Ne yaptılar sana kuzum :(

Ben bi anne oldugum icin bile nasil vicdanim sizladi ki anne olmak gerekmez insan olan da anlar bu duyguyu .
Yemin ediyorum ben bu mahluk icin suç da islerim..
Hemde hic gözümú kirpmadan

çocuga şiddet insanların en ıkı yuzlu oldugu konu. burda bıle sınırlendim şamarı yapıştırdım dıyen kadın sayfa sayfa tesellı edılıyor ama sen annesın ama pişmansın diye.
ama yok işte buyugu kuçuğu dayagın.
şamar attım dıyen kadınlara bı tane de benım çarpasım gelıyo. bu konuya gırmıyorum bıle.
ama zulmun zulum oldugunu idrak edebılmek için bırılerının ılla kı gözumuze sokmasına gerek olmamalı.

Son düzenleme:
Cok aci bu yasananlar.en acisida,kadinin psikolojik muayeneden gectiginde akli dengesi yerindedir raporu verilmesi..ama bazende iyiki boyle bir rapor verilmis diyorum aksi halde cezadan kurtulurdu.ve o baba nasil bir babadir ki,video farkli gunlerde cekilmesine ragmen,ilk degnek videosuna ragmen sessiz kalip video cekmeye devam etmis.yani kadina,siddet uygulamasi icin bi sans daha vermis oluyor...ayrica bu kadinin cinsel yondende bir sapik oldugu fikrindeyim.pislik kadin cocugun cogunlukla afedersiniz pipisi ve makatiyla ilgileniyor ve o bolgelere eziyet ediyor.çiş kacirmasi da sanki bahanesi oluyor ve ne yazikki cinsel yonden de tatmin oluyor gibi.butun bunlara 46 yil hapis cok az.bu kadinin caninin yakilmasi iskence yapilmasi gerek.

Sabah sabah oyle guzel bi haber izledimki. Hastaneye kaldirmislar gece o pisligi. Bi de kamerada diyolarki dun gece de getirdiler.insallah sevinmeme degecek kadar kotu bisey vardir.

nasil öyle büyümüş pardon makatına gırtlağına oklava mı sokulmuş oklavayla tecavüze mi uğramış

Cocuklarin babaasinada dava acilmis cok iyi olmus bemce babada goz yumdu bir bana nasil gormez evladinin morluklarini o cocuk nasil oturdu nasil yatti nasil uyudu o iskencelerden sonra soguk sularla yikamis el kadar cocuklari vicdansiz k..pe insallah ceza evlerinde oklava vardi gerci bu merdaneyi hak ediyor

Böyle şiddet içeren şeylerin medyada gösterilmesi çok zararlı. Hem de video. Potansiyel psikopatlara yol açıyor. Merak eden açıp bakıyor igrenc zihjine kazıyor. Bahsetmeyin artık vicdanlinin kalbi kaldırmıyor vixdansiza da kötü örnek oluyor. Reklamını yapıp durmayın bu seylerin artik

Bu video izletilip yayilmasaydi, bu kadar ses getirmeseydi emin ol, o kadin 1 yil yatar cikardi.toplumsal duyarlilik,kesinlikle hakimlerin savcilarin kararlarini etkiliyor.cunku milyonlarca insanin baski ve sorumlulugunu tasiyorlar.ne kadar cok insan tepki verirse cezasida o denli agir oluyor.ornegin ozgecan olayinda turkiye ayaga kalkmasaydi,o canilere verilen ceza muebbet olurmuydu acaba.bence bu tarz videolar herkese ve herkesime izletilip abartilmali.

videoya sadece üç dört saniye bakmışımdır ama sinirlerim tepemdeydi neyse cezaevinde adam gibi kadın mahkumların o kadına yaptığı işkenceleri duyunca bir parça içim soğuklandı, çünkü 40 yıl boyunca işkencenin her türünü görecek, ahirette de ebediyen

Kesinlikle size katılıyorum .Öyle bir toplumuz ki anında beyne kazıyoruz.Münevver karabulut cinayeti ben o olaydan önce kesme doğrama yakma olaylarını hatırlamıyorum ondan sonra patlak vermedi mi Özgecanlar...Eminim bir çok sapık aile üvey anne bunu hafızasına kazıdı ve önümüzdeki yıllarda daha çok duyacağız ne yazık ki...

evet bizim yüreğimiz dayanmıyor ama sapıklara daha da tecrube katıyor akla hayale gelmeyecek işkence yontemlerı uretıyorlar
mesela evet dedıgınız gıbı bı ara hanı öldürülen kadınların bıleklerınden kesme modası cıkmıstı guya parmak izi bulunmasın dıye bır tane bu sekılde oldu ve sonra ard arda bu sekılde cınayetler oldu

hayır bunlar pıskopatsa neden öldürülmüyor?
aklı dengesı yerınde degılmıs denıyor ben ınanmıyorum
nasıl bılıyor o zaman cocugun canı nasıl yanagını senın benım aklımıza gelmeyen işkence yöntemlerini nasıl biliyor?
madem dengesi bozuk dengesiz o halde neden kendi bi tarafına sokmuyor o sopayı ?
insallah Allahım iki cihanda cezasını verir hiç bir tarafta gün yüzü görmez insallah

Aynen öyle. Içinde potansiyel bir canavar barındıran zihinleri zehirliyor bu sahneler. Kaldı ki canavarca hisleri tetikledigi de ispatlanmistir bu tarz videolarin

Ozgecandan sonra o katilin facebookta kac tane fun i oluştu ama?? Açık açık alkışladılar adamı. Yapmayın tepki göstermeyin demiyorum akla hayale gelmeyecek işkence yöntemlerini psikopatlsrin aklına hayaline sokmayın diyorum sadece.

