ne yapsam

çok şükür ailesi kin güden laf sokan biri değil benim ailemle sorunlarımda destek oldular biz arkasındayız ne olursa gelir alırız evden de kovsalar sen bizim kızımız sayılırsın defalarca geliriz mevzusu oluordu o yönden sıkıntı olmaz

pekala 7 aylık süreci ver sende abin zaten acele etmez arkasını getirmezsen, işlersin bu arada iyice abini tam destek olur ..sene sonuna doğru gelsinler diyorum ben abi ne düşünürsün o zamana kadar annemleri alıştırır mıyız diye girersin mevzuya ..(bence kökten çözülmüş olur )ama emin ol 7 ayda kesin biter mi..bunun son şansı olduğunu bilmeli arkadaşın..

Odesin 7 ayda o zaman kendisi bu kadar rahatsa siz niye telaslisiniz.

Ve ailesine arayip bir şey demek size düşmez onların kendi aile sorunları..

diş bilemeyin nasil siz sehrinden dolayi sevgilinizi istemeyen ailenizi degistiremezseniz o da kendi anne babasini değiştirmez. Ne kötüler ne fenalar falan yorumlamayin şimdiden böyle giderseniz daha çok uzulursunuz.

zaten bende sene sonu düşünüyorum en erken daha erken ben de istemiyorum bu konulardan öncede böyleydi şimdi ailem o okumamış ben okumuşum diye de istemediler bundan dolayı maddi sıkıntıları asla bilmemeleri gerkki bana sen yaptın senn seçimin biz söyldeık gibi cümleler kurmasınlar hem ben üzülürüm hem de bu tavırlarını arkadaşıma belli ederlerse o daha çok üzülür

çok haklısın iyi düşünmek mi gerek

Hic karismayin anne baba onun borc onun o konuya girmeyin bile birakin halletsin..

Siz sizi ilgilendiren kismi konuşun ne zaman nisan evlilik gibi planlarinizi hazirlayin konusarak...

Sizin de ailenizde sevgilinize karsi sorunlar var ama anne babanizi kotu insan etmez
bunlar.. Ailesine karsi on yargi oluşturmayin bir kere taraf alindi mi bir daha duzelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…