• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam

swmstk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
115
7
48
arkadaşlar senelerdir erkek arkadaşımı kabul ettiremedim aileme yed senedir yok diyolrdı şimdi ilk adımı attım abimle konuşmaya başladım onay verdi yakında anneme babama açılacak şimdi kalan sorun maddi erkek arkadaşım ev için krdi çekti ailesi destek vermiyo 10 milyar borç vermişti küçük kardeşi evleniyo diye arkadaşıma esyalarını aldıracak bi kısmı odenmiş olacakmış şöyle ki biz kendimize birikim yapamıoruz para sıkıntısı çok ailem bunları bilmememli :( zaten eltim olacak kızla aram çok kötü şimdi annesinin yüzüne bile bakmak istemiorum maddi yonden erkek arkadaşımla da kavgalar başladı söz olacak diye ne yapcam ben kin büyüdü iimde ailesine karşı ne biçim anne baba bunlar yaa :(

Maddiyatin araniza girmesine izin vermeyin canim.Ustesinden gelirsiniz birlikte insallah.Ailesine karsi da mesafeni koy.Boyle seylerin birbirinizi yipratmasina izin vermeyin.Yoksa allah korusun sizin iliskiniz biter.

Daha simdiden Ailesiyle bile anlasmiyosunuz... hakli olabilirsiniz tabiki...
Anlamadigim ve sinir oldugum bir diger konuysa bir kardesi evlenir digerine tüm yük yukleniyor sanki digeri hic evlenmicek , erkek arkadasinda almasin soylesin benim ihtiyacim var bende evlenmek istiyorum diye...

Insan bi once kendini dusunur sevdigi kadini dusunur , sonra diger taraflara yardim eder..
Erkek arkadasinla maddiyati araniza koyma dicem ama malesef , maddiyata onemli yoksa siz nasil bas edeceksiniz sonra söz nisan dugunle...

bende aynı şeyi söyledim o kücük sonuçta senn de ihtiyacın var diyorum söyle annene diyorum dinlemiyo bir anne baba olarak beş kuruş katkıları yok borç odeyecek bizim için birsey yapamayacak ister istemez girio maddiyat araya işte çok moralim bozuk annesini arayıp ben söylemek istiyorum o derece kızgınım

bir faydaları yok üstüne birde zararları var ben uzak durmaya çalışıyorum tüm sıkıntılar beni buluyor altından kalkılır mı bilmiuorum işte evlilik olunca bir sürü borç olacak üstüne birde kredi borcu var evin birlik olunca aşılır diyorum ama yinede düşünmeden edemiyorum ne yazık ki :(

Maddiyatin araniza girmesine izin vermeyin canim.Ustesinden gelirsiniz birlikte insallah.Ailesine karsi da mesafeni koy.Boyle seylerin birbirinizi yipratmasina izin vermeyin.Yoksa allah korusun sizin iliskiniz biter.

Daha simdiden Ailesiyle bile anlasmiyosunuz... hakli olabilirsiniz tabiki...
Anlamadigim ve sinir oldugum bir diger konuysa bir kardesi evlenir digerine tüm yük yukleniyor sanki digeri hic evlenmicek , erkek arkadasinda almasin soylesin benim ihtiyacim var bende evlenmek istiyorum diye...

Insan bi once kendini dusunur sevdigi kadini dusunur , sonra diger taraflara yardim eder..
Erkek arkadasinla maddiyati araniza koyma dicem ama malesef , maddiyata onemli yoksa siz nasil bas edeceksiniz sonra söz nisan dugunle...

mevzu bahsi bile yeterlidir bu gerilimler için daha çok yaşıcaksın bunlardan :KK53:
yapma ya hiç iyi demiosun şimdi bana ne yapmam lazım peki arkadaşımı ikna edemiyorum annem verdiği parayı istedi borç benim borcum dedği dk vermem lazım vermezsem borcuna sadık erkek olamamm diyo annesini yaptıgına o da üzüldü ama birşey de diyemio gelio bana patlıo işte

yapma ya hiç iyi demiosun şimdi bana ne yapmam lazım peki arkadaşımı ikna edemiyorum annem verdiği parayı istedi borç benim borcum dedği dk vermem lazım vermezsem borcuna sadık erkek olamamm diyo annesini yaptıgına o da üzüldü ama birşey de diyemio gelio bana patlıo işte

valla canım kimseden hayır yok onu söyleyebilirim
benim eşim de dayısına kredi çekti kefil oldu dayısı ödeyemeyince üstümüze kaldı
teyzesinden yardım isteyince Allah versin dedi
akraba da olsa para oldu mu gözü görmüyor malesef..
sen yine huyuna git erkekler böyle şeyleri gurur meselesi yapar para konusunda çok sıkıntı çıkarırlar
halledersin aşkım de yanındayım de
hem daha söz kesiyorsunuz yahu bunun nişanı var nerden baksan iki yılı bulur evlilik o arada da yavaş yavaş eşyaları halledersiniz
önce temel olanları alırsınız çamaşır makinesi, buzdolabı gibi sonra koltuk takımıdır süstür püstür alırsınız

Tabi ki sonuna kadar haklısın gurur yapıyorlar o da uzuluyor ama belli edemiyor dediğin gibi olmayı çok isterdm ama hiç sakin bir yapım yok kendimi tutamayıp annesini birde kardesini aramaktan korkuyorum kırmam ama sitem ederim ışte herşey planlı tam olmasa bile istediklerim olsun istiyorum ışte üzdüler beni tek çocuğunu nasıl düşünür diğerini dusunmeden

