• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaşadım ben şimdi?

Adam dev yalan söylemiş ya burada masumlaştırılacak hiçbir şey görmüyorum. Empati yapmak ve yalanın büyüklüğünün anlaşılması adına şöyle düşünmenizi tavsiye ederim, 3 yıl sevgili olduğunuz birinin daha sonraki hayatında sizi hiç olmamışsınız gibi yok sayması ne kadar incitici olurdu? Üstelik hiçbir anlamı da yok, o yaşta ve o statüdeki bir adamın sevgilisinin olmaması normal değil ki amaç kendisini iyi göstermek olsun.

Bence aralarında kopmayan bir bağ var. Neredeyse herkesin böyle travmatik bir uzun ilişkisi vardır, geri dönüşlü yeniden barışmalı falan. Eğer ondan bahsetseydi kurcalayıp takipte olacaktınız. Rahatça hareket edemeyecekti. Yani en azından bu ihtimali saklı tutmak istedi.

Ya ne olursa olsun gözlerinizin içine bakarak "benim hiç sevgilim olmadı ki ehe, belki şimdi olur :):):):):)" demesi, böyle kolay yalan söyleyebilmesi çok kötü değil mi?

Pc'nin başına geçip öyle yazayım dedim, telefondan biraz zor olacak.

Çarşamba günü doktorla buluştuk. Aslında hafta sonu buluşacaktık ama malum bayram falan girince, bir de nöbetçi olacak hafta sonu doluydu o yüzden Çarşamba gününe aldık. Burada bir göl var oraya gittik, dedik hem bisiklet süreriz hem de gölün kenarında otururuz falan temiz hava alırız. Neyse baya güzel vakit geçirdik, dövmesini de gördüm bu arada :) Onu sonra anlatırım. Neyse bisiklet falan sürdük sonra gölün kenarında oturduk. Orada da işte muhabbet ettik biraz, konu işte eski sevgiliye geldi malum. Sonra ben şey dedim "Eski sevgililer bazen böyle zor olabiliyor senin de başına gelmiştir belki" dedim. "Benim sevgilim olmadı hiç" dedi, "Şimdi olacak galiba" falan dedi tabi ben böyle ağzı açık ayran budalası gibi çocuğa bakıyorum dövmeyi falan gördüm, hikayesini falan da anlattı dövmesiyle beraber çocuk aşırı sempatik geliyor bana.

Neyse, burada Emira SY Emira SY şey demişti, hani ex'inin doktoru nereden bulduğu belli bence seni doktorla tanıştıran iki arkadaşın söylemiştir. Eve dönünce o aklıma geldi, dedim şu kızları bir arayayım. Kızların ismi de Arzu ve Burcu olsun. İlk Arzu'yu aradım, yumurtlayan Arzu'ymuş. O kadar salak bir bahane sundu ki söylemesine, sinirlenip yüzüne kapattım. Hayır ne olursa olsun benim eski erkek arkadaşıma sen niye gidip "Haa evet Astoria'yı tanıştırdık birisiyle ismi de şu, şurada çalışıyor" diye secere döküyorsun, salak mısın? Ona sinirlenince Burcu'yu aradım, Burcu'yla baya uzun konuştuk. Sorun da burada başladı zaten.

İlk Arzu'yu çekiştirdik falan ayıptır söylemesi. Sonra ben dedim ki "Yaa X'e de (doktor) ayıp oldu, çocuğun sevgilisi dahi olmamış daha önceden benim sayemde her türlü şeyi gördü. Astoria'yla da böyle mi olacağız demiştir" falan. Burcu, "Yoo onun sevgilisi vardıııı" dedi. Benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü, bu arada Burcu bana yalan söylemez aramızdaki hukuk Arzu'dan eskidir. Doktorla da liseden arkadaşlar, neyse. "Ben yanlış anladım herhalde, kim peki ben soramadım da" falan dedim. Kızla okuldan tanışıyorlarmış, baya ciddi düşünüyorlarmış hatta benim doktor mezun olunca evlenme niyetimiz var diye anlatıyormuş millete. Ama kız çok kıskançmış. Benimki Amerika'ya gitmiş tıp okurken (bunu bana kendisi de anlattı), staj yapmaya 1 aylığına, kız orada bile aşırı kıskanç davranışlar sergiliyormuş. 1 ayda canından bezdirmiş falan ilişkileri sonlanmış güya. 3 senelik bir ilişki. Telefonu kapattım, sinirlerim laçka.

