ahaha ast:))
çocuk senin kapıda öle mel gibi kaldığının artı karşılık vermediğinin farkındadır.
çekindiği için aramıyor. utandığı için aramıyor karşılık alamadığı için.
eski sevgiline gelince debelensin dursun diyorum ben.
Giderken yapmış yapacağını...
Güzel bir öpücükle sarsmış sizi:))
Aklınızda yer edinmiş...
En güzelini yapmış:)))
Gelişmeleri yazın merak ederim
Seni kızdırdığını düşünüp çekiniyordur bence.
Ayrıldığını görmemiştm, geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Hızlı bir geçiş yapmışsın :)
Her iki adamı da çöpe atın. Siz de anı yaşayın. Neden niye aradı aramadı kısımlarına takılınca her şey geri sarıyor. Eğer deger veriyorlarsa çabalasınlar siz de görün. Canı isteyince arayıp istemeyince aramayan adamdan hic bir sey olmaz. Gerci belki bir sorunu vardir?Merhaba kızlar, yazmayım dedim ama işin içinden çıkamıyorum. Hayatımın hep monoton geçmesinden şikayet ederdim keşke etmeseymişim, dalga geçtiğim 3. sınıf yaz dizilerinden beter oldu.
Bir önceki konumda erkek arkadaşımdan ayrıldığımı ve ani bir şekilde birisiyle tanışarak flört aşamasına geçer gibi olduğumdan bahsetmiştim. Bilmeyenler buraya tıklayabilir (Bu arada konu içinde konu linki vermişim fark ettim de Inception gibi. Konuception) Neyse, ben bu yeni tanıştığım arkadaşımı yemeğe aldım geçtiğimiz Çarşamba günü. Güzel güzel yemeklerimi yaptım, çocukcağız geldi. Kız kardeşim, ben, o çok güzel bir yemek yedik, muhabbetimiz falan güzeldi. Sonra kız kardeşim "Ben arkadaşlarımla buluşacağım" dedi gitti, yalnız kalmaya pek hazır değildim kız kardeşime o kadar kaş göz yaptım sallamadı çıktı gitti uyuz. Ben de kahve yaptım, balkona çıktık baya güzel muhabbet ettik. Kız kardeşimleyken daha resmi takıldı, benimleyken daha rahattı yine güldürdü etti beni. Neyse sonra kalktı saat gece 12.30 gibi. Geçirirken hani normal sarılıp yanaktan öpüşme yapayım dedim, öyle olmadı. Şak diye öptü beni.Sonra "İyi geceler, çok güzeldi her şey" dedi. Ben cevap veremedim, o kadar beklemediğim bir anda oldu ki hala yazarken bir tuhaf oluyorum. Çıktı gitti sonra ben hala kapının ağzındaydım düşünün.
Neyse gittim sersem sersem, balkona oturdum yine. Telefon da balkonda kalmış bu vedalaşma sırasında. Baktım mesaj gelmiş. Kızlar malum mu oldu, telepati mi, artık ne dersiniz buna bilmiyorum. Mesaj eski sevgilimden gelmiş ve ben çocuğu uğurlarken atılmış. Mesaj aşağı yukarı şöyle bir şey: "Astoria, günlerdir uyuyamıyorum. Seni düşünmeden yapamıyorum. Ben salağın tekiyim, seni başkaları için nasıl üzebildim? Ne olursun beni affet, en azından bir şeyler söyle yoksa ben buna dayanamayacağım."
Mesaja cevap vermedim. Üstüne üstlük çocuk beni bu vedalaşmamızdan beri aramıyor. Her gün arayıp sesimi duymak istediğini söyleyen çocuk aramıyor. İki gündür ne mesaja cevap verdim ne de çocuktan bir haber aldım. Kız kardeşim "Sen ara, belki o da senden bir adım bekliyordur" diyor ama kendim de aramak istemiyorum, sanki nasıl desem öptü diye kendi kendime gelin güvey olmuşum, çocuğa yamanmaya çalışıyormuşum gibi olacak. Allah aşkına nedir bu kızlar, bir şeyler söyleyin. Ben daha önce hiç bu kadar karışık şeyler yaşamadım. Belki aranızda benzer şeyler yaşamış olanlarınız vardır.
Amaaan beklesende aynı geçecek süreç beklemesen de. Belli ki kafanda bitirmişsin hiç taviz verme bence diğerinden hoşlanıyorsan.Hiç beklemiyordum inan ki, tamamen tesadüfen gelişti her şey. Umarım hayırlı olanı yaşıyorumdur, teşekkür ederim. :)
Her iki adamı da çöpe atın. Siz de anı yaşayın. Neden niye aradı aramadı kısımlarına takılınca her şey geri sarıyor. Eğer deger veriyorlarsa çabalasınlar siz de görün. Canı isteyince arayıp istemeyince aramayan adamdan hic bir sey olmaz. Gerci belki bir sorunu vardir?
ahaha ast:))
çocuk senin kapıda öle mel gibi kaldığının artı karşılık vermediğinin farkındadır.
çekindiği için aramıyor. utandığı için aramıyor karşılık alamadığı için.
eski sevgiline gelince debelensin dursun diyorum ben.
Aynı fikirdeyim, altına imzamı atmaya geldim :)
Ya eski sevgilimin o anda mesaj atması çok garip değil mi? Mesajı okuyunca sağa sola bakındım sanki gözetleniyormuşum gibi hissettim, tövbe tövbe :) Sen de kız kardeşim gibi düşünüyorsun yani. Ne yapacağımı bilemiyorum ya.
O da mantikli tabi ama bilemedimHiç bilmiyorum ki, kız kardeşim karşılık ver(e)mediğim için çekinmiş olabileceğini, benden bir adım bekliyor olabileceğini söylüyor.
Çok mu romantik komedi filmi izliyor nedir ama etkiyi verdi cidden. :) Aramıyor ki, normalde her gün arardı. Gelişme olur mu bilmiyorum. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?