Ne yaptılar sana kuzum :(

O yaratık dilerim Allah´tan en beter şekilde cezalandırılır.
Öfkem dinmez bu tür yaratıklara.

O videoyu izleyemedim, şuan yazdıklarınızın tamamını da okuyamadım.
İçim kaldırmıyor çünkü o minicik yavrucaklara yapılanları.

https://www.change.org/p/çocuklara-yapılan-şiddete-ses-çıkar-imza-kampanyasına-katıl?source_location=trending_petitions_home_page&algorithm=curated_trending

Yukarıdaki linkte imza kampanyası başlatıldı.
YAzınıza eklemenizi rica ederim.

Aynen haklisin onuda duydum..hepsi birbirinden beter yani..oz anneleri desen baba biliyomus ilkten susmus sanirim sonra soylemis..o kadin zaten o apayri seytan...yavrucaklara yazik..buyuk travma valla..

Cocuklarin yuzleri hicbir sekilde gorunmuyor ve isimleri gizleniyor.hatta mahrem yerleri bile karartiliyor.medya bu acilardan kisitlama yapmis...ama tabiki ilerde bu videoyu izlemeleri yaralarini deprestirir.yukardaki yorumda bayanin soylemek istedigi farkli.gormeyelim,duymayalim,bilmeyelim,guzel psikolojimiz bozulmasin,aman deyim etkilenip uzulmeyelim...ben bu gamsiz dusuncelere karsiyim.

Neyse... bu cehalete diyecek bir sey bulamıyorum artik
Canim bosver yaa evet biz cahiliz.biz o tarz videolari izler yaygara kopaririz.biz cahiliz boyle canilere karsi haykirir sesimizi cikaririz...sana gore degil bu tarz duyarliliklar. Gormedim.duymadim.bilmiyorum.3 maymunu oynamaya bayilir senin gibiler.aman haa senin o guzel psikolojin bozulmasin uzak dur bu tarz videolardan.dunyada ne oluyor ne bitiyor bosver sen fönünu cek makyajini yap salla gitsin.hayat sana guzell !!

Seni anladım ben zaten canım orda tabi ki haklısın...
Ama gerçekten bir şekilde yayılıyor...
Çocukların isimleri de afişe oldu geçenlerde..
Okuyacaklar, askere gidecek o güzel yavru vs vs..
Duyan gören bilen psikopatlar muhakkak kendilerine bir pay çıkaracak korkum bu...
Zaten öyle bir olay ki dedim ya videoyu izlemeyen bir çok insan aynı hıncı aynı acıyı yaşadı..
Yazılanlar yetti yani...
Bir de o çocukların ilerde yara almaması için bence video izletilmemeli...

Bu konularda kesinlikle hem fikirim seninle.

Aynen haklisin onuda duydum..hepsi birbirinden beter yani..oz anneleri desen baba biliyomus ilkten susmus sanirim sonra soylemis..o kadin zaten o apayri seytan...yavrucaklara yazik..buyuk travma valla..

Ben bebeğimin ağlama melodisine göre bile ne için ağladığını anlıyorum düşün canım artık öyle bir bağ oluyor ki anne çocuk arasında.. Yavrularım gözlerinden anlar anne olsaydı.. Ki çocuklar ara ara söylemiş.. Ara ara ellerinde felan morluklar görüyordum demiş eşi de "namazlı abdestli olmaz öyle şey (üvey için)" diyormuş.. Kızı hatta anne bizi soğuk suyla yıkıyor diyormuş.. Bunları duyup delirip o eve gidip o kadının saçını başını yolmamak için neyi beklemiş aklım almıyor.. Kötü oluyorum..

Dövmüşler bu insan mi desem ne tur bir canlı olduğuna karar veremedim. Benimde icim sizliyor. Kalbim çok acıyor. Bir kitapta yazıyordu ; uzerimize yağın cocuklar......... yağın ki temizlensin dünya. Yazıkki dünyanın en masum şeyleri cocuklar. Onlara zarar veren herkes kahrolsun insAllah

Izlemedim izleyemedim esim -arkadaslar anlatti.gercekten icim sizladi psikolojim alt üst oldu.aklimi kaciracak gibi oluyorum bunu nasıl unutabilirim bilmiyorum.cok korkunc vicdansizca ahlaksizca.kakasini tutamiyor diye popodan oklavayi sonuna kadar sokup arkasindan agzindan sokmak ne olacak o minik yavru düzelir mi bedenindeki o cirkin yara.ya ruhu?
Hic mi dusunmez bir insan bunu neden yapiyor demek ki yavrucak psikolojik sikinti içinde oyle yansitiyor.sen uzerine bir de iskence yap.Allah boylelerine firsat vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…