Ne yapsam :(

Yok tatlım benimki nafaka vermiyor, çocuk olunca veriliyor galiba.

yok kuzum yaa.. esımde kaç yıl evlı kalmış cocukları yok ama yınede verıyor nafaka.hanımefendı ıstnbulda babasının daıresnde kendısıne verdıgı tek daırede oturuyo basta 1.000 tl nafaka istemiş.zoru zoruna 800 tl ıle anlaşmışlar.ve artı 25 bin vermiş bide eşim.kendısıne esya alsın gecınsın vs. dıye. anlaşmalı boşanmışlar ama cekışmelı gıbı olmuş karısık yanı.neden okadar verdın dedıgımde bıkere cıkışmıştı sanane dıye cok uzulmuştum

Slm canım,kv nlemi yaşıyorsunuz??

malesef evet ama onlarla sadece ev olarak birlikteyiz birlikte yemek bile yemiyorum yaşlı ve geri kafalı oldukları için anlaşamıyoruz eşimde sabır diye diye bekletiyo bakalım dükkan actı eşim tek çoçuk mal mülk eşime kalcağı için eşimde beni sallıyor işte ama eski konuları acmaz eşindne bahsetmez çünkü çok pişman olduğunu söylüyor odayada takılacak biri bile değil hiç birşeyi takmaz kafaya ama ben tam tersi içim içimi yedi bu konular yüüzndne boşanmayı bile düşündüm

şimdide düşüncem şu.eşimin aılesı memlekette köydeler.3 katlı evlerı varyukarı katta abısı almanyadan gelınce esıyle kalıyomuş karsı odadada bunlar zamanında gıdınce kalıyomuş.daha köye kalmaya gıtmedık ama aklıma takılıyo sımdı.aynı yattıkları odada yatakta nasıl yatarım köyde ben durmadan aklıma gelır ben huzursuz oldukça onuda huzursuz ederım.napcam bılmıyorum

benim ertafımdakiler vs kv kp hepside kötü olduğunu söylüyor ee aldatan kadın sonucta bu yüzden ayrılmışlar eşimi en yakın arkadaşı ile aldatış ve daha neler cıktı altından kimse iyi demiyor aşırı pis biriymiş mesela yıkanmazmış bile belli eşyalardan kalan kıyafetlerindne giyinmeyi bilemz konuşmayı bilmez saygısız biriymiş hiç kimse iyi bi tarafını demedi ve eşiminde onunla evlendiğine pişman olduğunu biliyorum çok telde resim çekinmeye meraklıymış paspal o yüzden pcde ilk yıl çok resmini yakaldım eşime bağırdım çağırdım ya kızlar eşim ne diyor biliyomusun bi insnaı hiçmi kimse sevmez diyor onu kimse sevmiyordu diyor ben artık onun kötü yanlarını bile duymak istemiyorum.Gecen gün eşimle tartışmıştık kötü şeyler oldu bırakıp gittim ondan habersiz eşim yalvar yakar ağla sızla af diledi yemin etti aynısını yaparsam kendi elimle seni götürcem diye affettim ban mesaj yolluyordu o zman mesajlarından birine takıldım 2 sinide kaldıramam öldürürüm kendimi diye yazmıştı ben o 2si çümlesini bile takıyorum hala kafama nasıl bi kafam var anlamadım ya

aynen öyle oluyor odaları değiştir benim gibi olma sakın

Valla mecbur kalınca yatılıyor arkadaşım,ama onun bi şuçu yokki eşini boş yere üzme

off off.. çok zor bi durum yasadıklarımız ınsaallah ustesınden gelırız.oda öyleymiş saygısız hiçbi iş ypmaz durmadan hastayıım dıyıp bahane edıp yatarmış.bıseyı taktımı takarmış yıllar gecsede hatırlatıp dururmuş.daha neler neler yerden bıtme zaten gıcık oluyorum ya.bende pc de resımlerını fln görmüştüm. eskı cd lerın arasında dugun cd lerını dahı görup bu ne dıye actıgımda şok olmuştum karsılıklı göbek atmalar ayy bayılcm :))) Allahım sabır yaa

hala onu düşünseydi, onu hatırlasaydı seninle değil onunla olurdu diye düşünüyorum, sen bunları hiç kafana takma, şu an senin yanında, onun değil. keyfini çıkar!

