Cok aci bu yasananlar.en acisida,kadinin psikolojik muayeneden gectiginde akli dengesi yerindedir raporu verilmesi..ama bazende iyiki boyle bir rapor verilmis diyorum aksi halde cezadan kurtulurdu.ve o baba nasil bir babadir ki,video farkli gunlerde cekilmesine ragmen,ilk degnek videosuna ragmen sessiz kalip video cekmeye devam etmis.yani kadina,siddet uygulamasi icin bi sans daha vermis oluyor...ayrica bu kadinin cinsel yondende bir sapik oldugu fikrindeyim.pislik kadin cocugun cogunlukla afedersiniz pipisi ve makatiyla ilgileniyor ve o bolgelere eziyet ediyor.çiş kacirmasi da sanki bahanesi oluyor ve ne yazikki cinsel yonden de tatmin oluyor gibi.butun bunlara 46 yil hapis cok az.bu kadinin caninin yakilmasi iskence yapilmasi gerek.Dün akşamdan beri gözlerim dolu dolu , ellerim titreye titreye, yemel yemeye ,gülmeye utanarak dolanıyorum evin içinde...
Kayseride ,küçücük yavrucuğa yapılan envai çesit şiddet ve istismardan sonra üvey annesi olacak o mahluk ile aynı cinsten olduğuma utanıyorum...O minik beden gördüğü iğrenç şiddet karşısında nasıl da çıt bile çıkarmadan duruyor, nasıl da her söyleneni harfiyyen yapıyor
Eh be yavrum , o ürkek sesin kulaklarıma nasıl kazındı bi bilsen , anneciğinin öpmeye kıyamayacağı o pamuk ayaklarına acmasızca vurulduğunda nasıl sessiz kalabildin ? Sana yapılanlardan sonra nasıl yürüdün ,nasıl oturdun ,nasıl uyuyabildin......
Korkumuydu hissettiğin yoksa alışmışmıydi o minik bedeninİçim kaldırmıyor , dayanamıyorum ,sindiremiyorum ,aklım zihnim nefesim duruyor düşündükçe.
Bi insan nasıl bu hale gelebilir ?
N asıl bu kadar canavarlaşabilir ? Hiç mi vicdan merhamet insanlık yok sende kadın ? Nasıl kıydın o öksüzlere ? Gece gündüz bedduamdasın , yaptıklarının 100 katını yaşa, yaşamadan ölme inş.
Peki baba olacak adama ne demeli... İnsan evlatlarının halinden hareketinden anlamaz mı ? Nasıl bi soğuk kanlılıktır (!) ki video kayıtlarını görünce o kadını parçalamadın, saçlarından sürümedin , canını okumadın...Hiç mi babalık iç güdüsü yok sende ? Evlatlarının o halini görüce insan nasıl dayanabilir ki...
Offf , zihnim allak bullak , iyi hissetmiyorum , çocuklarımı sarılıp öpüyorum ama bunu yapınca aklıma o çocukların yaşadıkları gelince vizdanım sızlıyor. Peki napabilirim ? Nasıl o kuzucuklara ulaşabilirim bilmiyorum.Kahretsin ki elimden dua etmekten başka hiç bişey geimiyor. Bu tür canilerin caydırıcı cezalar almasını diliyorum .
Lütfen çocukları gözetim altında tutalım, komşunun çocuğu olsun ,akrabanın çocuğu olsun,sokaktaki diğer çocuklar olsun şiddete ,istismara karşılık susmayalım,ifşa edelim,tepkimizi gösterelim...
Çocuklara dokunulmasına izin vermeyelim
Cok aci bu yasananlar.en acisida,kadinin psikolojik muayeneden gectiginde akli dengesi yerindedir raporu verilmesi..ama bazende iyiki boyle bir rapor verilmis diyorum aksi halde cezadan kurtulurdu.ve o baba nasil bir babadir ki,video farkli gunlerde cekilmesine ragmen,ilk degnek videosuna ragmen sessiz kalip video cekmeye devam etmis.yani kadina,siddet uygulamasi icin bi sans daha vermis oluyor...ayrica bu kadinin cinsel yondende bir sapik oldugu fikrindeyim.pislik kadin cocugun cogunlukla afedersiniz pipisi ve makatiyla ilgileniyor ve o bolgelere eziyet ediyor.çiş kacirmasi da sanki bahanesi oluyor ve ne yazikki cinsel yonden de tatmin oluyor gibi.butun bunlara 46 yil hapis cok az.bu kadinin caninin yakilmasi iskence yapilmasi gerek.
nasil öyle büyümüş pardon makatına gırtlağına oklava mı sokulmuş oklavayla tecavüze mi uğramışKadinin bahanesi hazir...
Bende boyle buyudum... hapis cezasindan başka cezalar olmali... bu kadin ölmez de 46 yil sonra cikarsa , ya da af cikar da cikarirlarsa ne olacak ???
Koyarmi ona cezaevinde ekmek elden su golden yaşamak ? Aklimda binbir turlu soru.