Kızı bulabildiğim her sosyal medya platformundan arattım. Kız Doğu'da bir ilde doktor. Kızla tiplerimiz benziyor, o da sarışın ben de, o da renkli gözlü ben de. İnanmayacaksınız ama isimlerimiz bile benziyor, yani isimlerimiz kafiyeli. Çok güzel bir kız, gerçekten. Amaaa Facebook'tan bakınca hani belki bilirsiniz aktif kullananlar, herkese açık fotoğraflar koyuyorsun bir köşeye 5 tane falan. Ekli olmasanız bile görebiliyorsunuz. Orada toplu bir fotoğraf koymuş, içinde benim doktor da var. Elini kızın omzuna atmış, tamam arkadaşça bir fotoğraf, mezuniyette çekildikleri eski bir fotoğraf. Ama kızın anılarında duruyor. Sinirden elim ayağım titredi, kardeşimi çağırdım. İkimiz de işin içinden çıkamadık, bu çocuk niye bana yalan söyledi durduk yere? Niye sevgilisini sakladı, kız da belli ki unutamamış yani yoksa o fotoğrafı oraya niye koysun? Doktorla hiçbir şey olmamış gibi konuşuyorum, flörtleşiyorum. Kaç gündür size yazmak için içim içimi yedi. Sizin yorumlarınız bana yol gösterecek, umarım yeterince fikir alırım. Çok gerginim :/

iyi bayramlar bebek..
elin ayağın niye titredi.yahu.
şakasına demiştir. yani cidden aklın kesti mi daha önce hiç sevgilisi olmadığına?
o an konuşmak istediği konu değildir şakayla karışık seni geçiştirmiş.
ayrılalı ne kadar olmuş?
senden kısa mı?
sen unutamadın mı?
unutuluyor demek ki dimi?
zira ilişkinin uzunluğunun bir önemi yok karşı tarafın ne kadar bezdiğinin önemi var.

oyy yorumlara baktım biraz.
büyük yalan dev yalan..

Değil mi sizce? Önceki sayfalara baktım güncellemeleri okuduktan sonra, evet çok tatlı bi konu gelişmeler iç ısıtmış ama çok gereksiz ve büyük bi yalan. 3 senelik ilişki yani koskoca üç yıl.. Birçok evlilik o kadar sürmüyo günümüzde. Saklamanın amacı ne olabilir? Nasıl bi iyi niyet barındırabilir.. Konu sahibi belli ki burada sevilen sayılan biri, ben de mutlu olmasını isterim ama bu yalanı yokmuş farzederek mutlu olunacağına inanmıyorum. Kendi başıma gelse ne tepki vereceksem ne hissedeceksem onu yazdım.

Değil mi sizce? Önceki sayfalara baktım güncellemeleri okuduktan sonra, evet çok tatlı bi konu gelişmeler iç ısıtmış ama çok gereksiz ve büyük bi yalan. 3 senelik ilişki yani koskoca üç yıl.. Birçok evlilik o kadar sürmüyo günümüzde. Saklamanın amacı ne olabilir? Nasıl bi iyi niyet barındırabilir.. Konu sahibi belli ki burada sevilen sayılan biri, ben de mutlu olmasını isterim ama bu yalanı yokmuş farzederek mutlu olunacağına inanmıyorum. Kendi başıma gelse ne tepki vereceksem ne hissedeceksem onu yazdım.

ya kusura bakmayın ama adam doktor olmuş abd lere falan gitmiş hiç sevgilisi olmadığına inanmak için ancak ast kadar saf olmak lazım bence..
eski sevgilisinin muhabbetini yapmak istemediği için şaka ile karışık geçiştirmiş. bu kadar.

bir de ortak arkadaşlar var böyle birşeyin saklı kalmayacağını öngörür herhalde. ben de geçerli bir sebebinin olduğunu düşünüyorum

ya kusura bakmayın ama adam doktor olmuş abd lere falan gitmiş hiç sevgilisi olmadığına inanmak için ancak ast kadar saf olmak lazım bence..
eski sevgilisinin muhabbetini yapmak istemediği için şaka ile karışık geçiştirmiş. bu kadar.