Benimkinin x eşide aldatmış,bide tipi görsen hangi akla yapmış bu hatayı nasıl bi mantık!!ama eşimin ailesi bilmiyr bu durumu.

aynen öyle oluyor odaları değiştir benim gibi olma sakın

eskı evlerının esyalarını zamanında köye annesıgıle vermışler orda kullanıyomuş annesıgıl ama gecen erkek kardesını arayıp kömürlüğe kaldırmasını söylemişti.tabı kaldırdımı bılmıyorum ama. annesıgılde yukarıda yatacak ıkı oda var işte abısıgılın ve onların.orta kattakı amcasıgıle aıt köyde kalıyolar yatagıda atın degıştırın dıyemem kı off off.en ıyısı gitmemek ıcın bı bahane.tabı ne zamana kadar..

hala onu düşünseydi, onu hatırlasaydı seninle değil onunla olurdu diye düşünüyorum, sen bunları hiç kafana takma, şu an senin yanında, onun değil. keyfini çıkar!

haklısın canım dogruyu bende bılıyorum dogru olanıda yapıyorum ona yansıtmıyorum ne yasıyosam ıcımde işte ister istemez arada gelıyorlar :)

o yumru kafalıya kv hizmet edermiş eşim askerdeyken kırıştırmadığı adam kalmamış mahalledeki bi komşu arabasını onun yüzündne park bile edemiyomuş adam parak edene kadar cama yapışıp izliyormuş zavallı eşimde saf varya Allah yüüzne bakmış diyorlar beni tanıyanlar ki çok sevdiler beni onu hiç sevmediklerini söylemişlerdi ve evlendiğimizi duyunca aramıştı eşi beni sen çok iyi birine benziyosun seninle arkadaş olmak isterim diye nasıl bi zihniyettir anlamadım ya eşiemde diyor çok güzelmiş diyor tam san göre diyor düşünün ya

Size kıyaslayacak sözler söylüyormu, yada hissettirecek.. Yoksa ev huzuru , daha da önemlisi iç huzur istiyorsanız fazla takılmayın böyle şeylere. aklına geliyomudur kıyaslıyomudur şumudur bumudur diye düşünmeye başlarsan bunun sonu yokki, onun eşyalarını kullanma, onun arkadaşlarıyla görüşme , onunla yemek yediği yerlere gitme, hatta onunla birlikte yediği yemeklerden yeme, onunla izlediği filmleri izleme, onun geçtiği yollardan geçme, onun gittiği akraba evlerine gitme yani iş uzar gider. Kendinize dar etmeyin, sizin aklınıza geldiği kadar gelmiyordur söylerseniz yada hissettirirseniz onunda aklına glmiş olur tabi. Birde başkaları ile eski eş hakkında konuşmaya son verin iyi yada kötü bişey söyleyecek olan olursada konuşturmayın. yaşanmış bitmiş. eşyalara bile takılmayın hani özeldir belki yatak odası değiştirilir ama bence bu şekilde gündeme getirmeyin. yinede içinize sinmiyosa değiştirirsiniz .

Aynennnnn canım,bebimkinin de düğün resimlerini bulmuştum ıyyyyy o vücutla nasıl sığmış o gelinliğe sırıtmalar falan.. Sinirim hopladı yine :))

tam dengesızmış yaa.. aynen benımde kv hızmet edermış hasta halınde.hepsıde benı överler severler sagolsunlar.kıymetımızı bılıyolar demek kı

Ölüyorum şuan gülmekten yawwwwww :)))))) yumru kafa çok iyi yaaa

Benimkinin x eşide aldatmış,bide tipi görsen hangi akla yapmış bu hatayı nasıl bi mantık!!ama eşimin ailesi bilmiyr bu durumu.

walla eşim ilk zamnlar biri soruncva derdi maymundan beş dakka önce doğmuş gibi derdi onun için eşim yakalamış hanım efendi face acmış habersiz hemde böyle aşklı bi isimle o kişide acmış sadec birbirlerini eklemişler buda resimlerini ona göndermiş içinde acık olan da varmış eşim çıkarmış herkese göstermiş buda o korku ile tek celsede boşanmış ailesi falan hepsi biliyor salak mı slak bişey ya sacma sapan beni arayıp durdu evlendikden sonra adı bile kötü çirkin hiç eşime göre değil eşiem diyorum nerden buldun bunu diye hiçmi bakmadın diye eşim yazık saf ya işte farklı bi kişiliği var hoş şimdi benle evlenince gözü açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…