Öyle duruyor ablacım. :)
Ay ben oturdugum yerde ellerimi cırpıcam sevincten nerdeyse
Bu kadar kadın bir olup yanlış hissediyor olamayız sanırım, çünkü ne diyoruz sürekli KADIN HİSSEDER
Müge sana şöyle bir şey söylemek istiyorum. Erkekler süper yalancıdır. Mesela benim eşim tanışsın biriyle ona süper oynayabilir çünkü ağzı çok iyi laf yapar. Ben şöyle şöyleydim ama eşim geçimsizdi anlaşamıyorduk der. Ben zaten işten eve bi insanım, sigaram yok bişeyim yok. Kız yazık napsın inanır. Ama bide gel bana sor. Bu adamda şiddette vardı, aldatma da var. Ama dışardan inanamazsın öyle olduğuna..
Yani demem o ki adamın ilgisi hoşuna gidiyorsa bırak ilgilensin bişey kaybetmezsin. Ama boşanmış bi erkekle ciddi niyetlere girme bide çocuğu var.
Bu forumda bile o kadar çok boşanan var hepsinin eşi ya anacı, ya aldatmış ya da şiddet var. Yani bi kadın bi adamı boşuyorsa o adam tekin değildir. Çok nadirdir kadının problemli adamın süper olduğu boşanmalar.
Hakkında hayırlısı olsun bunu yazdım çünkü mutlu olmanı çok isterim..
Haklısın kuzum, öyle tuhaf tip çok. Bilemiyorum ya, öyle pskopatlıkları var mıdır? Ne desem boş inan. Adamı üç kere gördüm, ailesi referans okadar.
Boşandığı için ona "kötüdür" sıfatını yapıştırmak istemiyorum. Burası kadın forumu, elbette burada daha çok kadınların çektikleri var. Genele bakarsak bence anlaşamamaktan filan da boşanan çok. Yaniyi kötüdür demek istemiyorum direk çünkü aynısını bana da yapıyorlar, yapacaklar da... Aldatıldığım için suçlandığım çok oldu..
Zaman sanırım tek çare. Kestirip atmaktı niyetim ama bu mail beni caydırdı. Acele etmeden zamana yayarak sindire sindire bir arkadaşlık olur diye ümit ediyorum. Zaten tek derdi evlenmekse bin kere evlencek kadın bulur.. Bakalım mailindeki kadar samimi mi? zamanla göreceğim..
vay ekşicileri severim çok kafa olurlar :))Ya bu arada ne söylemeyi unuttum sana :) O da ekşiciymiş var ya :)
vay ekşicileri severim çok kafa olurlar :))
sen bi düşün bence
tesadüfler bir mesaj olabilir :))
GÜNCELKızlaar, kendi konumu kendim hortlatıyorum :)
Haftasonumu doktorcumla geçirdim ve officially olarak ilişkiye başladık!Çoook hızlı oldu farkındayım ama engel olamadım Bundan sonra nasıl gidicek, ne olucak bilmiyorum. Hiç bir şey bilmiyorum. Çok zor ayrıldık AMA onu biliyorum Ay çok şapşal bir adam yaaa hahaha
Gözümden şuan resmen kalpler çıkıyo :)
Size mutluluğumu da yazmak istedim. Bana her zaman destek çıktınız da, yarın ağlamaya gelirsem yine çıkarsınız biliyorum :)
Çok tşk ederim kızlar, iyki varsınız
Vaaayyy. Sen de az sapsik degilmissinAy hadi hayirlisi
İnanmıyorooommm!GÜNCELKızlaar, kendi konumu kendim hortlatıyorum :)
Haftasonumu doktorcumla geçirdim ve officially olarak ilişkiye başladık!Çoook hızlı oldu farkındayım ama engel olamadım Bundan sonra nasıl gidicek, ne olucak bilmiyorum. Hiç bir şey bilmiyorum. Çok zor ayrıldık AMA onu biliyorum Ay çok şapşal bir adam yaaa hahaha
Gözümden şuan resmen kalpler çıkıyo :)
Size mutluluğumu da yazmak istedim. Bana her zaman destek çıktınız da, yarın ağlamaya gelirsem yine çıkarsınız biliyorum :)
Çok tşk ederim kızlar, iyki varsınız
Çook tşk ederimm :)Umarım çok mutlu olursun :)
İnanmıyorooommm!
Konunu uzaktan takip ediyodum Müge,bişeyler olacağı belliydi ama bukadar çabuk olacağını beklemiyodum,hem şaşırdım hem sevindim,çok çok çok mutlu ol,hakkında hayırlısı olsun...Valla bende inanmıyorum, bi baktım olmoooşşşahahah
Kendimi ergen gibi hissediyoruum
Mutlu olmayi hak ediyorsun, kimsenin arkasindn yas tutma artiik, daha fazla zamanini harcama bosversene yeni bosanmismissin peh. Hayirli olsun umarim bu son duragin olur.
Konunu uzaktan takip ediyodum Müge,bişeyler olacağı belliydi ama bukadar çabuk olacağını beklemiyodum,hem şaşırdım hem sevindim,çok çok çok mutlu ol,hakkında hayırlısı olsun...
Bu doktor civanım neler yaptı haftasonu bukadar da,ikna oldun,hem de gözlerinden kalp çıkaracak derecede?
Ya hep okudum, takip ettim,merak ettim, heyecanlandım☺☺ilk kez yazıyorum.Ve nedense sen mutlu olunca şimdi ben de mutlu oldum.Tadını çıkar olur mu? Umarim olmaz ama eğer üzülürsen biz yine varız ☺unutma☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?