Ne yaşadım ben şimdi?

Mune hanıııım, arayayım mı ben şimdi ya? Ne yapayım, ne diyeceğim? :/

:))) ooo eliniz ayağınız birbirine karışmış, öpücük gelince Astoria ne yapacağını bilemez hale gelmiş, her zaman ne diyorsanız onu söyleyin, Alo Merhaba, kaç gündür görüşmeye fırsat olmadı, nasılsın ? Gerisi zaten gelir :)

mesaj at.
hayırdır öpüp kaçmaya mı geldiydin de

merhaba de. gerisi gelir. sonra gel buraya yaz çocuğun cesaret edemediği için aramadığını.

Oy oy oyyy çok cesurca ama kızımız böyle demesin, ağırdan almak lazım, ne meraklıymış öpmeme der, kız evi naz evi, merhaba nasılsın diye sıradan bir konuşma yeterli, gelenekçi yanım ağır bastı, delikanlı girecekse girsin konuya :))

Ya, etkilendim ne yalan söyleyeyim. Çok güzel gülüyor, bir gülüşü var kelebek görse ömrü uzar dediğimiz cinsten ehehe. Beni de güldürüyor, mutluyum yanında. Eski sevgilimle mutlu değildim.

Ya ben kendimi soğuk nevale görürdüm hep, bilmiyorum belli ettim mi ama hastaneye gecenin bir yarısı rica ettiği için sigara alıp onu vermeye gittim. Oradan anlamış olabilir, yoksa genelde flörtöz konuşmalarını anlamamazlıktan geliyordum. :)

Yaaa. Ben de çok merak ediyorum, kaç gündür işimde bile adamakıllı konsantre değilim. Herkes "Astoria hanım çok dalgınsınız, kötü bir şey mi var yorgun musunuz" diye soruyor. Diyemiyorum ki doktor civanımdan haber yok :/

Öpünce ne hissettin ?
Mesaji okuyunca ne hissettin ?

Öpünce hiçbir şey hissetmedim ya şaşkınlıktan. Sonrasında da böyle sanki midemi birisi alıp elinde buruyormuş gibi hissettim. Mesajı okuyunca da gözetleniyormuş gibi hissettim, bir tuhaf oldum.

Hiçbir şey olmamış gibi davranayım yani. İnşallah sesim titremez. :)

yok yahu onu şakasına yazdım.
gerçeği merhaba olan:)

bak işte bu yüzden çocuk acaba baltayı taşa mı vurdum diye düşünmüştür. birde öpmüş yani öpüşmemişsiniz :)

Eski sevgiliden mesaj da hep böyle anlarda gelir:))
Benzer bişey başıma gelmişti ayrıldığım ve 6-7 ay boyunca asla iletişime geçmediğim eski sevgilim tam sevdiceğimle sevgili olduğumuz günün akşamı mesaj atmıştı :) hissediyorlar heralde.
Bu arada eski konunuzu okumuştum.
Bence eski sevgilinize cevap vermemekle en iyisini yapmışsınız.
Diğer çocuğa gelince bence sizden bir adım bekliyor .
Öpücük hamlesi ondan gelmiş belki çekiniyordur mesajı da siz atıverin

Eski sevgiliyi şimdilik boşver o biraz sürünsün
Fakat bu tabip niye böyle yaptıki
Ama eve geçince bşr iyi geceler falan da mı yazmadı
Çok ayıp etmiş bildiğin odun çıktı bu

bak işte bu yüzden çocuk acaba baltayı taşa mı vurdum diye düşünmüştür. birde öpmüş yani öpüşmemişsiniz :)

Aslında eski sevgilimle yeni ayrıldığımı da söylemiştim. Bu kadar acele etmeseydi keşke. Ha şikayetçi değilim ama yeni bir ilişkiye hazır mıyım bilmiyorum. Aynı şeyleri yaşamaya takatim yok, ilk ilişkimde aldatılmıştım, en son olanlarda durumu biliyorsunuz aşağı yukarı.

Hiçbir şey yazmadı.

ama sen şimdi adama bir hamle yapıp dudaklarına yapışsan ve o adam öylece put gibi dursa geri çekildiğinde tek kelime etmese, iyi geceler yazar mısın?

acele mi?
ast mesela ne kadar bir süre beklemeliydi?
kaç kere görüştünüz. e yemeğede gelmiş gülüp eğlenmişsiniz hani resmi resmi değil ki görüşmeleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…