Ne yaşadım ben şimdi?

uyuyordur o zaman.
aslında bu durum iyi oldu senin için bilmem farkında mısın?
çocuk o hamleyi yapmasa sen hislerinle yüzleşmeyecektin. elinde tel haber beklemenin seni heyecanlandıracağını bilemeyecektin..
hala üstünde eskinin travması kafanda soru işaretleri olacaktı.
iki gün öncesine kadar daha net olduğun gerçeği yadsınamaz..

Evet doğru bu şekilde hislerim hakkında daha net olmamı sağladı. Ama sonu bir yere bağlanmazsa çok üzüleceğim de bir gerçek.

Aradın cnm olan oldu 1 dk a oldu daha bekle akşama kadar dönüş yapar aramazsa sil numarasını kısa maceraydı kendini iyi hissettirdi yolu açık olsun .

Evet öyle yaparım artık, kendime sinir ola ola niye izin verdim bu kadarına diye.

Astoria, bende tez canliyim ama aramazdım ..herşey net olsun derim mesaj atardım belki ..şimdi biz seninle neyiz türünü hiç sevmiyorum ..ben yillarca seven biri vardi hayatta ben aramazdim ... sonra bana sevdigini soyeldi bende etkilendim acaba haksizlik mi yaptim dedim .. ben mesaj yazmaya baslayinca baktim hic umursamamaya basladi ...sanirim kovaladiklarini daha cok onemsiyorlar.. bu da bana hayatimin dersi oldu...arayacak olan seni arardi kzidinmi diye... yada mesaj atardi çok mu hizli gittim diye... acikcasi karsidaki insani tanimadigim icin ..burdaki üyeler kalplerinde kotuluk olmadigindan ara dediler ..inşallah iyi biri cıkar

Evet doğru bu şekilde hislerim hakkında daha net olmamı sağladı. Ama sonu bir yere bağlanmazsa çok üzüleceğim de bir gerçek.

Evet öyle yaparım artık, kendime sinir ola ola niye izin verdim bu kadarına diye.

sonunun bir yere bağlanmaması için bir sebep yok ki. olumsuz kodlama kendini.
çocuk çok açık şekilde bozulmuş kendi kendine gelin güvey olduğunu sanmış.
net ol aradığında hiç beklemiyordum ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemedim bu kadar zaten konu ilerler..
hehe tereciyede tere sattım benden iyisi yok:))

net ol aradığında hiç beklemiyordum ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemedim bu kadar zaten konu ilerler..

Ne kadar iyi niyetlisiniz ..inşallah boyle biri cikar da astoria üzulmez

Umarım öyle olur ya. Dönüş yaparsa yazarım buraya. Daha dönmedi. Son görülmesi dahi değişmemiş :D

Adam öpmüş esas kız buna tokat atmamış bu ne cüret dememiş. Neden aramıyor bana göre araması mesaj yazması lazımdı. Yemek için teşekkür etmeliydi. Nezaket kuralı bunlar. Esas kızımız arama canım o arayacak yada arayacak. Aramazsa da keyfi bilir.

ama böyle biri çıkmaması için bir sebep yok.
yani çocuk bir öptü de eline ne geçti.
hani sevişmişlerde çocuk sırra kadem basmış değil ki..

Bilemiyorum... neler oluyor bu ülkede ben kimseye guvenemiyorum ... ben iyi niyetli oldugum icin baskalari iyi niyetli sandigim icin yanilttiklari cok oldu. Tanişmak isteyip kahveye davet eden biri ben kabul etmedim diye kendini begenmiş dedi ..halbuki gayet kibar yazmistim ..kimin icinde ne cikacagi belli olmuyor o yuzden inşallah iyi biridir dedim:KK19:

ama böyle biri çıkmaması için bir sebep yok.
yani çocuk bir öptü de eline ne geçti.
hani sevişmişlerde çocuk sırra kadem basmış değil ki..

Öpüşmeyi de öyle tutkulu bir şey sanmayın ha :D Ben aptal gibi durduğum için çocuk kendi kendine şeeoldu biraz hahaha.

Bilemiyorum... neler oluyor bu ülkede ben kimseye guvenemiyorum ... ben iyi niyetli oldugum icin baskalari iyi niyetli sandigim icin yanilttiklari cok oldu. Tanişmak isteyip kahveye davet eden biri ben kabul etmedim diye kendini begenmiş dedi ..halbuki gayet kibar yazmistim ..kimin icinde ne cikacagi belli olmuyor o yuzden inşallah iyi biridir dedim:KK19:

O kahveye davet eden eleman senin beğenmediğini anlayınca gurur yapmış ondan.

Öpüşmeyi de öyle tutkulu bir şey sanmayın ha :KK70: Ben aptal gibi durduğum için çocuk kendi kendine şeeoldu biraz hahaha.

O kahveye davet eden eleman senin beğenmediğini anlayınca gurur yapmış ondan.

Kendi mesaj attigi halde bana mesaj yazma dedi en sonda:eğlence::KK53: birde taniş diyen abla cok iyi biri demisti:KK48:

Adam öpmüş esas kız buna tokat atmamış bu ne cüret dememiş. Neden aramıyor bana göre araması mesaj yazması lazımdı. Yemek için teşekkür etmeliydi. Nezaket kuralı bunlar. Esas kızımız arama canım o arayacak yada arayacak. Aramazsa da keyfi bilir.

Giderken etti aslında ama öncesinde öptüğü için ben cevap veremedim.

İşte gayet açık değil mi, "Amaaan ben zaten beğenmemiştim" hesabı. Ciddiye alınacak biri değil.

Cidden başima çok geldi bu olay..ben istemedim diye zaten ben sogumustum diyen...arkadasimda e yani hicmi ilgilenmedin diye sormus cevap vermiycem demiş ..yani kimin yuzune ne soyledigi onemli degil arkandan ne soyledigi onemli :KK51: kiz daha aramadi mi:KK70:

Aradım açmadı yaa :/

Beni gaza getirdi buradakiler yaa.
Çok tanıdık geldi bu yaşananlar hatta geç olmadıysa arama yaz diyecektim aramışsın, ne zaman oyle gaza gelsem arasam hep pisman olmusumdur o yüzden mesaj daha risksiz gelir.
Bir de cevremden ve kendimden edindigim tecrubeye dayanarak soyluyorum ki eger aramaya aramayla karsilik veriyorsa olmuatur o is ama "aramışsın duymadim/uyuyordum " yazarsa o kişiden umut kesmek gerekiyor.
Umarım arar astoria.
Heyecanlarını ben buradan hissetim umarım güzel olur her sey :)

Back
X