Ne yapsam?

Tillililililililililililiy!!!!!!!!!
Ayyyy gerçekten çok sevindim yaaa:) yeni okudum konunuzu sizi de tanımıyorum aslında ama inanılmaz tatlı geldiniz bana. İnşallah bundan sonra hep hep çok mutlu olursunuz doktorcunuzla

Oyy gerçekten çok tşk ederim umarım hepimizböyle mutlu oluruz her zamanm

mügee çook ama çook sevindim
umut oluyorsun bizlerede
Allah daha güzel günler göstersin.

kafamda hep böyle güzel bir kız canlanıyor senin konularına denk geldikçe
güzel kadınların aldatılması teorisinden mi yola çıkıyorum acaba :)))

Muhtemelen ondan kuzum ama inan güzel değilim :)) maalesefff :))
Hepimiz çok mutlu olalım inşallahh

Hayırlı olsun canım hep mutlu olun inş. Hakettin :)her gecenin bir sabahi varmış değil mi canım .Evdekilere ne söyledin giderken ben onu merak ediyordum birde nasıl oldu az anlatsana kabul etmen ve onu teklif etmesi yada teklif olmadan mi gelişti hersey valla gece derin bir oh çektim msjdan sonra oluşu emzirmeye kalkınca uyuyup kalmayayim diye kk ya bakıyorum seni görünce Ohh dedim sonunda çektiğin sıkıntılar toz olur kaybolur inş. Bundan sonra keskelerin hiç olmasın bizede mutluluğundan arada bahset emi :)

ayyyy mügecim valla çok heyecanlandim çok sevindim sevindim senin adına bundan sonra hersey gönlünce olur inşallah çok çok mutlu olursun..

Ne demiştim be demiştim ben seninle ilgili güzel şeyler hissediyorum demiş miydim dememiş miydim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…