aynen ona aynısını ıcerde yaparlar zaten tabı bırde otekı taraf var inşallah hesabı otekı tarafa kalırda hesap veremezBen dun gece izledim. Kalbim sıkısıyor. Cocuklarin babalariyla facede fotolari var yakin zamanda cekilmis. Oyla tatlilarki. Aksamdan beri bakiyorum fotolarina. Bi de durmus ayakta annecim guzel annecim sen beni markete goturuyosun gibi biseyler ezberletiyor kadin. Cocukta diyo heyecanla dovmeyecek diye. Gene vuruyo. Bu nedir ya. Kanim dondu. Aglamaktan gozlerim sisti. Elim ayagim beynim uyustu. Gardiyanlar izlemistir insallah videoyu. Icabina bakarlar icerde insallah
yanı 20 sanıye ızledım ama dun gece uyuyamadım nurlum bu gecede uyumak ıstemıyorum sırf goruntuler gozumun onune gelmesın dıyeO oklavayi bize verseler keske ... biz napacagimizi iyi biliriz ya elimize dusmedi o cani
Babası bilse neden dursun zaten 5 aylık evlilermiş.
Kamera görüntüleri farklı tarihlerde ama yasa denen kanun denen bişey var. Avukat suç üstü yapmak zorundasın dediği için susmuş.
kadının komşuları bile inanamamış. kadın 5 vakit namaz kılan tesbihh çeken cana yakın biriydi diyor. ilk başlarda hiç kimse konduramamış.
Komşusu uyarmış adamı.
Herkes çocuklar annesini kaybettiği için ve eve yeni bir kadın geldiği için psikolojileri bozuk diyorlarmış.
düştü, banyo yaparken düştü fln demiş hep eşine çocuklarda korkudan bişey anlatmamış.
aynen öyle canım.Zaten boyle pislikler tesbihi namazi kendilerine kalkan yaptiklarindan, namazimizi gizli kilip dindarim diyenden korkar olduk :/
olaylara neden tek taraflı bakıyorsunuz anlamıyorum
adam bir şeyden şüphelendi ki o kamerayı koydu
belki de uzun yol şoförü ya da dışarda çalışan biriydi o yüzden hemen harekete geçemedi
öldür kes demek kolay da zaten annesi olmayan çocuklar bir de babalarını kaybetse adam hapse girse o zaman halleri ne olacaktı acaba
adam bunu düşünmüş olamaz mı
bir de yanlış bilgi veriyorsunuz olay çok önceden olmuş çocuk tedavi görmüş kadın ceza almış şehir de yanlış
takip ettiğimiz olayları en azından bilgi kirliliği olmadan aktarsak
belki de uzun yol şoförü ya da dışarda çalışan biriydi o yüzden hemen harekete geçemedi
öldür kes demek kolay da zaten annesi olmayan çocuklar bir de babalarını kaybetse adam hapse girse o zaman halleri ne olacaktı acaba
bir de yanlış bilgi veriyorsunuz olay çok önceden olmuş çocuk tedavi görmüş kadın ceza almış şehir de yanlış
Ben izlerken tarawva yasadim resmen nasil atlatacaklari meshulbende izleyemedim bu nasıl bir vicdansızlıktır o yavrucaklar bunu nasıl atlatıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?