- 20 Ocak 2015
- 780
- 235
- 33
- Konu Sahibi Darkdreams
-
Merhaba arkadaşlar
sorunum şu acaba gerçekten beni seviyor mu bilemiyorum yoksa okulundan dolayı mı böyle yoksa ben mi kuruntu yapıyorum olayı anlatayım.
Erkek arkadaşımla gün içinde az mesajlaşıyoruz kendisi tıp okuduğu için haftaiçi full okulda yoğun dersleri bazen 1 saat bile mesajlaşmıyoruz. Haftasonuda derslerine çalışıyor dersleri aşırı yoğun onda şüphem yok ama ne bileyim değer vermiyor mu onu çok seviyorum o da beni çok sevdiğini söylüyor bazen her söylenene inanmamak lazım ama gerçekten beni sevdiğini hissediyorum sadece kafam çok karışık..
Kesinlikle öyle bence sevmiyor beni seven insan böyle yapmaz dimitıp evet zor ve yoğun ama sevgilinle hiç konuşamayacağın kadar da değil
seviyor ya da sevmiyor demek istemiyorum. sevip de kendi kendine triplere de girmiş olabilir çünkü, görüyoruz öyle değişik insanlar. sorun var ama söylemek yerine triplenip uzaklaşıyolar falan filanKesinlikle öyle bence sevmiyor beni seven insan böyle yapmaz dimi
hissettiğin duyguya nasıl kuruntu yapıyorsun?Merhaba arkadaşlar
sorunum şu acaba gerçekten beni seviyor mu bilemiyorum yoksa okulundan dolayı mı böyle yoksa ben mi kuruntu yapıyorum olayı anlatayım.
Erkek arkadaşımla gün içinde az mesajlaşıyoruz kendisi tıp okuduğu için haftaiçi full okulda yoğun dersleri bazen 1 saat bile mesajlaşmıyoruz. Haftasonuda derslerine çalışıyor dersleri aşırı yoğun onda şüphem yok ama ne bileyim değer vermiyor mu onu çok seviyorum o da beni çok sevdiğini söylüyor bazen her söylenene inanmamak lazım ama gerçekten beni sevdiğini hissediyorum sadece kafam çok karışık..
Evet çokhissettiğin duyguya nasıl kuruntu yapıyorsun?
boş vaktin çok mu
Çok haklısınseviyor ya da sevmiyor demek istemiyorum. sevip de kendi kendine triplere de girmiş olabilir çünkü, görüyoruz öyle değişik insanlar. sorun var ama söylemek yerine triplenip uzaklaşıyolar falan filan
ama ders yoğunluğu kesinlikle bahane.
en basitinden sizi öğle arasında arayabilir, okul çıkışı arayabilir. okul biter bitmez derse yumulmadığına göre o arada sizinle konuşabilir
akşamını ders çalışmaya ayırıyorsa vakit ayarlarsınız öğle arasında buluşursunuz. o da olmadı ders çıkışında 2 saatliğine görüşürsünüz mesela, 2 saat ne ki?
bu insan 7/24 ders çalışmadığına göre çok rahat sizinle konuşabilir. boş boş geçen bir sürü vakti vardır mesela, onları sizinle konuşmak için değerlendirebilir
ayrıca her hafta sonu mu eve kapanıyor? hafta içi akşamını hadi anladık ama hafta sonu birkaç saatini ayıramaz mı?
vaktini doldur ,,Evet çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?