Ne yaptılar sana kuzum :(

nuryolu

Naber kiz sinsi !
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
10.135
17.418
298
Dün akşamdan beri gözlerim dolu dolu , ellerim titreye titreye, yemel yemeye ,gülmeye utanarak dolanıyorum evin içinde...
Kayseride ,küçücük yavrucuğa yapılan envai çesit şiddet ve istismardan sonra üvey annesi olacak o mahluk ile aynı cinsten olduğuma utanıyorum...O minik beden gördüğü iğrenç şiddet karşısında nasıl da çıt bile çıkarmadan duruyor, nasıl da her söyleneni harfiyyen yapıyor
Eh be yavrum , o ürkek sesin kulaklarıma nasıl kazındı bi bilsen , anneciğinin öpmeye kıyamayacağı o pamuk ayaklarına acmasızca vurulduğunda nasıl sessiz kalabildin ? Sana yapılanlardan sonra nasıl yürüdün ,nasıl oturdun ,nasıl uyuyabildin......
Korkumuydu hissettiğin yoksa alışmışmıydi o minik bedenin İçim kaldırmıyor , dayanamıyorum ,sindiremiyorum ,aklım zihnim nefesim duruyor düşündükçe.
Bi insan nasıl bu hale gelebilir ?

N asıl bu kadar canavarlaşabilir ? Hiç mi vicdan merhamet insanlık yok sende kadın ? Nasıl kıydın o öksüzlere ? Gece gündüz bedduamdasın , yaptıklarının 100 katını yaşa, yaşamadan ölme inş.

Peki baba olacak adama ne demeli... İnsan evlatlarının halinden hareketinden anlamaz mı ? Nasıl bi soğuk kanlılıktır (!) ki video kayıtlarını görünce o kadını parçalamadın, saçlarından sürümedin , canını okumadın...Hiç mi babalık iç güdüsü yok sende ? Evlatlarının o halini görüce insan nasıl dayanabilir ki...

Offf , zihnim allak bullak , iyi hissetmiyorum , çocuklarımı sarılıp öpüyorum ama bunu yapınca aklıma o çocukların yaşadıkları gelince vizdanım sızlıyor. Peki napabilirim ? Nasıl o kuzucuklara ulaşabilirim bilmiyorum.Kahretsin ki elimden dua etmekten başka hiç bişey geimiyor. Bu tür canilerin caydırıcı cezalar almasını diliyorum .
Lütfen çocukları gözetim altında tutalım, komşunun çocuğu olsun ,akrabanın çocuğu olsun,sokaktaki diğer çocuklar olsun şiddete ,istismara karşılık susmayalım,ifşa edelim,tepkimizi gösterelim...
Çocuklara dokunulmasına izin vermeyelim

Son düzenleme:
ben çok fazla izleyemedim dayanamadım.. bir insan nasıl böylesine kin tutar ve nasıl bir çocuğa böyle davranır aklım almıyor izlerken yüreğim parçalandı. kadının hasta olduğunu düşünüyorum öyle ümit ediyorum normal bir insansa vay halimize..

Hayvanlar bile kendi cinsinden olmayan minik yavrulara annelik yapiyor , bu varliga ne insan ne hayvan demek mumkun degil. Canavardan baska bisey degil , ölüm bile ödül olur buna

o olayi izleyince esimle ikimizin gozleri doldu bu nasil vicdan bu nasil merhabetsizlik allahtan en buyuk dilegim o kadin oyle seyler yasasin ki acidam aklini yitirsin suna inaniyorum allahin merhabeti sonsuz oldugu kadar kazabida sonsuzdur baska bir sey de demiyorum

Anne olmayınca babanın bir gözü kör olurmuş.
Birde " farklı tarihlerde alınan kayıtlar " deniyor.
Demek ki günlerce susmuş baba, ya da izlememiş..
Kucuk ve korunmasız bir yavruya vurmak için cani olmak lazım. Sana karşılık veremeyen, minicik elleri ile oynamaktan başka birşey bilmeyen meleklere vurmak , nasıl bir ruh halidir.
Öz anne babalardan da bunu yapanlar var. Allah ıslah etsin.
Videoyu izlemedim. İzleyemem.

olay Manisa'da değil kayseri de olmuş. yakından takip ettiğim bir olay. dünden beri baş ağrısından duramıyorum o çoculara e oldu diye. bugün kayseri valisi açıklama yaptı. olayın 10 ay önce şubat ayında olduğunu, erkek çocuğunun 2 ay tıbbi tedavi gördüğünü iki çocuğunda psikolojik tedavi gördüğünü açıkladı. şu an babaları anneannelerı ve babanannelerinin yanındalarmış. çocuklar kontrol altındaymış. ilgili haberlerde açıklama var. bir nebze içim rahatladı.

