu sebeble eski yaşananlara çok fazla takılma evine ve eşine ait hissetmeye çalış .........
Tabii yaşadım ama benim sorunum o değil geçmişte yaşadıkları umurumda değil ama rasimleri gördükten sonra asabım bozuldu ve hala ara ara gözümün önüne geliyor şişko karısıyla halleri...
şişko karısı güldüm doğrusu sakin ol kıskanma eşind eo bitmiş yanındaki sensin ya böyle düşün seni seviyor ikinci eşler şanslı oluyor nedne mi kaybetme korkusu çok oluyor elbette hatalar oluyor ama ikinci eşler daha çok tecrübeli hallerine geliyor kv vs ne düşündüğü asla ırgalamsın seni eşin kimi secmiş ise o oda sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?