• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaşadım ben şimdi?

1.96 boyu var, öyle kaslı falan bir vücudu yok da omuzları falan geniş. Yani torso mu deniyor o gövde kısmına, torsosu uzun. O yüzden küçük bir şey yaptırmamıştır sanırım, umarım hoş duruyordur. Burada bir arkadaş diziyi izlersem dövmeyi de seveceğimi söyledi :KK70:
Ay şimdi geriye donup okuyordum da, senin son 10 gününden çok rahat yaz dizisi çıkar :))
Diziyi izle, güzel gerçekten :)

Ay şimdi geriye donup okuyordum da, senin son 10 gününden çok rahat yaz dizisi çıkar :))
Diziyi izle, güzel gerçekten :)

Ömrü de yaz dizisi gibi kısa olmasın da :) Sen izledin mi diziyi tamamdır, o zaman güzeldir kesin.

Bu arada doktoru takdir ettim. Ne o öyle dedikodu yapar gibi gelip ne konuştuklarını mı anlatacaktı?
Bence doğru ve net tavır.
Seni bulaştırmadan kendi halletmiş.
Hatta o kadar ki seni de işin dışında tutarak sana saygısını göstermiş. Asil adam vesselam :)

Ömrü de yaz dizisi gibi kısa olmasın da :) Sen izledin mi diziyi tamamdır, o zaman güzeldir kesin.

Diziyi izledikçe beğeneceksin, içine çekiyor. Dizi müzikleri de 10 numara. Oradan duydugum enfes parçalar var. Ama diziyi izleyip motor alıp, dövme yaptırmazdım sanırım :))
Bu arada yeni konuştuk biz de baştan izlesek mi diye. Yakın zamanda güzel dizi denk getiremeyince :)

Bu arada doktoru takdir ettim. Ne o öyle dedikodu yapar gibi gelip ne konuştuklarını mı anlatacaktı?
Bence doğru ve net tavır.
Seni bulaştırmadan kendi halletmiş.
Hatta o kadar ki seni de işin dışında tutarak sana saygısını göstermiş. Asil adam vesselam :)

Ben de meraklı melahat gibi didikledim durdum adamı. Off :/

Diziyi izledikçe beğeneceksin, içine çekiyor. Dizi müzikleri de 10 numara. Oradan duydugum enfes parçalar var. Ama diziyi izleyip motor alıp, dövme yaptırmazdım sanırım :))
Bu arada yeni konuştuk biz de baştan izlesek mi diye. Yakın zamanda güzel dizi denk getiremeyince :)

Ya işte beni de biraz o düşündürüyor, yani bu kadar kendiyle özdeşleştirdiyse acaba oradaki karakterler gibi mi falan diye ama psikolog gözüyle izleme dediler :) Bir izleyeyim de ona göre kafamda bir şeyler oturur.

Çocuk çocuk diye yazmıyorum artık nicki doktor civanım olsun siz anlayın :)

Doktor civanım söylediği saatten 10 dakika erken geldi, bütün aksilikler burada başlıyorduuu diyormuşum şaka şaka. :) O aceleyle çantaya rujumu atmayı unutmuşum sadece. Aşağı indim, giriş kapısını açmadan gözetliyorum baktım arabadan inmiş yan aynaya bakarak saçını falan düzeltiyor ehehe. Biraz düzeltmesini falan seyrettim, sonra çıktım. Merhaba naber dedim sarıldık, yanaktan öpüştük. Ama hiçbir şey söylemiyor sadece bana bakıyor, kapımı falan açtı binerken. Bindik, "Eee pek bir şey söylemedin" dedim, "O kadar güzel olmuşsun ki..." dedi benim yüzüm oldu size en alasından allıklı surat. Bir şey söylersem saçmalarım şimdi diye radyodan müzik aramaya başladım. O sırada Beatles'ın And I Love Her'i çalıyordu bir kanalda, onu buldum. Bilerek bir iki saniye duraksadım :KK70: O da "Değiştirme kalsın çok severim bu şarkıyı" dedi, bunu dinleye dinleye gittik.

