- 22 Ağustos 2014
- 3.853
- 2.412
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz zaten sevgili olmuşsunuz. Bir de hani doktor olmasının bir önemi yoktu. Canım hiç samimi değilsin biliyo musun
ke
Umarım hayatım, böyle devam ederse kesinlikle mutlu oluruz ama bakalım görcez yaa hayırlısı :) Çook tşk ederim..
Kuzular yaa hep yorum yapıyorsunuz, çok tşk ederim güzel dilekleriniz için
Valla ne anlatayım, teklif olmadı spontane gelişti :) Burda güzel bir tepe var oraya gittik şehir manzaralı, geldiği ikinci akşamdı. Yürürken yolda elimi ttuttu birden bende sesimi çıkartmadım. Benim sevdiğim bir yer vardı bi köşe gibi diyeyim oraya götürdüm onu :) Yurdum insanı olarak kola ve çekirdek aldık yanımıza ahahahLaflıycaz diye
![]()
Ama elimizi sürmedik yani romantiklikten ahahah
İşte oturunca oraya atmosferin etkisiyle ben başımı omzuna yasladım - bende az değilim- o da sarıldı işte. O sevdiğimiz grubun müziğini filan dinledik.Hava da çok güzeldi. Öyle sonra biz baktım ki fanfini olmuşuz![]()
![]()
hahha evet ya, her konu boyle olmuyor ;-)mügişşş pembe dizi kıvamına geldi konun :)
burçlarınız neydi tatlım ?
havayi fişekler fırlatıcam bak nasıl sevindimm aglarımki ben şimdiiiiiiiiGÜNCELKızlaar, kendi konumu kendim hortlatıyorum :)
Haftasonumu doktorcumla geçirdim ve officially olarak ilişkiye başladık!Çoook hızlı oldu farkındayım ama engel olamadım
Bundan sonra nasıl gidicek, ne olucak bilmiyorum. Hiç bir şey bilmiyorum. Çok zor ayrıldık AMA onu biliyorum
Ay çok şapşal bir adam yaaa hahaha
Gözümden şuan resmen kalpler çıkıyo :)
Size mutluluğumu da yazmak istedim. Bana her zaman destek çıktınız da, yarın ağlamaya gelirsem yine çıkarsınız biliyorum :)
Çok tşk ederim kızlar, iyki varsınız![]()
ke
Umarım hayatım, böyle devam ederse kesinlikle mutlu oluruz ama bakalım görcez yaa hayırlısı :) Çook tşk ederim..
Kuzular yaa hep yorum yapıyorsunuz, çok tşk ederim güzel dilekleriniz için
Valla ne anlatayım, teklif olmadı spontane gelişti :) Burda güzel bir tepe var oraya gittik şehir manzaralı, geldiği ikinci akşamdı. Yürürken yolda elimi ttuttu birden bende sesimi çıkartmadım. Benim sevdiğim bir yer vardı bi köşe gibi diyeyim oraya götürdüm onu :) Yurdum insanı olarak kola ve çekirdek aldık yanımıza ahahahLaflıycaz diye
![]()
Ama elimizi sürmedik yani romantiklikten ahahah
İşte oturunca oraya atmosferin etkisiyle ben başımı omzuna yasladım - bende az değilim- o da sarıldı işte. O sevdiğimiz grubun müziğini filan dinledik.Hava da çok güzeldi. Öyle sonra biz baktım ki fanfini olmuşuz![]()
![]()
Ayy ciddimisin inana cok sevindim!! Nasil oldu gelismeleride paylasmak isteriz. Cok güzel habeler vallahi icimizi aciyorsunuz kizlarBende aşık oluyorum!
Bende inanamıyorum...
Sizi çok iyi anlıyoruuummmmmmm ama benim ki nasıl gelişecek hiç bir fikrim yok! Hayat sürprizler ile dolu.
Daha 17 gün önce aldatıldığımı öğrenmiş 4 yıllık ilişkimi bitirmiştim...
Hayat ne kadar tuhaf yaaaaa :))))))))))))
Bende aşık oluyorum!
Bende inanamıyorum...
Sizi çok iyi anlıyoruuummmmmmm ama benim ki nasıl gelişecek hiç bir fikrim yok! Hayat sürprizler ile dolu.
Kız sen ciddimisin şok ettin beni ama yemin ederim çok sevindim yaa. Veee detayy istiyorum.Bende aşık oluyorum!
Bende inanamıyorum...