Ne yaptığımı bilmiyorum

Çok teşekkür ederim tavsiyenize şehre gittiğimde zaten halk eğitim kursuna başvurcam aklımda bi meslek var
Çocuk zaten olamaz çünkü özel birlikteliğimiz yok dahası ilk günden beri yok kafam rahat değildi çünkü sorunlarım vardı haliyle

Çocuk zaten olamaz çünkü özel birlikteliğimiz yok dahası ilk günden beri yok kafam rahat değildi çünkü sorunlarım vardı haliyle
Ve özellikle çocuk istemediğimi belirttüm hayatımızı düzene koyana kadar sağolsun anlayışla karşıladı eşim

Şuan eşimin ailesiyle aynı avlunun içinde duruyoruz ev 2 katlı ama onlarla görüşmüyorum eşim ısrar etse de kavga etsek de aşağı artık inmek istemiyorum bana kısıtlama dışında asla zararları dokunmadı ama her defasında indiğimde evime çıkamaz oldum ama artık inmek istemiyorum çünkü yine aynı şeylerün olmasından çekiniyorum

Siz esinizi sevdiginize eminmisiniz? Evliliginizde bosanacak bir olay yok anlattiginiza göre esiniz dile getirdiginiz her hatasini düzeltmeye calisiyor. Ama siz sanki nötr sünüz hani bir insana isinamazsan ne yaparsa yapsa mutlu olmazsin ya sizinkide bu. Siz calismaya baslasiniz direk bosanirsiniz. Cünkü sizin icnizde bitmis sevgi yok önce bu problemini asmaya calis olaya birde böyle bak esini sevmeden ne olursa olsun o evde mutlu olmiycaksin. Ayrica babanin esinin yaninda üzerine yürümesi cok yanlis baban bunu yaparsa bir gün esin coktan yapar babasinin deger vermesigine esi hic vermez o yanlis olmus. Umarim sorunlarini asip mutlu olursun.

Kaldigin yerden örgün eğitimine devam et. Kimseyi dinleme.
Ben karnim burnumda gittim universiteye.
Yaptigim gençlik hatalarini burdan saysam ay'a yol olur yol...

Ne umdun ne buldun. Eşin seni kandırmadı model buydu, şartlar buyduevlendin. 4 ayda bu duruma geldiniz. Yazık adamada. Dışarıdan okumakta devam et. Kayınvalidelerle aranı düzelt. Huzur bulmaya çalış. Şartlarını kabullen kendinde huzur bulacaksın. Bu adamı sevmiyorsan ayrılmak istiyorsan başka tabii. Okula devam et eşinle aranı düzelt ki belki zamanla çalışmanı kabullenir, bu halinle onun seni terk etmesini mi istiyorsun? Evliliğini. Kabullenmeyecek misin? Neden bu huzursuzluğun acaba.? Eşini seviyor İşen mutlu olmaya çalış. Cidden sen ne umuyordun çok merak ettim

Tuhaf ama nişanlılıktaki ilk kavgamızdan buyana hala soruyorum kendime eşimi seviyo muyum diye yaklaşık 7 aydır.... Hala bulamadım cevabını.. Onunla evlenmek için çok imkanımı geri teptim belki bunun verdiği hırs belki de onun hatirnaz bi insan oluşu beni biyerden sonra frenliyo.. Sizin de dediğinz gibi arada soruyorum kendime acaba maddi imkanım olsa düşünmem boşanır mıyım diye ama hala bi belirsizliktir gidiyo içimde... O yüzden sizlerden fikir edinmeye tecrube almaya çalışıyorum

Evet bana bi şart koydular ben de kabul ettim evlendim ama bu denli kısıtlanma beklemiyodum eşim de biyerden sonra hak vermeye başladı..

Aileme yuktum.
Babam istemedi yazmis kiz zora kalinca evlenmis.
Babasindan siddet goren bir kiz..

Okudum evet
O duruma üzüldüm
Bir genç kız için bu çok zordur evliliği kurtuluş yolu olarak görmek...
Demek istediğim elinde ekonomik özgürlüğü olsaydı keşke
Ama olan olmuş
Yani kınama kırma amacıyla yazmadım.

