Ne yapsam :(

sen o haddeye gelmişsin malesef bnedede oldu aynısı ama geciyo az zamna bırak kendini ben öyle yaptım iyiyi şimdi gelip geciyo diyorumya

boş yere üzme kendini eşya dediğin neki takma sen gecer hepsi kadınız insanız kıskanclık oluyor ama komik ve yersiz belli edipde sevindirme kimseyi

bak ben bunları taktığımda bi komşum vardı sağolsun benden yaşca büyük ve tecrübeli oda ikinci evliliği eşya falan değişmyor hatta kıyafetde değişmiyor adamın ilk karısı ölmüş ve bu komşuma hiç birşey almamışlar eşi de her gece yatağa yattıklarında eski karısı için yok şöle ypardı böle yapardı bile diyormuş kv kp zaten kışkırtıyormuş ama bu komşum o kadar azimliymişki eşine çaktırmadan kıyafetleri yavaş yavaş atıp yenilerini almış eşyayıda hala kullandıkları var inan bana o kadın en büyük örnek hep o gelir aklıma benim takılmam hiç send e le yap

sen o yatağı değiştirmezsen eğer canım düşünce yapın da bir gram bile değişiklik yaşayamazsın bence . oturma odası yemek odası vs tamam da yatak odası herkesin mahremidir, özelidir . ben istemezdim şahsen eşimin eski eşiyle olan takımını kullanayım . bilmiyorum ben başka bir yorum yapamıyorum işin açığı . ben cümlenin şu kısmını okuyunca aynen böyle oldum .

bi çöp bile kalmamalıydı bence o evde eskiye dair
şuan seni bu düşüncelere sevk eden şey aslında bu bence sen de farkındasın canım

bazen beynimiz bilincimiz herşeyin farkında oluyor ama biz bişileri kabulleniyoruz
sonra da kurmaya başlıyoruz ama çok iyi biliyoruz sonuçlarını baştan yada hissediyoruz

erkeklerin çok detaycı olmadığını yada çok irdelemediklerini bilsek de
bence eşin seni misafir gibi görüyodur o evde çünkü o evin ilk kadını başkasıydı..o eşyaların sahibi bir başkasıydı..
lütfen üzülme bu söylediklerime canım lütfen ama bence hemen eşyaları değiştir ve yeni bi başlangıç yapın
bu söylediklerimiz; eğer durumunuz olmadığı için o eşyaları kullanmak durumunda kaldıysanız çürümüş oluyor
bunu da belirtmek isterim o ayrı bi mevzu

gerekırsee en kötüsünü al ama o evdekı esyalrını degıstır tamamenn hatta mumkunse baska eve tasın..bu dusunceler yer bıtırırrr adamı....yanı senı!!!!

Her şey neysede ben o yatakta eşimle yatamam. Yatak özeldir, koltuk-masa neyse de yatak ı-ıh
Gerçi ben o dairede de oturmazdım, her yerde anı var yeni bi'başlangıç için uygun değil bana göre:44:

attraente yorumuna bayildim ne kadar pozitif yazmis keske herkes boyle olsa tek bir sey yazacam canim keske yatak odasini degistirseydin sonucda insaniz hepimiz kiskancliklarimiz ofkemiz tabiki olacak ben bile kv kp sacma sapan bir mobilyacaya goturdu yeminle 2 tane yatak odasi vardi onlarda biz bunu begendik dediler benimde 2 mobilyadan baska secme sansim yoktu iyi o olsun dedim oburu annemin zamanindan kalmis birseydi zaten sirf onlar boyle yapti diye yedim bitirdim esimi kendimi degersiz hissettim birgun evde yokken esim bir arkadasina vermis bu seferde buna kizdim niye masraf yaptin diye yok anam yaranilmiyorda :18:neyse benim zevkime gore aldik beyaz deri simdide kv aldigina hasret kaldim ne deyse leke oluyor sert birsey olsa yirtilcakmis gibi soyuluyor ama sakin takilma bunlara gelmis gecmis esinide kendinden sogutma bosver esya nedirki yarin birgun onlarda eskiyecek en guzelini alirsin huzursuz olsa dahami iyi

