Ne yapsam?

Öyle duruyor ablacım. :)
Ay ben oturdugum yerde ellerimi cırpıcam sevincten nerdeyse
Bu kadar kadın bir olup yanlış hissediyor olamayız sanırım, çünkü ne diyoruz sürekli KADIN HİSSEDER

Kız bana veriyorsun gazı hee :) Hayırlısı bakalım yaa :)

Haklısın kuzum, öyle tuhaf tip çok. Bilemiyorum ya, öyle pskopatlıkları var mıdır? Ne desem boş inan. Adamı üç kere gördüm, ailesi referans okadar.
Boşandığı için ona "kötüdür" sıfatını yapıştırmak istemiyorum. Burası kadın forumu, elbette burada daha çok kadınların çektikleri var. Genele bakarsak bence anlaşamamaktan filan da boşanan çok. Yaniyi kötüdür demek istemiyorum direk çünkü aynısını bana da yapıyorlar, yapacaklar da... Aldatıldığım için suçlandığım çok oldu..
Zaman sanırım tek çare. Kestirip atmaktı niyetim ama bu mail beni caydırdı. Acele etmeden zamana yayarak sindire sindire bir arkadaşlık olur diye ümit ediyorum. Zaten tek derdi evlenmekse bin kere evlencek kadın bulur.. Bakalım mailindeki kadar samimi mi? zamanla göreceğim..

Tabi yinede tanış, yakından tanımaya çalış. Onun da senin de aceleniz yok nasıl olsa. Belki de çok iyi bi adam malum ben boşanma aşamasında olduğum için böyle yaklaşıyorum. Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım :)

vay ekşicileri severim çok kafa olurlar :))
sen bi düşün bence
tesadüfler bir mesaj olabilir :))

Hah bu da aynen öyle kafalardan. Önceden aktifmiş çok şimdi pek yazmıyorum artık gençlere bıraktım dedi :)
Arkadaş olarak kalmaya karar verdik bakalım napacak bu ekşici Hayırlısı :)

GÜNCEL
Kızlaar, kendi konumu kendim hortlatıyorum :)
Haftasonumu doktorcumla geçirdim ve officially olarak ilişkiye başladık! Çoook hızlı oldu farkındayım ama engel olamadım Bundan sonra nasıl gidicek, ne olucak bilmiyorum. Hiç bir şey bilmiyorum. Çok zor ayrıldık AMA onu biliyorum Ay çok şapşal bir adam yaaa hahaha
Gözümden şuan resmen kalpler çıkıyo :)
Size mutluluğumu da yazmak istedim. Bana her zaman destek çıktınız da, yarın ağlamaya gelirsem yine çıkarsınız biliyorum :)
Çok tşk ederim kızlar, iyki varsınız

Umarım çok mutlu olursun :)

İnanmıyorooommm!

Mutlu olmayi hak ediyorsun, kimsenin arkasindn yas tutma artiik, daha fazla zamanini harcama bosversene yeni bosanmismissin peh. Hayirli olsun umarim bu son duragin olur.

Valla bende inanmıyorum, bi baktım olmoooşşş ahahah
Kendimi ergen gibi hissediyoruum
Konunu uzaktan takip ediyodum Müge,bişeyler olacağı belliydi ama bukadar çabuk olacağını beklemiyodum,hem şaşırdım hem sevindim,çok çok çok mutlu ol,hakkında hayırlısı olsun...
Bu doktor civanım neler yaptı haftasonu bukadar da,ikna oldun,hem de gözlerinden kalp çıkaracak derecede?

Ya hep okudum, takip ettim,merak ettim, heyecanlandım☺☺ilk kez yazıyorum.Ve nedense sen mutlu olunca şimdi ben de mutlu oldum.Tadını çıkar olur mu? Umarim olmaz ama eğer üzülürsen biz yine varız ☺unutma☺☺

Yaaa :) Hayatım inan bende beklemiyordum :)))
Bu gün ayrılırken tam on kere sarıldı bana :)) Çarşı da bırak beni dedim hani bizimkilere yakalanmayalım diye. Hem bir işimi halletmem gerekiyordu. kendi de yola çıktı sonra ayrılır ayrılmaz aramaya başladı :)) Konuştuk filan benim çarşıdan eve gidişim yirmi dk filan sürdü, yürüyüş olsun hem onunla konuşuyorum diye yürüdüm bi de eve. Bizim sokağa dönüyordum tam arkana baksana dedi, bi baktım şapşal yaaa gitmemiş beni takip etmiş :))) Ayyy yani o kadar şok oldum ki!Bırakıp gidemedim dedi geldi bir beş kez daha sarıldık sanırım ahahah Ergenlik yapıyoruz şuan kısacası.
Ama ben böyle şeyler görmedim yaa hiç. Hoşuma gitti çok

Çoook tşk ederim yaa Umarım artık hiç konu açmam Başınızı şişirmem diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…