Allah ıslah etsin...
Bu video izletilip yayilmasaydi, bu kadar ses getirmeseydi emin ol, o kadin 1 yil yatar cikardi.toplumsal duyarlilik,kesinlikle hakimlerin savcilarin kararlarini etkiliyor.cunku milyonlarca insanin baski ve sorumlulugunu tasiyorlar.ne kadar cok insan tepki verirse cezasida o denli agir oluyor.ornegin ozgecan olayinda turkiye ayaga kalkmasaydi,o canilere verilen ceza muebbet olurmuydu acaba.bence bu tarz videolar herkese ve herkesime izletilip abartilmali.Böyle şiddet içeren şeylerin medyada gösterilmesi çok zararlı. Hem de video. Potansiyel psikopatlara yol açıyor. Merak eden açıp bakıyor igrenc zihjine kazıyor. Bahsetmeyin artık vicdanlinin kalbi kaldırmıyor vixdansiza da kötü örnek oluyor. Reklamını yapıp durmayın bu seylerin artik
Kesinlikle size katılıyorum .Öyle bir toplumuz ki anında beyne kazıyoruz.Münevver karabulut cinayeti ben o olaydan önce kesme doğrama yakma olaylarını hatırlamıyorum ondan sonra patlak vermedi mi Özgecanlar...Eminim bir çok sapık aile üvey anne bunu hafızasına kazıdı ve önümüzdeki yıllarda daha çok duyacağız ne yazık ki...Böyle şiddet içeren şeylerin medyada gösterilmesi çok zararlı. Hem de video. Potansiyel psikopatlara yol açıyor. Merak eden açıp bakıyor igrenc zihjine kazıyor. Bahsetmeyin artık vicdanlinin kalbi kaldırmıyor vixdansiza da kötü örnek oluyor. Reklamını yapıp durmayın bu seylerin artik
evet bizim yüreğimiz dayanmıyor ama sapıklara daha da tecrube katıyor akla hayale gelmeyecek işkence yontemlerı uretıyorlarKesinlikle size katılıyorum .Öyle bir toplumuz ki anında beyne kazıyoruz.Münevver karabulut cinayeti ben o olaydan önce kesme doğrama yakma olaylarını hatırlamıyorum ondan sonra patlak vermedi mi Özgecanlar...Eminim bir çok sapık aile üvey anne bunu hafızasına kazıdı ve önümüzdeki yıllarda daha çok duyacağız ne yazık ki...
Aynen öyle. Içinde potansiyel bir canavar barındıran zihinleri zehirliyor bu sahneler. Kaldı ki canavarca hisleri tetikledigi de ispatlanmistir bu tarz videolarinKesinlikle size katılıyorum .Öyle bir toplumuz ki anında beyne kazıyoruz.Münevver karabulut cinayeti ben o olaydan önce kesme doğrama yakma olaylarını hatırlamıyorum ondan sonra patlak vermedi mi Özgecanlar...Eminim bir çok sapık aile üvey anne bunu hafızasına kazıdı ve önümüzdeki yıllarda daha çok duyacağız ne yazık ki...
Ozgecandan sonra o katilin facebookta kac tane fun i oluştu ama?? Açık açık alkışladılar adamı. Yapmayın tepki göstermeyin demiyorum akla hayale gelmeyecek işkence yöntemlerini psikopatlsrin aklına hayaline sokmayın diyorum sadece.Bu video izletilip yayilmasaydi, bu kadar ses getirmeseydi emin ol, o kadin 1 yil yatar cikardi.toplumsal duyarlilik,kesinlikle hakimlerin savcilarin kararlarini etkiliyor.cunku milyonlarca insanin baski ve sorumlulugunu tasiyorlar.ne kadar cok insan tepki verirse cezasida o denli agir oluyor.ornegin ozgecan olayinda turkiye ayaga kalkmasaydi,o canilere verilen ceza muebbet olurmuydu acaba.bence bu tarz videolar herkese ve herkesime izletilip abartilmali.
Izletilmeli mi? Kadınların çocuğa yaptığı işkence izletilmeli öyle mi? Sizin yüreğiniz kaldırıyor demek ki?? Bilinçaltında canavar yatan insanların içindeki kötülükleri tetimlemekten başka bir ise yaramıyor bu videolar hanımefendi. yeni psikopatlad turuyor sadece.Hakimler de salak insanlar değil. Gürültüye göre karar verecek. Onlar kendileri izliyor zaten Video yu isenve oranına göre suça göre ceza veriyor Hiç adliyeye yolunuz düşmedi anlaşılan. Kaldı ki ben sizin bu hassas donemde bu konuyu acabilmenize bilr şaşırmıştım zaten. Hatırlamak bile yürek burkarken siz maşallah uzun uzun gecebilmissiniz burayaBu video izletilip yayilmasaydi, bu kadar ses getirmeseydi emin ol, o kadin 1 yil yatar cikardi.toplumsal duyarlilik,kesinlikle hakimlerin savcilarin kararlarini etkiliyor.cunku milyonlarca insanin baski ve sorumlulugunu tasiyorlar.ne kadar cok insan tepki verirse cezasida o denli agir oluyor.ornegin ozgecan olayinda turkiye ayaga kalkmasaydi,o canilere verilen ceza muebbet olurmuydu acaba.bence bu tarz videolar herkese ve herkesime izletilip abartilmali.
