Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müge ya arkadaş olarak takılsaydınız bariBen üzüldüm burada ya
![]()
Sağlık olsun. Herşey gönlüne göre olsun. Ama gitme biyere lüffenn ama lüffenn![]()
Konularınızı az çok takip ediyordum. Hayırlısı buymuş biraz da siz tercih hakkınızı kullanın şu hayatta önce kendinizi düşünerek. Dilediğinizce yaşayın :))
Canım arkadaş olarak takılsak eminim iş başka boyutlara kayacak.. Çünkü nasıl diyim adam çirkin filan ama eğlenceli. Öyle tipler vardır ya hani, sempatik olurlar geyik olurlar kültürlü olurlar. Böyle psycho doktorlardan değildi günceli de geyiği de bilenlerden. Ben öyle erkekleri severim, şapşal yanı olan. ( eski kocam öyle değildi hiç onu es geçiyorum)
E bi de kalktı kaç saatlik yoldan "film izlemeye " geldim diyecek kadar da romantik bir yanı var. Normalde "anlamamazlıktan" gelip ya takılayım kafasında olurdum kesin ama ben normal değilim malum :) Açık açık dedim " benden olmaz hacı" diye.. O da ne "aaa müge ne başka niyeti dötünden element uydurma" dedi ne de "sadece kanka olalım dünya ahret bacımsın" dediSadece " ANLIYORUM" dedi yaaa... Ben böyle bir saat konuştum filan
o cevap olarak anlıyorum dedi
![]()
![]()
Anlayışlı adammış vesselam. Niye kacirdiniz?Canım arkadaş olarak takılsak eminim iş başka boyutlara kayacak.. Çünkü nasıl diyim adam çirkin filan ama eğlenceli. Öyle tipler vardır ya hani, sempatik olurlar geyik olurlar kültürlü olurlar. Böyle psycho doktorlardan değildi günceli de geyiği de bilenlerden. Ben öyle erkekleri severim, şapşal yanı olan. ( eski kocam öyle değildi hiç onu es geçiyorum)
E bi de kalktı kaç saatlik yoldan "film izlemeye " geldim diyecek kadar da romantik bir yanı var. Normalde "anlamamazlıktan" gelip ya takılayım kafasında olurdum kesin ama ben normal değilim malum :) Açık açık dedim " benden olmaz hacı" diye.. O da ne "aaa müge ne başka niyeti dötünden element uydurma" dedi ne de "sadece kanka olalım dünya ahret bacımsın" dediSadece " ANLIYORUM" dedi yaaa... Ben böyle bir saat konuştum filan
o cevap olarak anlıyorum dedi
![]()
![]()
aslında ne kadar da sana hitap eden bir adammış. keşke görüşseydinn![]()
Anlayışlı adammış vesselam. Niye kacirdiniz?![]()
Kız öyle deme yaa.. Burda iki arkadaşıma anlattım bana aptal muamelesi yapıyolar zaten
Yaa ne bileyim tatlı adamdı ama ne bileyim yaa... Valla çok inceydi
Ama çocuğu var yaa.. o da başka bir sorun. Amaaan.. boşver.
bak öyle dedin ben de kötü oldum şimdi amaan üzülme akışına bırak gitsin nasılsa kaderden kaçılmaz sen anı yaşa nasıl rahat ediyorsan öyle davran su akar yolunu bulur![]()
Allah gönlünüze göre hayırlı birisini nasip etsin.. Az ruhunuz sükunet bulsun, çok erkendi zaten böyle bir adım için.hahahah öyle demeyin adamın kapısına dayanıcam bak bu gidişle ahahahah![]()
İçiniz ısınmamamış sanırım evlilik konu olunca. Eş olarak görmek için kıpraşması heyecanı başka. O eksiklik var sanki sizde. Arkadaş olarak iyi hoş da..
Ay üzülme kuzum :) Ben mutluyum yaa.. böyle bi şapşiklik var üstümde :) Hani böyle her şeyi anlatasın saçma sapan konuşasın gelir ya hoşlandığın biri olunca o moddayım. Aslında hoşlandım adamdan yani... 28 imde değil 23 ümde filan olsam düşünmezdim ama yaşlılık böyle bişeyYine de güzeldi
Bana " ne kadar güzel bakıyosun" dediii
ahahah
(ergen staylayım şuan)
Allah gönlünüze göre hayırlı birisini nasip etsin.. Az ruhunuz sükunet bulsun, çok erkendi zaten böyle bir adım için.
sen istediğin kadar hayır de bu adamla sankim görüşürsün gibisadece kararsızsın
![]()
Yaşadıklarınız zor evet ama zamanla geçecektir, ölümler bile unutulup mazi oluyor. Herşey gönlünüzce olur umarımOnunla alakası yok aslında ben ciddi ciddi bir şeyler yaşayamam şu an hiç, çok evlenilesi bir adamda gelse tamam diyemem, yeni boşandım malumKafa bir milyon. Bana öyle evlilik hisleri uzuuuuuunca süre gelmez :)
Yaşadıklarınız zor evet ama zamanla geçecektir, ölümler bile unutulup mazi oluyor. Herşey gönlünüzce olur umarım
Aslında neden bana bunu yapti, hakediyor muydum, cok cirkindim de mi ona gitti diye kendi kendinizi yeyip bitirirken, begenilip tercih edilen ve değer goren bir insan olduğunuzu hatirladiniz. Bu süreçte belki ayağa çabuk kalkmak için böyle birsey nasip etti Allah. Neticede siz zaten degerliydiniz fakat kabullenememe durumundan dolayı bunu tam unutmak üzereyken birisi çıkıp hatirlativerdi. :)Amiiinnn gülcüüğüm! Aynen, bana eğlence oldu işte, bir renk geldi hayatıma :) Geyiğini yapar geçerim