Cocuklarin babalarinin yaninda olusu bende hala bi tedirginlik yaratiyor. Babanin da ceza almasi gerekirdi

olaylara neden tek taraflı bakıyorsunuz anlamıyorum
adam bir şeyden şüphelendi ki o kamerayı koydu
belki de uzun yol şoförü ya da dışarda çalışan biriydi o yüzden hemen harekete geçemedi
öldür kes demek kolay da zaten annesi olmayan çocuklar bir de babalarını kaybetse adam hapse girse o zaman halleri ne olacaktı acaba
adam bunu düşünmüş olamaz mı
bir de yanlış bilgi veriyorsunuz olay çok önceden olmuş çocuk tedavi görmüş kadın ceza almış şehir de yanlış
takip ettiğimiz olayları en azından bilgi kirliliği olmadan aktarsak

bende izleyemedim bu nasıl bir vicdansızlıktır o yavrucaklar bunu nasıl atlatıcaklar

Sanırım baba çocuklarıyla hiçbir şekilde ilgilenmediği, çocuklarıyla vakit geçirip onları dinlemediği için o mahluk meydanı boş bulmuş ve bunları yapmış. Kesinlikle babaya da ceza verilmeli. İnsan çocuğun bir bakışından bir dudak oynatışından anlamaz mı bir sorun olduğunu. Bu kadın yaşamamalı...

O zavallicigin "sokmaaa döv döv" diye bagirisi asla kulaklarimdan gitmez
O muhitteki herkes suçlu büyük şehir gibi site ortamı değilki kimse birbirini tanimasin mutlaka komşular da duymuştur neyi beklemisler acaba dün geceden beri çocuklarıma bakıp bakıp ağlıyorum eşime vasiyet bile ettim bana bişey olursa direk çocukları anneme ver diye

Babası bilse neden dursun zaten 5 aylık evlilermiş.
Kamera görüntüleri farklı tarihlerde ama yasa denen kanun denen bişey var. Avukat suç üstü yapmak zorundasın dediği için susmuş.
kadının komşuları bile inanamamış. kadın 5 vakit namaz kılan tesbihh çeken cana yakın biriydi diyor. ilk başlarda hiç kimse konduramamış.
Komşusu uyarmış adamı.
Herkes çocuklar annesini kaybettiği için ve eve yeni bir kadın geldiği için psikolojileri bozuk diyorlarmış.
düştü, banyo yaparken düştü fln demiş hep eşine çocuklarda korkudan bişey anlatmamış.

Zaten boyle pislikler tesbihi namazi kendilerine kalkan yaptiklarindan, namazimizi gizli kilip dindarim diyenden korkar olduk :/

Ölüm bu canavara hediye gibi olur , yasasin sunyada kahrolsun ,yasattiklarinin aynisini yasasin sonra ahiretteki yeri hazir zaten...
Ne guzel demis Ustad Said Nursi
"Zalimler icin yasasin cehennem ! "

oylemi bagırıyor?ben sadece 20 sn izleyebıldım o kadarı bıle yetti içim cok ama cok kotu

Bende her zaman soylerim esime "vasiyetimdir , bana bisey olursa cocuklarima
babaanne -anneanesi baksin buyutsun " diye
Elim ayagim kitlendi izledyince ,bi sure hareket edemedim

Ben dun gece izledim. Kalbim sıkısıyor. Cocuklarin babalariyla facede fotolari var yakin zamanda cekilmis. Oyla tatlilarki. Aksamdan beri bakiyorum fotolarina. Bi de durmus ayakta annecim guzel annecim sen beni markete goturuyosun gibi biseyler ezberletiyor kadin. Cocukta diyo heyecanla dovmeyecek diye. Gene vuruyo. Bu nedir ya. Kanim dondu. Aglamaktan gozlerim sisti. Elim ayagim beynim uyustu. Gardiyanlar izlemistir insallah videoyu. Icabina bakarlar icerde insallah

allah senin ve sen gibilerin belasını versin. umarım ban lanmam. söylemek istediğim söyleyemediğim çok şey var. cehennem zebanesi, pis mahluk. inşallah cehennemde alasını sana yaparlar.

bu çocuk ilerde normal bir vatandaş olursa gerçekten şaşarım. bu travmayı ben bile kaldıramamki o yavrucuk ilerde uyuşturucu bağımlısı olsa, sapık olsa, pskolojisi bozuk olsa ve cinayet işlese sorumlusu bu o....dur.

inşallah iyi yerlere gelirler inşallah unuturlar ama hiç ümidim yok. bu çocuklar bakım evlerinde farklı muamele görmüyor tecavüze uğrayan kız-erkek bir sürü çocuk var yetiştirme yurtlarında. haberlere çıkanlar sayılı

batsın buna göz yuman hukuk, buna göz yuman insanlar

Allah evlatlarımızı korusun ve kimseye muhtac etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…