Ağlamaktan küfür etmekten beddua savurmaktan helak oldum.
Yahu baba nasıl anlamaz bilmez en kadar çocukların halinden hareketinden????..
ben de üvey anayım ama kendi çocuğum olsa ne olur olmasa ne olur.bütün çocuklar bizim değil mi. büyüyecek koca koca insanlar olacaklar.şu çocuklar şu yaşadıklarından sonra nasıl bir ruh sağlığı içinde olacaklar?
bütün gün konu komşu da mı duymamış bu bebelerin ağlamasını bağrışmasını? ??
umarım hapisten salınmaz ve hayatı boyunca çürüye çürüye hapislerde mahvolur
dizlerime vuravura izledim vah yavrum orada olup o kadını öldürmek istedim o çocuğu sarmak , bağrıma istedim burnumun direği sızladı oklava ile yaptığı şey düşündüğüm şey değildir umarım off off
İzleyince şok yaşadım, bayıldım. Annem iğne yaptırdı. Eşim varlıklı diye çocuklarımın velayetini vermiştim. İşkenceyi bilsem çocuklarımı verir miydim? Eski eşim ‘yeniden evleneceğini’ söyleyince, ‘Çocuklarımı bana ver, üvey anne bakmasın’ demiştim. O da ‘Evleneceğim kadın namazlı abdestli, Allah korkusu var. Bir şey olmaz çocuklarımıza’ karşılığını vermişti. Bir gün çocukların ellerindeki morlukları fark ettim. Eski eşim ‘Üvey annesi yaptıysa hesabını sorarım” dedi. Ama durumun bu kadar vahim olduğunu bana anlatan olmadı. Böyle mi yapılır? Tokat ataydı... Beni hep olayın dışında tuttular. Çocuklarım geldiğinde soruyordum, ‘Anne biz ağlıyoruz sen bari ağlama’ diyorlardı, birbirimize sarılıp ağlıyorduk."
Cocugun oz annesi boyle aciklama yapmis cildiricam ya!!! o cocuk uvey anneme gonderme diye yalvarmis nasil goz yumarsin tokat ataydi dersin. Ellerinde ki morlugu nasil onemsemezsin nasill!!
İzlemez olaydim Allahimm iki gundur gozumun onunden gitmiyo uyku uyuyamiyorum hic bi kufur hic bi beddua icimi rahatlatmiyo aklimi yitircem ya.
Nasil bi merhametsizlik yaaa nasilll canim annecim diye tatli tatli konusuyo bide yavrumm
Bence babanin ihmalinden bu noktaya gelinmis.o video kayitlarini izlediginde allah korusun cocuklar ölmüsde olabilirdi .insan ufacik bir suphe duydugunda caresine bakmali emin olmak icin beklenirmi ya aklim almiyor bir turlu .insaallah cezaevindede kendisine aynisini yaparlar.birde psikolojim bozuktu demis cani kadin kadin demeyede utaniyorumda. Rezil psikolojin bozuksa kendine yapsaydin. Zaten boyleleri sıkısınca hepen psikolojinin bozukluguna bagliyolar. Kendi canina kiy baskalarina kiyip canlarini acitana kadar .buyuklerimiz anasi olmayanin babasi olmaz derler gercekten cok dogru .cocuklu olupta tekrar evlenecek olan kimselerin es secimi konusunda daha hassas olmasi gerekir.kendisine es aramaktan ziyade cocuklarina ana babalik yapabilecek birisini secmesi gerekir .insaallah bu son uzuldugumuz siddet olayi olur.
Ben görüntüleri izlemeye dayanamazken,Onlar o anlara nasıl dayandı .O acılarını ,korkularını, çaresizliklerini içim acıyarak izledim daha doğrusu izlemeye çalıştımBu ortaya çıkanı. Kimbilir aynı durumda kaç minik beden var.Üvey annesinden korkup söyleyemeyen,ruhen sevgiye açken birde dayak yiyen. Dıştan bakıldığında aaa ne güzel bakıyor çocuğa denilip de evde çocuğun yediği ekmeği bile çok gören üvey anne bile demiyorum,yaratıklar.Sözün özü ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.
Ben az ince öğrendim çocukların annesi yaşıyormuş
Şimdi bilmeden yargılamak istemiyorum neden bırakmış çocukları bilen var mı...
İzleyince şok yaşadım, bayıldım. Annem iğne yaptırdı. Eşim varlıklı diye çocuklarımın velayetini vermiştim. İşkenceyi bilsem çocuklarımı verir miydim? Eski eşim ‘yeniden evleneceğini’ söyleyince, ‘Çocuklarımı bana ver, üvey anne bakmasın’ demiştim. O da ‘Evleneceğim kadın namazlı abdestli, Allah korkusu var. Bir şey olmaz çocuklarımıza’ karşılığını vermişti. Bir gün çocukların ellerindeki morlukları fark ettim. Eski eşim ‘Üvey annesi yaptıysa hesabını sorarım” dedi. Ama durumun bu kadar vahim olduğunu bana anlatan olmadı. Böyle mi yapılır? Tokat ataydı... Beni hep olayın dışında tuttular. Çocuklarım geldiğinde soruyordum, ‘Anne biz ağlıyoruz sen bari ağlama’ diyorlardı, birbirimize sarılıp ağlıyorduk."
Cocugun oz annesi boyle aciklama yapmis cildiricam ya!!! o cocuk uvey anneme gonderme diye yalvarmis nasil goz yumarsin tokat ataydi dersin. Ellerinde ki morlugu nasil onemsemezsin nasill!!
İzlemez olaydim Allahimm iki gundur gozumun onunden gitmiyo uyku uyuyamiyorum hic bi kufur hic bi beddua icimi rahatlatmiyo aklimi yitircem ya.
Nasil bi merhametsizlik yaaa nasilll canim annecim diye tatli tatli konusuyo bide yavrumm
Bende yeni ogrendim yasadigini ,sok oldum
Ve en acisi annelerinin baska adama kactigi soyleniyor
Bence bilmeliydi. Yakından takip etmeliydi, evladını bırakıp gideceği kişiyi.
Akşam çocuklarının gözlerinden anlamalıydı.
Bir kelime duysa anne peşine düşünüyor.
Elbetteki istisnalar var ama genel itibariyle baba aşkın peşine düşüyor, çocukları unutuyor.
ben çocuğumu kıme emanet ederım boşanma arafesindeyim bakıcıya nasıl bırakırım şimdiTamda dusundugun sey malesef , izleyince dizlerimin bagi cozuldu bi sure kipirdayamadimDaha once yeni dogan bebegine vuran anneyi gorunce "bundan beteri olamaz " demistim. Bunu gorunce psikolojim bitti ,alt ust oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?