Izletilmeli mi? Kadınların çocuğa yaptığı işkence izletilmeli öyle mi? Sizin yüreğiniz kaldırıyor demek ki?? Bilinçaltında canavar yatan insanların içindeki kötülükleri tetimlemekten başka bir ise yaramıyor bu videolar hanımefendi. yeni psikopatlad turuyor sadece.Hakimler de salak insanlar değil. Gürültüye göre karar verecek. Onlar kendileri izliyor zaten Video yu isenve oranına göre suça göre ceza veriyor Hiç adliyeye yolunuz düşmedi anlaşılan. Kaldı ki ben sizin bu hassas donemde bu konuyu acabilmenize bilr şaşırmıştım zaten. Hatırlamak bile yürek burkarken siz maşallah uzun uzun gecebilmissiniz buraya

bu olay zaten geçen sene olmuş bir olay ve kadın da 10 aydır ceza evinde. medyaya yansıması yeni oluyor sadece. yani kadının aldığı cezanın bu videonun yayılmasıyla, gösterilen tepkiyle bir alakası yok. ayrıca ben de bu tür videoların potansiyel suçluları tetikleyebileceği sebebiyle herkese açık paylaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. toplumda herkes sağlıklı düşünemiyor malesef...

O canavara gittigi ceza evlerinde de rahatlik yok...Baska sebeplerden hapiste yatan insanlarin bile kabul edemeyecegi ve kimsenin yaninda kabullenemeyecegi bi pislik bu. Omur boyu girdigi her ortamda siddete maruz kalacak , olene kadar yaptiklarinin karsiligini alacak ve sukur ki nihayetinde Rahmanin gazabi ile sonsuza kadar devam edecek....
O cocuklarin saglikli birey olmalari icin ne gerekiyorsa yapilmali. İs adamlari ,ünlüler ,valilik v.s uzaktan ah vah edecegine uzman Pedagog ve psikologlarla cocuklarin bilinc altini temizlemeye calissalar cok daha faydali olur . Oyle gidip resim cekinmekle filan olmuyor o isler !

Evet.farkindalik ve toplumsal duyarlilik adina izletilmeli.bu video yayinlanmasa boyle bir caniden kimin haberi olcakti?amaan 2 tane vurmuş,vurmusta noolmus denilecekti belki... izletilmeliki fark ettirilmeli.bu arada konuyu acan ben degilim.

Evet.farkindalik ve toplumsal duyarlilik adina izletilmeli.bu video yayinlanmasa boyle bir caniden kimin haberi olcakti?amaan 2 tane vurmuş,vurmusta noolmus denilecekti belki... izletilmeliki fark ettirilmeli.bu arada konuyu acan ben degilim.
Neyse... bu cehalete diyecek bir sey bulamıyorum artik

Tüm duygularıma tercüman olmuşsun ben de bir haftadır unutmaya çalışıyorum çünkü hayatıma çok yansıyor psikolojik olarak sağlam değilim biraz.. Sürekli ağlamaklı dolanıyorum tüylerim diken diken oluyor oğlum gözümün önüne geliyor kafayı yiyecek oluyorum deli gibi bağırmak istiyorum...
Öz anneleri de babaları da ihmal ettikleri için vicdan azabı çeksinler... Yazık...

Adamlara ne olcak şey tatlı gelmistir..anneler gibi degiller ki akıllari bacak aralarindaki 250 gr lik organlarinda...

Öz anneleri de çok ilgili değilmiş ki canım bir anne olarak ben en ufak bişi görsem o kadının başına dünyayı yıkarım ama o öyle yapmamış..

Canım belki düşüncen de haklısın ama videoda çok daha önemli bir şey var o minik yavru...
Onun gelecekteki hayatı için kimseye izletilmemli çocuk tanınmamalı ilerde hayatını çok olumsuz etkileyecektir..
Ben karşıyım yasaklanmış ama hala çoğu yerde var tespit edilip ceza verilmeli..
O güzel minik yavruya kimse hatırlatmamalı büyüyünce tekrar bu acıları..
Emin ol sadece yazılanları okuyan bile hiç izleyemediği halde herşeyi anlıyor içi sızlıyor..
Ben izleyemedim mesela iyi ki izleyemedim tüm yazılanları okudukça kanım dondu vazgeçtim zaten yoksa kendimi toparlayamam hala daha deli gibi ölüyorum kahrımdan o kadına acı çektiremediğim için o yavruları koruyamadığım için onlara sarılamadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…