Ne yaptığımı bilmiyorum

Şuan inanın çok değiştim nasıl anlatabilirim bilmiyorum elim kolum bağlı gibi

Esinizi ikna edip calissaniz sorun cozulur o arkanizda olursa kimse bir sey diyemez.
Kendi aileniz arkanizda degil ve yuk olarak hissedince evlenmissiniz

Esinle basbasa bir yemek yiyemiyorsunuz kendinize nasil vakit ayirasiniz.... Bu kadarda kendinizden ödün vermeyin. Bir an once tasinin o evden

Yanlış kararlar almışsınız önce okuyup kendi ayaklarınızın üzerinde durup evliliği sonraya bıraksaydınız.

Evliliğe hazır olmadan pat diye evlenmişsiniz

Çalılmama razı değil evde iş bulduk ondan da daha haber gelmedi

Bunlarin hepsi bi koca icin., kizla herseyi sirasyla yapsa kotu bi evlilik yapsa bile sarsilmaz. Once okul.. sonra evlilik.

Ben nasıl bir muammaya düştüm inanın şuan düşünmekten fikir üretmekten acizim

Size şunu söyleyim yaklaşık 2.5 sene yurtdışında üniversite okudum dilim var çatpat geliştirmeye çalıştım onu bile yapamıyorum o derece

Yanlış kararlar almışsınız önce okuyup kendi ayaklarınızın üzerinde durup evliliği sonraya bıraksaydınız.

Evliliğe hazır olmadan pat diye evlenmişsiniz
Bunlarin hepsi bi koca icin., kizla herseyi sirasyla yapsa kotu bi evlilik yapsa bile sarsilmaz. Once okul.. sonra evlilik.

Aileme yuktum.
Babam istemedi yazmis kiz zora kalinca evlenmis.
Babasindan siddet goren bir kiz..

Esinle basbasa bir yemek yiyemiyorsunuz kendinize nasil vakit ayirasiniz.... Bu kadarda kendinizden ödün vermeyin. Bir an once tasinin o evden
Çok defa dedim hatta kavga etme dercesine geldim ama bazı maddi imkanlar yüzünden taşınamıyıruz

Ben nasıl bir muammaya düştüm inanın şuan düşünmekten fikir üretmekten acizim
Herseye tamam deme git evinde esinle kendine vakit ayir. Severek evlenmissiniz kimse kolunuzdan tutup bu adama sizi zorla vermemis. O yuzden asilabilir birsey bu. Esin ve kendine vakit ayirmaktan geciyor bunun cozumu "bence"

Çok defa dedim hatta kavga etme dercesine geldim ama bazı maddi imkanlar yüzünden taşınamıyıruz
Esinle konussan durumu oturup bak evliligimiz ne aşamaya geldi desen. Iki elden calissaniz bir birikim yapip tasinsaniz. Aman diiyim su durumda cocuk dusunmeyin nolur.

Bence kendinizi gelistirmeye çalışın kitaplar okuyun. Sınavlar a hazırlanin.bence esinize de sukredin.cogu es eşinizin onda biri kadar anlayisli değil

Esinle konussan durumu oturup bak evliligimiz ne aşamaya geldi desen. Iki elden calissaniz bir birikim yapip tasinsaniz. Aman diiyim su durumda cocuk dusunmeyin nolur.
Durumu oturup artık konulamıyoruz dönüyo dolaşıyo bi sonuç yok çalılmama razı değil evde öylece oturuyorum evde iş bulduk sözde ama hala haber gelmemiş

Bence kendinizi gelistirmeye çalışın kitaplar okuyun. Sınavlar a hazırlanin.bence esinize de sukredin.cogu es eşinizin onda biri kadar anlayisli değil
Eşim şükürler olsun ki bu kadar anlayışlı olmasaydı şimdiye çoktan boşanmıştık ama kendimi çok da geliştiremiyorum çünkü ailesitle biriz onlara ayak uydurmaya çalışıyorum haliyle kendi evime bile zor çıkar olmultum ki en sonunda 1 hafta kadar önce bi çıktım evime bi daha da yanlarına inmedim

Ve bi kaç defa da böyle sinrlenip inöediğim olmuştu tekrar gerisin geri indiğimde yine evime çıkamaz olmultum dedüm artık yeter

Daha gençsin sakın ama sakın bebek yapma açıköğretim oku, KPSS ye gir bol bol ders çalış nasılsa kasabada bi sosyal hayatın Yok bir amaçla bağla kendini. Okulu bırakmak büyük hata ama hiç bişey için geç değil yaşadığın tartışmalar bir kadın için eğitim ve mesleğin ne kadar önemli olduğunu göstermiş olmalı sana eğer bir meslek edinebilirsen kimseye minnet etmezsin sevgiler...

Çok teşekkür ederim tavsiyenize şehre gittiğimde zaten halk eğitim kursuna başvurcam aklımda bi meslek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…