Sonra vardık yemek yiyeceğimiz yere. Hemen kapımı açmaya, sandalyemi falan çekmeye davranıyor ama belli hareketler acemi istemsiz güldüm :KK48: Önce işten güçten konuştuk, o biraz yorgun olduğundan bahsetti işte planlarından bahsetti yandal yapacakmış falan filan çok da anlamıyorum ama öyle güzel gülerek falan anlatıyor ki sırf gülüşünü izliyorum. Hayatımda gördüğüm en güzel erkek gülüşlerinden birisi. Sonra ben kendimi anlattım, çalışma ortamımdan, yüksek lisans düşüncelerimden bahsettim. Sonra ailelerimizden konuştuk, anne-babası kamudan emekli olunca bir tane yazlık almışlar deniz kenarında orada yaşıyorlarmış. Burada kaldıkları evi de benim doktor civanıma bırakmışlar, o da burada düzenini bozmadan yaşamaya devam etmiş. Yemek yapmayı hala bilmediğini söyledi, bunu söylerken yemekler geldi. Bir çatal aldı, "Seninki gibi değildir kesin bunlar, hepsinden ikişer tabak yiyecektim benden korkma diye yemedim" dedi güldü. (Bu arada boyu 1.96, yapılı bir çocuk. Şişman değil de anlamışsınızdır)

Tatlıları yerken zurnanın zırt dediği yere geldik. Doktor civanıma kardeşimle yaşadığım komik olaylardan bahsediyordum hatta biri burada da anlattığım şu komşunun oğlu olayı ehehe. Onu anlattım güldük ettik, bir sigara yaktı doktorum. Dedi ki "Astoria, inşallah beni arkadaşın olarak görmüyorsundur." Ben gülümsedim sadece, bir şey diyemedim hiçbir zaman hazırcevap bir tip olamadım ki zaten. Buradaki öneriler de uçtu gitti kafamdan o an. Sonra o devam etti. "Ben senden çok etkilendim" dedi, "Seni ilk kez gördüğümde gözlerindeki mutsuzluğu gördüm, o mutsuzluğu alacak kişi bendim sanki bunu hissettim" dedi. Ya da böyle bir şeydi. "Bana belki inanmayacaksın ama ilk görüşte bu kadar kapıldığım biri olduğunu hatırlamıyorum, o yüzden evinden ayrılırken kendimi tutamadım. Sana karşı yanlış bir şey yapmak istemiyorum, bana ısınamadıysan, hala eski sevgilini seviyorsan lütfen bana söyle ben sana asla kırılmam. Senin mutsuzluğunu almayı kendime görev edindim, ister benimle ister bensiz ama senin mutsuz olmanı istemiyorum. Bu kadar güzel bir kadına mutsuz olmak yakışmıyor" dedi.

Ben eridim kızlar, vallahi dondurma gibi eridim. :oops: "Bizim ilişkimiz bitmişti zaten X, uzatmaları oynayan zavallı bir ilişkiydi. Seninle tanışacağımı bilmiyordum o ortamda ama garip bir şekilde ben de senin yanında mutluyum. Sonu nereye gider bilmiyorum ama seninle yollarımı ayırmak istemiyorum" dedim. Kızlar, öyle bir güldü ki, o anlattığım gülüşleri 5'le çarpın öyle. Sonra hesabı istedi, "Biraz yürüyelim çok yedik" falan yaptı gülüştük. Sonra yürürken elimi tuttu, el ele dolaştık biraz caddeyi. En son işte "Kardeşim de merak etmesin" dedim, öyle beni eve bıraktı. Arabada da öptü beni, bu sefer ben de karşılık verdim. Acele mi ediyorum bilmiyorum ama şu anda mutluyum cidden, yani tamamen spontane gelişiyor her şey. Yanlış yapıyorsam da pişmanlık duymam gibi, çünkü mutluyum.

ayy maşallah ya Astoria umarım hep mutlu olursun ve sonuna kadar gider bu ilişki banlanmışsın açılınca banın hemen yazacağım sana ayy çok sevindim yaaaa

Bir ricam olacak yeni gelişmeler olursa sayfalardan güncellediğin kısmı bulmak çok zor oluyor. Yeni konu başlığıyla duyurur musun bize sevgili Astoria? Güzel yaz dizisi izlemek bizim de hakkımız dimi :)

Bir ricam olacak yeni gelişmeler olursa sayfalardan güncellediğin kısmı bulmak çok zor oluyor. Yeni konu başlığıyla duyurur musun bize sevgili Astoria? Güzel yaz dizisi izlemek bizim de hakkımız dimi :)

İyi niyetinizden şüphem yok öncelikle bunu söyleyim ama birkaç kere daha "yaz dizisi" dendi buna bir açıklama getirmek istiyorum.

