Ne yaptılar sana kuzum :(

aynen ona aynısını ıcerde yaparlar zaten tabı bırde otekı taraf var inşallah hesabı otekı tarafa kalırda hesap veremez

videoyu izledikten sonra kadını parçalamak istedim. yazık günah o yavruya.. psikolojisi ne halde.. o çektiği acıyı nasıl unutabilir nasıl saracağız şimdi onu yaralarını.. dualarım o güzel yavruyla..

Bence bilmeliydi. Yakından takip etmeliydi, evladını bırakıp gideceği kişiyi.
Akşam çocuklarının gözlerinden anlamalıydı.
Bir kelime duysa anne peşine düşünüyor.
Elbetteki istisnalar var ama genel itibariyle baba aşkın peşine düşüyor, çocukları unutuyor.

Zaten boyle pislikler tesbihi namazi kendilerine kalkan yaptiklarindan, namazimizi gizli kilip dindarim diyenden korkar olduk :/
aynen öyle canım.
öyle bir zamanki kimden korkacağımız belli değil
bu dünyayı bu hale getirdiler ya ...

İzlemeyeceğim dedim, dayanamadım izledim... Kelimeler yetmez, canım o kadar acıyor ki... Ah yavrum ömür boyu silinecek mi aklından bu vahşet! Masumum, küçüğüm...

Sehrin adini yanlis animsamis olabilirim ve gereken duzenlemeyi yaptim. Diger turlu "baba" denen adamin cocuklara ilgisizligi v.s kendi komsulari tarafindan belirtildi. Olaylari yorumlayabilmek icin illa birebir yasamis olmak mi lazim !??? Ayrica "babaligin verdigi bi ic gudu ile" verilcek bi tepkiden bahsediyorum , öldürüp hapse gitsin diye bisey soylemedim. Babanin uzun yol soforu olmadigini biliyorum ,hergun eve girip ciktigi ve komsusunun bi kac defa uyardigi haberi var ayrintilarda....
Tamam o zaman olay onceden (!) yasandi
Kadin ceza aldi
Cocuklar tedavi edildi .... alkis , mutlu son diyip sevinmemiz mi lazim !!!!
Ayrica siz benim yazdigim sehri elestirene kadar olay uzerinden yorum yapsaniz daha mantikli olurdu. Yazdiklarim benim duygularim ve benimle ayni duygulari yasayan arkadaslarimla paylastim ,beni ve hissetiklerimi elestirme rahatligina nerden varabildiniz o da ayri bi tartisma konusu !
Tum ailelerin ,annelerin ,medyanin gundeminde bu konu varken olmus kapanmis bi olay gibi lanse etmeniz hakikaten cok komik.
Herkes gider mersine
Birileri tersine.......

Alintilanmamak dilegi ile .(nokta)

Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum bu olayda. Okuduğum bazı yorumlarda avukat çocukların şiddetine göz yummuş tarzı bir şey okudum. Kanıtlamak için bu kamera kaydi şarttı diğer turlu belki de iddiadan ote gidemeyecek o anne bozuntusu geri gelecekti evine. Ya da su anki ceza değil daha düşük bir cezayla yirtacakti işin içinden. Evet çok zor o çocukların yaşadıkları belki baba da hatalıdır o zamana kadar harekete geçmediği için ama kamera ile kayit altına alıp delil sunmak en doğru olandı olayın ceza yükü açısından.

Heryerde paylasmislar 2gundur goruyodum yuregim dayanmaz diye bakmiyordum biz izlerken dayanamiyoruz psikolojimiz bozuluyo o cocuklar napicaklar,ben bukadarini bekleyemiyordum ya onasil bir varlik ne bicim iskence yapiyor kucucuk cocuga neler yapiyo serefsiz ahlaksiz kadin,dilerim yaptiklarinin aynisini hergun yasar pisligiyle gomulur igrenc varlik.

Kızım doğdu doğalı tek duam var. Allahım kendi kendini koruyacak duruma gelene kadar yaşıyım. O kadına gelirsek namaz niyaz değil Müslümanlık namazda değil insanlıkta. Dilerim hapiste diğer mahkumlar onun hakkından gelir.

Bir de anadolu anadolu diyoruz. Muhafazakar güzel ülkemiz diyoruz alalım güzel ülkemizi manyak dolu...

O kadini bana getirseler ben o sopayla neler yapacagimi gayet iyi biliyorum Allah kahretsin bunun gibileri halkimizin sevkatli (!) kollarina birakmalari lazim ki asil cezasini bulsun aşşalik...

Gercekten ya.
O baba bozuntusu nasil oluyoda baska baska zamanlarda cekiyor o videoyu. Ilk videoyu gordugnde yetmedi? O yavrunun cani sana dokunmadimi? Nasil olduds farkli gunlerde hala video cekmeye devam ettin?

O yavrucak babasindan alinmali. O adamda o kadin kadar suclu egerki beklediyse.

Simdi izledim daha dogrusu izleyenedim. Pis mahlukat sen insanmisin adiii suan buraya okadar koty seyler yazmak istiryorumki....
Ay ben cok kotu oldum yaa yawrumm bebegim beni bile dowseler avazim cikdigi kadar bagiririm yawrucagin sesi cikmiyo ya sesii kuzum benim yaaa hapisdese keske olsennn gberirsin ins...

İzlemedim bugun baktımda yayın yasağı gelmiş.. off allah helak etsin okadını.. ruhu bozuk kanı bozuk..

Ben görüntüleri izlemeye dayanamazken,Onlar o anlara nasıl dayandı .O acılarını ,korkularını, çaresizliklerini içim acıyarak izledim daha doğrusu izlemeye çalıştımBu ortaya çıkanı. Kimbilir aynı durumda kaç minik beden var.Üvey annesinden korkup söyleyemeyen,ruhen sevgiye açken birde dayak yiyen. Dıştan bakıldığında aaa ne güzel bakıyor çocuğa denilip de evde çocuğun yediği ekmeği bile çok gören üvey anne bile demiyorum,yaratıklar.Sözün özü ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.

Bence babanin ihmalinden bu noktaya gelinmis.o video kayitlarini izlediginde allah korusun cocuklar ölmüsde olabilirdi .insan ufacik bir suphe duydugunda caresine bakmali emin olmak icin beklenirmi ya aklim almiyor bir turlu .insaallah cezaevindede kendisine aynisini yaparlar.birde psikolojim bozuktu demis cani kadin kadin demeyede utaniyorumda. Rezil psikolojin bozuksa kendine yapsaydin. Zaten boyleleri sıkısınca hepen psikolojinin bozukluguna bagliyolar. Kendi canina kiy baskalarina kiyip canlarini acitana kadar .buyuklerimiz anasi olmayanin babasi olmaz derler gercekten cok dogru .cocuklu olupta tekrar evlenecek olan kimselerin es secimi konusunda daha hassas olmasi gerekir.kendisine es aramaktan ziyade cocuklarina ana babalik yapabilecek birisini secmesi gerekir .insaallah bu son uzuldugumuz siddet olayi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…