- Konu Sahibi MissisHippi
-
Eşimle bi sorunumuz yok şükür,sorun bende .. Mesela yurt dışına çıkıcaz ,onunla gittikleri ülkelere gitmiyorum.. Onun eski çok sevdiği dostlarıyla ben görüşmüyorum neden?? Çünkü eşleri çok yakın arkadaşmış zamanında..böyle bi ruh halindeyim şuan :)
sen o haddeye gelmişsin malesef bnedede oldu aynısı ama geciyo az zamna bırak kendini ben öyle yaptım iyiyi şimdi gelip geciyo diyorumya
hem gelinlik giymedim diye üüzlme güzel bi gelinlik kiralarsınız stüdyoda cekinirsiniz ne güzel olur
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,bir yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama kafamdan çıkaramadığım ve beni deli eden bişi var..ben eşimin 2. Eşiyim flört zamanında eşimin eski eşiyle olan bütün fotolarını tesadüf eseri buldum,mutluluklarını muck muck öpüşmelerini gördüm yazarken bile elim ayağım titriyorkeşke bulmasaydım o fotoları,en ufak bişeyde onunlada yaptımı? Vs... Düşünüyorum, hala eşimin eski eşiyle kullandığı eşyaları kullanıyoruz ,yattığımız yatak bile onların eski yatağı onu düşünüyormudur acaba benimleyken?? Ailesi acaba eski gelinleriyle beni kıyaslıyormudur?? Eşimin geçmişini çok kıskanıyorum tabi bütün bunlar fotolardan sonra oldu.. Ne yapsamda bu duyguyu törpülesem?
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,bir yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama kafamdan çıkaramadığım ve beni deli eden bişi var..ben eşimin 2. Eşiyim flört zamanında eşimin eski eşiyle olan bütün fotolarını tesadüf eseri buldum,mutluluklarını muck muck öpüşmelerini gördüm yazarken bile elim ayağım titriyorkeşke bulmasaydım o fotoları,en ufak bişeyde onunlada yaptımı? Vs... Düşünüyorum, hala eşimin eski eşiyle kullandığı eşyaları kullanıyoruz ,yattığımız yatak bile onların eski yatağı onu düşünüyormudur acaba benimleyken?? Ailesi acaba eski gelinleriyle beni kıyaslıyormudur?? Eşimin geçmişini çok kıskanıyorum tabi bütün bunlar fotolardan sonra oldu.. Ne yapsamda bu duyguyu törpülesem?
Onun eşyası diye bir kavram yok bence, yıkanır, paklanır eşya eşyadır. Maddeye bu kadar anlam yüklemek doğru değil, annemin eşyaları da duruyor ama bu annemi geri getirmiyor.
Eşiniz eski eşini sevseydi siz olmazdınız, resimleri saklaması bile bence özel bir duygu ifade etmez. Bende de var eski sevgilimin resimleri, ona aşık mıyım hayır. Tüm eşyalar değişse,tüm resimler atılsa da yaşanmış yaşanmıştır ancak geride kalmış. Siz bir yuva kurmuşsunuz, sevmişsiniz sevilmişsiniz, bunun tadını çıkartın bence, geçmişe çok takılmak huzurunuzu kaçırmaktan başka bir işe yaramaz. Allah yuvanızda hep mutluluk nasip etsin, sizde nasip etmiş olduğu mutluluğa sahip çıkın, geçmişle onu hırpalamayın.
O bütün resimleri vs.. Herşeyi yakmış yırtmış ben tabii birazda merak :)) etrafı kurcalarken kalanları yani unutulanları buldumboşuna dememişler "fazla merak iyi değildir" diye :))
Ay canım ya düşünüyodum bu konuda tek ben mıyım acaba böyle düşünen diye..inan daha sıteye gırıp konunu okumadan aklıma geldı yıne esımın eskı eşi.. bende senın gıbıyım.resımlerını felende görmüştüm tabı pat dıye önume cıkmadı merakımdan ben arastırmıştım bakım şurda burda ne var dıye :)) basta onların eskı esyalarıyla oturucaz gıbı olmuştuk ama ben dedım rahat edemıyorum bısey yapasam gelmez vs. dıye yenı eve tasındık yenı esyalar aldık.tabı hanımefendının bazı esyası esımın esyalarının arasına karışmış tepsısı oyası bılmem nesı resımlerı.nasıl sinir oldum anlatamam.arada bır aklıma gelıyo yıne ama sonradan dusunuyorum sevseydı onun yanında olurdu benle olmazdı vs. dıye. neyse hayırlısı dıyelım ama bırbırımıze destek sart yoksa sıyırcaazzzz :)))
ben o dereceye gelmiştimki aklımdan cıkmıyordu bide yaşadıklarını kv anlatıyordu yada millet anlatıyordu işte konu komşu samimi olduğu komşusu anlatıyordu herkes bişey diyordu baktım olcak gişbi değil onlarla görüşmemeye başladım kv anlattıklarını eşime söyledim sağda solda ona ait ne varsa attım elime geceni kalan eskilerini kv kullanıyor çok sevdiğinden değil haa eskiye pek meraklıdır yani ama ben kendimle çok mücadele ettim kazandığım bişey yok ama içinden çıkılamayacak bi hale gelirsem çeker giderim diyorum ne yapayım bazen kafayı yemekdense gitmek en iyisi
benım kv de anlatıyodu ama ıyı yönlerını degıl :)) okadar onu tanıyanlarla konuştum bır Allahın kuluda iyi birşey demedi.. kv benden cok memnun oldugunu her seferınde dıle getırır. ıyı yada kötü konusunun artık acılmaması gerekıyor tabıkıde.bu konuda esım devreye gırıyor sagolsun ve aılesını uyarıyor kızın yanında konusmayın sızın durumunuz böyle olsa hoşlanırmısınız ıster ıstemez uzulur vs. dıyo Allah razı olsun.. Tabı benım husnu kuruntum işte arada geliyolar bana :)))
Haahhh işte bende de öyle arada bi geliyor aklıma,adama kızıyorum falan içimden:) garibim onun haberi yok tabii içimdeki savaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?