Ben başta bunu "yaz dizisi gibi oldu" cümlesini espri niyetine yazdım ama bu yaşadıklarım bir yandan beni çok şaşırtan, bir yandan da heyecanlandıran, geren, üzen olaylar. Böyle "Ayy yaz dizisi gibi ne güzel" falan denilince ben üzülüyorum, sanki burada senaryo yazıyormuşum da ciddiye alınmıyormuşum gibi hissediyorum. Sırf sizin için değil birkaç kere daha yazan oldu, ben buraya gerçekten çevremle paylaşamadığım için yazıyor ve objektif fikirler almak istiyorum. Bu şekilde roman ya da dizi gibi görülmesi beni üzüyor. Hatta beni üzen bir olay daha yaşandı şu an paylaşıp paylaşmamak konusunda tereddüte düştüm, öyle söyleyeyim. Konumu takip edenlerin biraz daha anlayışlı olmalarını rica ediyorum bu bağlamda.

Banlandığım süre içinde bir olay yaşandı, inanın banım açılsa da paylaşsam diye içim içimi yedi. Çünkü burada çok objektif yorumlar alıyorum, arkadaşlarımdan alamadığım kadar. Yeni konu mu açsam diye düşündüm ama insanlara en baştan anlatmak zor gelecek bana. Konumu takip edenler zaten ediyor, onların yorumları daha doğru ve objektif olacaktır en baştan anlattıklarıma kıyasla. Biraz kafamı ve cümlelerimi toparlayınca yazacağım, zira biraz üzgünüm. Ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum.

astoria :( ne oldu yaaa merak ettim doğrusu. umarım hödük ex’tir seni üzen doktor değildir. hiç üzülmeni istemem de üzülmüşsün bir kere inşallah kötü bir şey yaşanmamıştır

Pc'nin başına geçip öyle yazayım dedim, telefondan biraz zor olacak.

Çarşamba günü doktorla buluştuk. Aslında hafta sonu buluşacaktık ama malum bayram falan girince, bir de nöbetçi olacak hafta sonu doluydu o yüzden Çarşamba gününe aldık. Burada bir göl var oraya gittik, dedik hem bisiklet süreriz hem de gölün kenarında otururuz falan temiz hava alırız. Neyse baya güzel vakit geçirdik, dövmesini de gördüm bu arada :) Onu sonra anlatırım. Neyse bisiklet falan sürdük sonra gölün kenarında oturduk. Orada da işte muhabbet ettik biraz, konu işte eski sevgiliye geldi malum. Sonra ben şey dedim "Eski sevgililer bazen böyle zor olabiliyor senin de başına gelmiştir belki" dedim. "Benim sevgilim olmadı hiç" dedi, "Şimdi olacak galiba" falan dedi tabi ben böyle ağzı açık ayran budalası gibi çocuğa bakıyorum dövmeyi falan gördüm, hikayesini falan da anlattı dövmesiyle beraber çocuk aşırı sempatik geliyor bana.

Neyse, burada @EmiraSalih şey demişti, hani ex'inin doktoru nereden bulduğu belli bence seni doktorla tanıştıran iki arkadaşın söylemiştir. Eve dönünce o aklıma geldi, dedim şu kızları bir arayayım. Kızların ismi de Arzu ve Burcu olsun. İlk Arzu'yu aradım, yumurtlayan Arzu'ymuş. O kadar salak bir bahane sundu ki söylemesine, sinirlenip yüzüne kapattım. Hayır ne olursa olsun benim eski erkek arkadaşıma sen niye gidip "Haa evet Astoria'yı tanıştırdık birisiyle ismi de şu, şurada çalışıyor" diye secere döküyorsun, salak mısın? Ona sinirlenince Burcu'yu aradım, Burcu'yla baya uzun konuştuk. Sorun da burada başladı zaten.

