Ne yapsam?

Ayyy kıyamam :)))

ke
Çooooook sevindimmmmm
Mutluluğu zaten hakediyodun
Nedense bu adamın seni mutlu edebileceğine emin gibiyim.
Yanılmayız umarımmm

Umarım hayatım, böyle devam ederse kesinlikle mutlu oluruz ama bakalım görcez yaa hayırlısı :) Çook tşk ederim..

birazcık da ayrıntı istiyoruz ama bole üstün körü anlatıp geçmeee ?

Kuzular yaa hep yorum yapıyorsunuz, çok tşk ederim güzel dilekleriniz için
Valla ne anlatayım, teklif olmadı spontane gelişti :) Burda güzel bir tepe var oraya gittik şehir manzaralı, geldiği ikinci akşamdı. Yürürken yolda elimi ttuttu birden bende sesimi çıkartmadım. Benim sevdiğim bir yer vardı bi köşe gibi diyeyim oraya götürdüm onu :) Yurdum insanı olarak kola ve çekirdek aldık yanımıza ahahah Laflıycaz diye Ama elimizi sürmedik yani romantiklikten ahahah
İşte oturunca oraya atmosferin etkisiyle ben başımı omzuna yasladım - bende az değilim- o da sarıldı işte. O sevdiğimiz grubun müziğini filan dinledik.Hava da çok güzeldi. Öyle sonra biz baktım ki fanfini olmuşuz

Seni seni :)))

ayyyy çok tatlı yaaa :)

Konularını hep takip ediyorum. Son gelişmeleri, daha dün 37. haftasında doğum yapmış ağlak bir lohusa olarak yüzümde gülümsemeyle okudum. üzüntülerden, haksızlıklardan, aldatılmışlıklardan böyle güzel mutluluklar çıktığını sadece dizilerde gördüğümüzden belki de. Allah bozmasın. Gelişmeleri yazmaya devam et

Bu konunu tamamen okuduktan sonra geçmişte açtığın tüm konularının da ilk mesajlarını günümüzden geçmişe doğru okudum offf offf dedim de sonuçta şimdi gözlerinden kalpler fışkırmasına sebep olan biriyle yeni denizlere yelken açmana çoook sevindim. Umarım bundan sonra hep mutlu haberlerini yazarsın :)

Merhaba Mugehatun, simdi anladim neden asik oldugunu.. umarim hersey gonlunden gectigi gibi olur kuzum
gelismleri bize yaz ki arasira mutlu olanlarin yasadiklari ile yuzumuz gulsuk.. hep bosanma, hep aldatilma, hep sanma... karardi içim ya

Çok güzel yaa

Canımm çok tşk ederiimm ya inş öyledir böyle paldır küldür daldım ama mutluyum yaa ne bileyim :) yerim sizi yaa tatlı anne seni de bebeğinide çok öpüyorum ayrıcana daa :))

Canım benim yaa çok tşk ederim güzel dileklerin için umarım inş öyle olur ya :) ayy hepimiz mutlu olalım yaa

Okadar vakit geçirmişsiniz güzel şeyler olcak gibi gibi gelsin görüş :)

Ofiste millete sırıtıyorum salak gibi :) çok çok sevindim hayırlı olsun değerini bilsin üzmesin seni enişte bey

ayy yerim seni haha :)) bana sabah romantik bir mail atmış, msj atmak istemiyorum onların kalıcılığı olmuyo demiş :)) ilgileniyo sağolsun :)))

Merhaba Mugehatun, simdi anladim neden asik oldugunu.. umarim hersey gonlunden gectigi gibi olur kuzum
gelismleri bize yaz ki arasira mutlu olanlarin yasadiklari ile yuzumuz gulsuk.. hep bosanma, hep aldatilma, hep sanma... karardi içim ya

Dimi ya kuzum :) arada güzel şeylerde okuyalım sen sıkma sakın canını tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…