Evet.farkindalik ve toplumsal duyarlilik adina izletilmeli.bu video yayinlanmasa boyle bir caniden kimin haberi olcakti?amaan 2 tane vurmuş,vurmusta noolmus denilecekti belki... izletilmeliki fark ettirilmeli.bu arada konuyu acan ben degilim.Izletilmeli mi? Kadınların çocuğa yaptığı işkence izletilmeli öyle mi? Sizin yüreğiniz kaldırıyor demek ki?? Bilinçaltında canavar yatan insanların içindeki kötülükleri tetimlemekten başka bir ise yaramıyor bu videolar hanımefendi. yeni psikopatlad turuyor sadece.Hakimler de salak insanlar değil. Gürültüye göre karar verecek. Onlar kendileri izliyor zaten Video yu isenve oranına göre suça göre ceza veriyor Hiç adliyeye yolunuz düşmedi anlaşılan. Kaldı ki ben sizin bu hassas donemde bu konuyu acabilmenize bilr şaşırmıştım zaten. Hatırlamak bile yürek burkarken siz maşallah uzun uzun gecebilmissiniz buraya
Neyse... bu cehalete diyecek bir sey bulamıyorum artikEvet.farkindalik ve toplumsal duyarlilik adina izletilmeli.bu video yayinlanmasa boyle bir caniden kimin haberi olcakti?amaan 2 tane vurmuş,vurmusta noolmus denilecekti belki... izletilmeliki fark ettirilmeli.bu arada konuyu acan ben degilim.
Dün akşamdan beri gözlerim dolu dolu , ellerim titreye titreye, yemel yemeye ,gülmeye utanarak dolanıyorum evin içinde...
Kayseride ,küçücük yavrucuğa yapılan envai çesit şiddet ve istismardan sonra üvey annesi olacak o mahluk ile aynı cinsten olduğuma utanıyorum...O minik beden gördüğü iğrenç şiddet karşısında nasıl da çıt bile çıkarmadan duruyor, nasıl da her söyleneni harfiyyen yapıyor
Eh be yavrum , o ürkek sesin kulaklarıma nasıl kazındı bi bilsen , anneciğinin öpmeye kıyamayacağı o pamuk ayaklarına acmasızca vurulduğunda nasıl sessiz kalabildin ? Sana yapılanlardan sonra nasıl yürüdün ,nasıl oturdun ,nasıl uyuyabildin......
Korkumuydu hissettiğin yoksa alışmışmıydi o minik bedeninİçim kaldırmıyor , dayanamıyorum ,sindiremiyorum ,aklım zihnim nefesim duruyor düşündükçe.
Bi insan nasıl bu hale gelebilir ?
N asıl bu kadar canavarlaşabilir ? Hiç mi vicdan merhamet insanlık yok sende kadın ? Nasıl kıydın o öksüzlere ? Gece gündüz bedduamdasın , yaptıklarının 100 katını yaşa, yaşamadan ölme inş.
Peki baba olacak adama ne demeli... İnsan evlatlarının halinden hareketinden anlamaz mı ? Nasıl bi soğuk kanlılıktır (!) ki video kayıtlarını görünce o kadını parçalamadın, saçlarından sürümedin , canını okumadın...Hiç mi babalık iç güdüsü yok sende ? Evlatlarının o halini görüce insan nasıl dayanabilir ki...
Offf , zihnim allak bullak , iyi hissetmiyorum , çocuklarımı sarılıp öpüyorum ama bunu yapınca aklıma o çocukların yaşadıkları gelince vizdanım sızlıyor. Peki napabilirim ? Nasıl o kuzucuklara ulaşabilirim bilmiyorum.Kahretsin ki elimden dua etmekten başka hiç bişey geimiyor. Bu tür canilerin caydırıcı cezalar almasını diliyorum .
Lütfen çocukları gözetim altında tutalım, komşunun çocuğu olsun ,akrabanın çocuğu olsun,sokaktaki diğer çocuklar olsun şiddete ,istismara karşılık susmayalım,ifşa edelim,tepkimizi gösterelim...
Çocuklara dokunulmasına izin vermeyelim
Adamlara ne olcak şey tatlı gelmistir..anneler gibi degiller ki akıllari bacak aralarindaki 250 gr lik organlarinda...
Evet.farkindalik ve toplumsal duyarlilik adina izletilmeli.bu video yayinlanmasa boyle bir caniden kimin haberi olcakti?amaan 2 tane vurmuş,vurmusta noolmus denilecekti belki... izletilmeliki fark ettirilmeli.bu arada konuyu acan ben degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?