Ne yaptılar sana kuzum :(

peki ya daha bilmediğimiz onlarca çocuk varsa bu durumda... düşünmek istemiyorum uykularım kaçıyor bana bir şey olursa eşim evlenirse daha oğlum çok küçük... vasiyetname bırakmayı bile düşündüm noterden resmi olarak, oğluma annem baksın üvey anneye bırakılmasın diye...

Herseyi gectim haberin tam detayni bilmiyorum , ama peki ya oz anne bunlari gordumu gorduyse ne yapti nerde ?

Oz annesinin.baska adama kacmasi sonucunda adamin tekrat evlendigi soyleniyor... Bi arkadas oz annesinin konusmasini yazmisti ,kisaca
" Haberi okuyunca bayilmis , igne ile kendine gelmis . Cocuklari ,varlikli diye babasinda birakmis ,cocugun kolunda morluk gorunce babasina haber vermis ... Tokat atsaymis ama boyle yapmasaymi !!!!! " gibi aptal bi aciklama yapmis. Yazik bu cocuklara ,etraflarinda bi tane bile insan yokmus

Hala kendimde değilim anne değilim henüz ama annemle gece uyuyamadık hıçkıra hıçkıra ağladık .O çocuğun acı çektiği halde sessizliği asla unutulmaz .Öz annede baba da insan değilmiş...

Ben videonun hepsini izlemedim. Sadece yere atıyordu hemen kapattım. İçim sızladı, yüreğim almadi devamını izlemeye.

Diğer tarafta hesap ince.
Vicdanın yok olduğu bu günlerde daha niceleri var kim bilir.
Rabbim sen görüyorsun sen koru, bizim elimizden bir şey gelmiyor.

Ne çok acizlestik . Ne çok merhametsizlik sardı etrafı.
Dehşete düşüyorum, Allahım kimseyi merhametinden eksik koymasin.

gerçekten öyle etraflarında bir tane bile insan yokmuş....yazıklar olsun öyle anne babaya....

O çocuğun bu duruma gelmesinde en ufak tırnağı olan , o canavar üvey pislik(!) O öz anne ve baba denen umursamaz pislikler daha beterini yaşasınlar. Videoyu izliyemedim, izleyen arkadaşlarım kaç gün kendisine gelemedi ruh saglıkları bozuldu ne iğrenç bir dünya neden bu insanlar şiddetten zevk alan sadist insanlara döndü ya küçücük yavru dan ne istediniz günah değil mi vicdansızlar ya

Dün teyzemle izledik..
Teyzem bu hafta doğum yapacak 2. çocuğunu dünyaya getirecek.. şuanda tek derdi 1. çocuğunun psikolojisi bozulur mu? Kardeş gelirse nasıl etkilenir diye düşünürken bu videoyu izledi ağlamaktan kız mahvoldu az daha doğuracaktı dün..
Biz çocuklarımıza azıcık ses tonumuzu değiştirsek vicdan azabı çekiyoruz.. en ufak şeyde psikolojilerini düşünüyoruz.. Bu canavarın yaptıklarına bak!!!
Allah'ım sen görüyorsun, biliyorsun, duyuyorsun.. ve ben biliyorum ki beyinsiz babasının kamera koymasına da sen vesilesin .. sen o yavruları ve onun gibi olan sesi duyulmayan bütün yavrularımızı koru Yarabbim.
Dünden beri dua ediyorum.. öyle bir hale gelsin ki o canavar " Ayılarak bayılarak yalvarsın ölmek için!!! "

Bende dün annemle izledim saskinliktan sesimiz cikmadi izlerken icim acidi
Herkes suclu. Baba ve özanne dahil. Bir baba veya anne cocugunun halinden anlamaz mi
Tamam baba kamera koymus ama bence daha öncedende fark etmistir birseylerin oldugunu ama bakti ki durum gercekten vahim kendiside suclu duruma düsmeden esini sikayet etmis. Bence böyle.

Yalnız "öpmeye kıyamaz" dediğiniz "anneciği"n açıklaması da güzel:
"Öyle mi yapılır, bari tokat vursaydı."
Anne kısmını da ajite etmemek gerek çok fazla. Al birini vur ötekine.

Bu olay ben çok kötü etkiledi çok üzgünüm günlerdir....
Ben de 5 yaşında tacize uğramış ve taciz edildiği için üstüne dayak yemiş psikolojik şiddete maruz kalmış biriyim. Sanki o çocuklar benmişim gibi...o çocukların küçücük çaresiz hallerini düşünüyorum sarılmak istiyorum onlara...

bu videoyu izlediğimden beri midem bulanıyor,psikolojim bozuldu.
Keşke izlemeseydim...
O insan kılığındaki sapık yaratığa komple hapishaneyi soksalar yine içim soğumaz...
Allah belasını versin.

Kadinin bahanesi hazir...
Bende boyle buyudum... hapis cezasindan başka cezalar olmali... bu kadin ölmez de 46 yil sonra cikarsa , ya da af cikar da cikarirlarsa ne olacak ???
Koyarmi ona cezaevinde ekmek elden su golden yaşamak ? Aklimda binbir turlu soru.
Allah ıslah etsin...