İlk Arzu'yu çekiştirdik falan ayıptır söylemesi. Sonra ben dedim ki "Yaa X'e de (doktor) ayıp oldu, çocuğun sevgilisi dahi olmamış daha önceden benim sayemde her türlü şeyi gördü. Astoria'yla da böyle mi olacağız demiştir" falan. Burcu, "Yoo onun sevgilisi vardıııı" dedi. Benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü, bu arada Burcu bana yalan söylemez aramızdaki hukuk Arzu'dan eskidir. Doktorla da liseden arkadaşlar, neyse. "Ben yanlış anladım herhalde, kim peki ben soramadım da" falan dedim. Kızla okuldan tanışıyorlarmış, baya ciddi düşünüyorlarmış hatta benim doktor mezun olunca evlenme niyetimiz var diye anlatıyormuş millete. Ama kız çok kıskançmış. Benimki Amerika'ya gitmiş tıp okurken (bunu bana kendisi de anlattı), staj yapmaya 1 aylığına, kız orada bile aşırı kıskanç davranışlar sergiliyormuş. 1 ayda canından bezdirmiş falan ilişkileri sonlanmış güya. 3 senelik bir ilişki. Telefonu kapattım, sinirlerim laçka.

Kızı bulabildiğim her sosyal medya platformundan arattım. Kız Doğu'da bir ilde doktor. Kızla tiplerimiz benziyor, o da sarışın ben de, o da renkli gözlü ben de. İnanmayacaksınız ama isimlerimiz bile benziyor, yani isimlerimiz kafiyeli. Çok güzel bir kız, gerçekten. Amaaa Facebook'tan bakınca hani belki bilirsiniz aktif kullananlar, herkese açık fotoğraflar koyuyorsun bir köşeye 5 tane falan. Ekli olmasanız bile görebiliyorsunuz. Orada toplu bir fotoğraf koymuş, içinde benim doktor da var. Elini kızın omzuna atmış, tamam arkadaşça bir fotoğraf, mezuniyette çekildikleri eski bir fotoğraf. Ama kızın anılarında duruyor. Sinirden elim ayağım titredi, kardeşimi çağırdım. İkimiz de işin içinden çıkamadık, bu çocuk niye bana yalan söyledi durduk yere? Niye sevgilisini sakladı, kız da belli ki unutamamış yani yoksa o fotoğrafı oraya niye koysun? Doktorla hiçbir şey olmamış gibi konuşuyorum, flörtleşiyorum. Kaç gündür size yazmak için içim içimi yedi. Sizin yorumlarınız bana yol gösterecek, umarım yeterince fikir alırım. Çok gerginim :/

Nooption Nooption ve Mune Mune hanım, sizin yorumlarınız hep doğru noktalara parmak bastı ve o yönde de ilerledi. Lütfen bir şeyler söyleyin, ne yapayım ben? Niye yalan söyledi bana, çok üzüldüm inanın. Sanırım KK'nın zehir hatunları çözer bu işi, ben çıkamadım işin içinden.

Nooption Nooption ve Mune Mune hanım, sizin yorumlarınız hep doğru noktalara parmak bastı ve o yönde de ilerledi. Lütfen bir şeyler söyleyin, ne yapayım ben? Niye yalan söyledi bana, çok üzüldüm inanın. Sanırım KK'nın zehir hatunları çözer bu işi, ben çıkamadım işin içinden.
Tek çözümü var. Bunu doktorla konuşacaksın güzel bir dille... nerden duyduğunu söylerse de kız arkadasımdan diyeceksin gayet açık ve net

Tek çözümü var. Bunu doktorla konuşacaksın güzel bir dille... nerden duyduğunu söylerse de kız arkadasımdan diyeceksin gayet açık ve net

Aklıma abuk subuk şeyler geliyor, ya kızı hala unutamadıysa benimle de benziyoruz diye beraberse? Beni mi çekiştirdiniz Burcu'yla der belki. Nasıl soracağımı bilemiyorum, hadi sorsam bile yalan söyleme olasılığı yine var. İçim rahatlamaz ki.

Açık açık soracaksın tabiki. Sen sevgilim olmadı demiştin ama ben burcudan bunları duydum diye. Mantıklı bi açıklaması vardır umarım. Resmen yalan söylemiş

Back
X