Konu ne eşya nede gelinlik vs.. Konu gözümün önüne sürekli o kadının gelmesi ve kendimi onunla kıyaslamam arkadaşlar

O bütün resimleri vs.. Herşeyi yakmış yırtmış ben tabii birazda merak :)) etrafı kurcalarken kalanları yani unutulanları buldum boşuna dememişler "fazla merak iyi değildir" diye :))

slm canım bende de eşimden ayrıldım hatta 10 yıl oldu ayrılalı bu yıl eşim evlendi başka biriyle fakat kızımın anlattığı kadarıyla hala benim fotom eşimin yatak odasında duruyormuş bende buna bi anlam veremedim neden acaba üstelik başka bir kadınla evliyken neden benim fotom hala yatak odasında bi de böyle tipler var

Ay canım ya düşünüyodum bu konuda tek ben mıyım acaba böyle düşünen diye..inan daha sıteye gırıp konunu okumadan aklıma geldı yıne esımın eskı eşi.. bende senın gıbıyım.resımlerını felende görmüştüm tabı pat dıye önume cıkmadı merakımdan ben arastırmıştım bakım şurda burda ne var dıye :)) basta onların eskı esyalarıyla oturucaz gıbı olmuştuk ama ben dedım rahat edemıyorum bısey yapasam gelmez vs. dıye yenı eve tasındık yenı esyalar aldık.tabı hanımefendının bazı esyası esımın esyalarının arasına karışmış tepsısı oyası bılmem nesı resımlerı.nasıl sinir oldum anlatamam.arada bır aklıma gelıyo yıne ama sonradan dusunuyorum sevseydı onun yanında olurdu benle olmazdı vs. dıye. neyse hayırlısı dıyelım ama bırbırımıze destek sart yoksa sıyırcaazzzz :)))

Resimleri gördükten sonra oldu bendeki durum,iyiki kk var yazınca rahatlıyorum:) aynen arkadaşım destek için burdayız zaten"derdini söylemeyen derman bulamaz" iyiki varsınız hepinize teşekkür ederim.

ben o dereceye gelmiştimki aklımdan cıkmıyordu bide yaşadıklarını kv anlatıyordu yada millet anlatıyordu işte konu komşu samimi olduğu komşusu anlatıyordu herkes bişey diyordu baktım olcak gişbi değil onlarla görüşmemeye başladım kv anlattıklarını eşime söyledim sağda solda ona ait ne varsa attım elime geceni kalan eskilerini kv kullanıyor çok sevdiğinden değil haa eskiye pek meraklıdır yani ama ben kendimle çok mücadele ettim kazandığım bişey yok ama içinden çıkılamayacak bi hale gelirsem çeker giderim diyorum ne yapayım bazen kafayı yemekdense gitmek en iyisi

benım kv de anlatıyodu ama ıyı yönlerını degıl :)) okadar onu tanıyanlarla konuştum bır Allahın kuluda iyi birşey demedi.. kv benden cok memnun oldugunu her seferınde dıle getırır. ıyı yada kötü konusunun artık acılmaması gerekıyor tabıkıde.bu konuda esım devreye gırıyor sagolsun ve aılesını uyarıyor kızın yanında konusmayın sızın durumunuz böyle olsa hoşlanırmısınız ıster ıstemez uzulur vs. dıyo Allah razı olsun.. Tabı benım husnu kuruntum işte arada geliyolar bana :)))

Slm canım,kv nlemi yaşıyorsunuz??

tabi eşe nafaka meselesıde var oda baya uzmuyo degıl sizin eşleriniz nafaka verıyor mu arkadaslar.verıyorsa ne kadar verıyor?

Haahhh işte bende de öyle arada bi geliyor aklıma,adama kızıyorum falan içimden:) garibim onun haberi yok tabii içimdeki savaştan

Haahhh işte bende de öyle arada bi geliyor aklıma,adama kızıyorum falan içimden:) garibim onun haberi yok tabii içimdeki savaştan

aynennnn canım aynennnn. bugun yıne ıcımden kızıyodum o ara msj atıyordu.ne oldu durgunsun dedı yok bısey dedım anladı gıbı ama neye kızdıgımı anlamadı caktırmadım uzatmadım bende ama gelıyo işte napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…