Eşiniz çalışma ve okul konusu dışında hep yanınızda olmuş sanki. Babanız bile şiddet uygulamak isterken o karşı çıkmış. Bana ikna edebilirsiniz gibi geldi. Eşiniz sizi kaybetmemek için bu isteklerinizi kabul edebilir. En azından bundan sonra zararın neresinden dönseniz kar olur. Ama en doğrusunu siz bilirsiniz elbette. Evliliğin ilk yılları cicim yılları derler ama siz kısıtlana kısıtlana depresyonun eşiğine gelmişsiniz. Bu durumu eşinizle paylaşıp bence başka bir eve taşının. Kendi aileniz olsun.

Belki bu olanlardan bunalımlarımdan dolayı eşime olan sevgimi tartar oldum ama buraya konuyu açnca bi nebze de olsa kendime geldim evet #nebenleylayim çok hakkısınız eşime yazık ailesiyle benim aramda kaldı yeri geldi... Ama ben de elimden geldiğince artık biyerden tekrar tekrar olmadı tekrar yine başlıcam denicem

Bence siz calismayi daha rahat ayrilmak icin cikar görüyorsuniz sizin sorununuz calismak degil esinizi sevemiyorsunuz digerleri bahane. Biraz esinin iyiliklerini görseniz size verdigi degeri bak burda be kadinlar var esinden bir gram ilgi görmüyor. Ben 3 aydir esimle ne sorunlar yasiyorum sizinki problem degil inanin. Esini sevmek icin esine bak yaptiklarini takdir et size verdigi degeri glrün siz esinize sevgi veririsebiz ilgi verirseniz emin olun istediginiz isede izin verir. Bi düsünsene uzun süredir cinsellik yok demissiniz siz obun istediklerine ne kadar önem veriyorsunuzki sizin istekleri izin lnemi olsun. Sicak bi gülüs o sevgi i esine hissettir bütün bu sorunlarin biter.

Babanizada hayret dogrusu. Kendi evladini baskasinin evinde daha cok hor görülsün diye doverek kucuk dusuruyor. Ailesi yarin size derler baban seni dovuyordu diye basiniza kakinc ederler bu durumu

Öyle bi bunalmıştım ki eşim hak vermeye başladı ve bana zaman ver ben de hoşnut değilim bu durumdan beraber halletcez ama nolur ailemin yanına inmemezlik yapma demişti ama artık öyle bi gal aldı ki aşağı ailesine insem yukarı zor çıkar oldum...

Babanizada hayret dogrusu. Kendi evladini baskasinin evinde daha cok hor görülsün diye doverek kucuk dusuruyor. Ailesi yarin size derler baban seni dovuyordu diye basiniza kakinc ederler bu durumu
Yok etmezler diye umuyorum araya mesafe koydum çünkü ... Bu arada akraba evliliği bizimkisi kayınvalidemle annem kuzen

Huzursuzluğum ksıtlanmış olmam .
Umduğum şey ise eşimle birbirimüze sözlerimiz vardı ama ona da kıstlanma kındu şartlar el veremedi

Halden anlayan biri neyse ki. Bence eşinizle hislerinizi paylaşın. Acil bir çözüm bulmasını söyleyin. Bu arada okulunuzu bitirin mesleğinizi edinin lütfen. Görüyoruz ki kendi aileniz olası bir ters durumda arkanızda olmayacak.

Aileme yuktum.
Babam istemedi yazmis kiz zora kalinca evlenmis.
Babasindan siddet goren bir kiz..
Yurtdışındaki eğitimini bırakıp gelmiş. Sanki evde boş oturuyordu da babası eziyet ediyormuş gibi yazmışsınız ama öyle değil gibi. Benim de yurtdışına okumaya gönderdiğim evladım koca derdine eğitimini bırakıp evlense, bir de izin verilmiyor diye çalışmasa ben de sinirlenirdim.

Yahu senin evin var o eve aksam gelen bi kocan var bu nasil is. Kendine kisisel bakim yapacak olursun ne bilim yani.
Bu arada bende senle ayni durumdayim sabah iner aksam bu saatlerde eve gelrim ama benm esim yurt disinda. Esim gelince ne yapar ne eder evime gelirim durmam orda kocamida durdurmam. Gider tvmizi acar cayimizi koyarm film izleriz konusuruz. Ben yurt disina gitmicek olsam tasinirm burdan. Ama senin o durumunda musait degl.
Asagiya in evlerini toparla kendi evine cik yemek saatinde in kuzum. Yipratma kendini. Alistirmissin artk hizmete anlasilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…