Tabi ki sonuna kadar haklısın gurur yapıyorlar o da uzuluyor ama belli edemiyor dediğin gibi olmayı çok isterdm ama hiç sakin bir yapım yok kendimi tutamayıp annesini birde kardesini aramaktan korkuyorum kırmam ama sitem ederim ışte herşey planlı tam olmasa bile istediklerim olsun istiyorum ışte üzdüler beni tek çocuğunu nasıl düşünür diğerini dusunmeden

sakın böyle bir şey yapma daha evlenmeden yüz göz olursan şimdiden diş bilerler sana
bak kayınvalideyle iyi geçinmenin yolu duymazdan gelmektir
o sana diş bilese bile "he he" de geç
"ha ne anlamadım" falan de konuyu çevir
yaşına ver
sen ona cevap yetiştirirsen ohoo uzar gider

Valla ne diyim işin zor ama önce kendiniz için kurmayı istediniz gelecegi düşünmeli

sakın böyle bir şey yapma daha evlenmeden yüz göz olursan şimdiden diş bilerler sana
bak kayınvalideyle iyi geçinmenin yolu duymazdan gelmektir
o sana diş bilese bile "he he" de geç
"ha ne anlamadım" falan de konuyu çevir
yaşına ver
sen ona cevap yetiştirirsen ohoo uzar gider
çok haklısın ödesin bakalım borcu ben onlara diş bilemedim bile ister istemez içim kırgın onlara zaten eltim olacak kız kendini devamlı benimle kıyaslama yapıo bi tavırlar tripler üniversite mezunuyum diye kendini eksik görüp saçma sebeplerden sorun çıkarıo devamlı bunu dile getirio ama şükür ki arkadaşımda bende o konuda altta kalmayıp ona karşı fazla fazla savunma yapıoruzz

arkadaşlar senelerdir erkek arkadaşımı kabul ettiremedim aileme yed senedir yok diyolrdı şimdi ilk adımı attım abimle konuşmaya başladım onay verdi yakında anneme babama açılacak şimdi kalan sorun maddi erkek arkadaşım ev için krdi çekti ailesi destek vermiyo 10 milyar borç vermişti küçük kardeşi evleniyo diye arkadaşıma esyalarını aldıracak bi kısmı odenmiş olacakmış şöyle ki biz kendimize birikim yapamıoruz para sıkıntısı çok ailem bunları bilmememli :KK43: zaten eltim olacak kızla aram çok kötü şimdi annesinin yüzüne bile bakmak istemiorum maddi yonden erkek arkadaşımla da kavgalar başladı söz olacak diye ne yapcam ben kin büyüdü iimde ailesine karşı ne biçim anne baba bunlar yaa :KK43:
anne babaya güvenerek evlenilmezde o kadar sorun varsa bu kadar sorunun içinde neden tanıştırmaya kalkıyorsun ki ..mantıklı mı sence.

anneye babaya güvenmedik zaten esyalar dair herşeyi biz kendimiz yapcaz düğün takı onlardan beş kuruş para olamayacak dediğim şu ki ailesi köstek oluyo zamanında 10 milyar vardı istediğin zaman öde şimdi evliliğine bak sen ona biriktir paranı diye aradan 6 ay geçti tam biz işi ciddiye bindirdik parayı geri ver mevzusu çıktı
7 senedir konuşuyorum artık ciddiye bindirmem gerekiyo
anne babaya güvenerek evlenilmezde o kadar sorun varsa bu kadar sorunun içinde neden tanıştırmaya kalkıyorsun ki ..mantıklı mı sence.

anneye babaya güvenmedik zaten esyalar dair herşeyi biz kendimiz yapcaz düğün takı onlardan beş kuruş para olamayacak dediğim şu ki ailesi köstek oluyo zamanında 10 milyar vardı istediğin zaman öde şimdi evliliğine bak sen ona biriktir paranı diye aradan 6 ay geçti tam biz işi ciddiye bindirdik parayı geri ver mevzusu çıktı
7 senedir konuşuyorum artık ciddiye bindirmem gerekiyo
bende diyorum ki sorunlar bu kadar ayyuka çıkmışken tanıştırmak zamanı mı..7 senede nice fırsatları tepmişsindir ama şu an en sıkıntıya girilmiş zaman değil mi erkek arkadaşın için..yoksa tabiki güvenmiyosundur kimseye fakat zamanlama hatan var güvenmişsin de sırtından vurulmuşsun edasına girmiş gözüküyosun sanki..kıssadan hisse erkek arkadaşın 10 milyar muhabbetini çözene kadar resmiyete girişmeyin demek istiyorum ..ailesi düşmanca bir tutuma girip senin aileni kökten caydırabilir.

bu olay olmadan girildi ne yazık kı :( zaten yedi senede çok zork-luk çektim ailem başka memleketli diye istemedi okuladan ald-maya çalıştılar falan bu olay ortaya çıkmadan abime destek olması iin konuştum seneler önce tepkiliydi o da tamam ben destek vercem tanışcam sonra anne babamı ikna etcem dedi şimdi gidip abi bizde sorunlar var demem nasıl olur sence ??? arkadaşıma göre bu parayı 7 ayda ödermiş en fazla sıkıntı yapma dio daa....
bende diyorum ki sorunlar bu kadar ayyuka çıkmışken tanıştırmak zamanı mı..7 senede nice fırsatları tepmişsindir ama şu an en sıkıntıya girilmiş zaman değil mi erkek arkadaşın için..yoksa tabiki güvenmiyosundur kimseye fakat zamanlama hatan var güvenmişsin de sırtından vurulmuşsun edasına girmiş gözüküyosun sanki..kıssadan hisse erkek arkadaşın 10 milyar muhabbetini çözene kadar resmiyete girişmeyin demek istiyorum ..ailesi düşmanca bir tutuma girip senin aileni kökten caydırabilir.

Back
X