Kızlar gece gece şunu aklıma getirdiniz her yerde kaçıyorum okumamak izlememek için Allah aşkına Rabbim o kadının bu dünyasını da öteki dünyasını da cehennem zindanlarında geçirtsin gözleri oyulsun allah bin beter etsin lanetler üzerine olsun tek duam bu inşallah Rabbim kabul eder

Çocuğa şiddet, taciz oldu oluyor olacakta.
Bizler engellemeye çalıştıkça bir yerde tıkanıyoruz maalesef.
Şu an bile bizler, sıcacık yataklarımızda yatarken, bir sürü çocuk daha beter işkencelere maruz kalıyor hemde öz anne ve babaları tarafından.

Hepimiz üzülüyor, kahroluyoruz elbet,
ama bizleri asıl kahreden elimizden birşeyin gelmemesi.

Yani ortak paydemiz çaresizlik.
Ve bizleri de en çok yaralayan bu.

Birseylerden süphelenip koymasindaki sebep cocuklarin annesi cocuklarin heryeri mosmor görunce sylemis adama ve adamda inanmamis ilk baslarda namazinda abdestinde yapmaz demis devam edince koymus videoyu hicmi izlemediniz seni seviyorum kocaman seviyorum diyip kollarini aciyor cocuk .
Nasil bi manyaksa surekli cocuk ciplak ve p..ne bakip duruyor.
Bugun facede iki kadin cocukla fotograf cekilmisler o yavrucagin adi ismail mis.
Ve gel sarilalim dedilerinde nolur pi...me bakmayin demis.
Nasil bi psikolji yasadiysa cocuk
Siz.hala babasini kaybetse diye derdinsenz öyle baba olmasin zaten bu zamana kadar nerdeymis.
Benim cocuklarima ister esim ister anam ister babam olsun allahim korusun ya rabbim ben görucem ister elin cocugu olsun onu yapani gözumu kirpmam aynilarini yaparim.
Hic acimam suan okdar snirliymki 3 gndur beynimden gitmiyor o gòruntuler o yalvarislar o döv ama sokma deyisleri nasil sokuyor bogazina ki yavrumun bagirsaklari yirtilmis yemisim babasini.olayi öyle degil böyle akstma diye burda elestiri yapcagnza biraz cocuga yorum yapsydnz burdaki yazdiklariniz tartisilir yani.
Benim.bile nasil psikoljim bozulduki o kucuk cocugu düsünemiyorum bile.
Hala siz olayin nasil anlatldgni sayikliyorsunuz hayret dogrusu...

AH be kuzum ne yaptilar sana nasil kiydilar hala aklim almiyor inanmak bile istemiyorum.
Nasil bi vicdan yoksulu insan bunlar aklim beynim kalbim kabul etmiyor bi türlü.
Nasil korkmus aglayamiyor bile uzat ayaklarini diyor uzatiyor nolur döv ama sokma diyor.
Yaaaa benim.bile psikoljm bozulmusken sen nasil dayandin be annem.
Ister banlasinlar ister atsinlar umurmda degil boyle pislikleri hapise degil direk idam etmeliler hatta ölüm kurtulus olur.
Onuda meydana baglayip oklavayi koyacaklar yanina o oklava nasil sokulurmus her gelenden yasiyacak o duyguyu o pislik caniiii insanliktan nasibinu vicdanini alamamis mahlukat.
Ellerim titriyor.
Dislermi sıka sıka aglaya aglaya izledim.
Elime verseler yemin ediyorum parcalardim ama rabbim büyük ne beddualar ettim lime lime olsun paramparca sürünsün hergún o yasattiklarinin 10 bin katini yasasin ölmek icin hergün yalvarsin Allaha .
Birde ceza evine girip orda hayatini yasayip yiyip icip yatmasin böylesi.
Bu onun icin ödul olur.
O yavrucagin tek sucu altina kacirmasimi bukadar zulumu hak edecek ne yapti hayirsiz bi anne baba onun secimimiydi.
Bugün facede iki kadin onun yanina gtms fotograf cekilmsler sarisin mavi gözlü mis koklu diye ve sarilalim dediklerinde ama nolur pi...me bakmayin demis.
Nasil bi sapiksin sen cocugun sürekli orasina burasina bakip duruyodun ki hayvan bile denmez sana cunku hayvanlar bile insanlardan vicdanli merhametlidir sana laik bi kelime bile bulamiyorum her kelime az kalir senin yaptiklarinin yaninda.
Ama benim ve tüm annelerin ahi beddualari hep üzerinde olacak insallah iki yakan bir araya gelmes.yasattiklarini yasamadan òlme inslalah.
Allah senin gibileri kahretsinnnnn.
Minik yavrummmm nasil kiydilar sana rabbim seni korusun insallah ilerde ne pskilojiyle yasiyacaksin bilmiyorum ama insllah sahip cikip koruurlar seni .
RABBIM tüm evlatlarimizi korusun böyle zalimlerin psliklerin şerrinden gazabindan saklasin insllah .
Artik cocuklara bir baska bakiyorum evlatlarima baktikca o cocuklar aklima geliyor ben bile 3 gündur atamadim aklimdan Allahim sen o yavruya unuttur herseyi.
Koru sakla bekle insllah .

Bu sana yeter heralde........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…