Ben niye kusura bakayım zaten ilk mesajımda bu yaştaki ve statüdeki birinin sevgilisinin olmamasını abes bulduğumu belirttim. Konu sahibinin zekasını da hafife almış böyle yaparak demek ki. "Bu konuyu sonra konuşalım bu güzel anı bozmayalım" diyebilirdi tatlı şekilde. Demek siz bir yalanın mazereti olabileceğini düşünüyorsunuz ben ise bunu kabul etmiyorum. İyi bayramlar :)

Bence bir ilişkide en önemli şey güvendir. Bir kere kaybedilince de artık geri gelmez. Böyle basit bir mesele için neden yalan söylemiş anlamadım...
Tek aklıma gelen aciklama acaba belalı eski sevgilim olmadı ama artık olacak galiba mi demek istedi :)

Ben niye kusura bakayım zaten ilk mesajımda bu yaştaki ve statüdeki birinin sevgilisinin olmamasını abes bulduğumu belirttim. Konu sahibinin zekasını da hafife almış böyle yaparak demek ki. "Bu konuyu sonra konuşalım bu güzel anı bozmayalım" diyebilirdi tatlı şekilde. Demek siz bir yalanın mazereti olabileceğini düşünüyorsunuz ben ise bunu kabul etmiyorum. İyi bayramlar :)

iyi bayramlar:KK200:
hayır işte baktığımız yön farklı kusura bakmayın derken onu kastettim.
yalan değil bu.
çocuğun mimiklerini tavrını bilemiyoruz ki biz. benim fikrim bunu söylerken ciddi bir konuşmanın içinde olmadıkları. çocuğun tarzını üç aşağı beş yukarı anladığımı düşünüyorum konu başından beri.
kaldı ki arkadaşta yazmış tanıştıranlarla zaten ortak arkadaşlar.

iyi bayramlar bebek..
elin ayağın niye titredi.yahu.
şakasına demiştir. yani cidden aklın kesti mi daha önce hiç sevgilisi olmadığına?
o an konuşmak istediği konu değildir şakayla karışık seni geçiştirmiş.
ayrılalı ne kadar olmuş?
senden kısa mı?
sen unutamadın mı?
unutuluyor demek ki dimi?
zira ilişkinin uzunluğunun bir önemi yok karşı tarafın ne kadar bezdiğinin önemi var.

İyi bayramlar kuşum. :KK200: Kesmedi tabi canım. Ama uzun süreli ilişkiler yaşamadığını düşünmüştüm en fazla 5-6 aylık ilişkiler. Sırtında Anarşinin Evlatları yazan dövme var yahu hahahaha. Hatta şey dedim, benimle de ciddi düşünmeyebilir takılmaca gözüyle bakabilir falan. Burcu'nun uzun vadeli bir ilişkiden bahsetmesi şok etti daha çok. Bir de kızla benziyoruz ya noop, isimlerimiz bile benziyor. Ayrılalı baya oldu dedi Burcu.

hiç sevgilisi olmadığına inanmak için ancak ast kadar saf olmak lazım bence..

Saf mı canın sağ olsun :KK70:

Herkese iyi bayramlar diliyorum bu arada. :KK200:

Adam dev yalan söylemiş ya burada masumlaştırılacak hiçbir şey görmüyorum. Empati yapmak ve yalanın büyüklüğünün anlaşılması adına şöyle düşünmenizi tavsiye ederim, 3 yıl sevgili olduğunuz birinin daha sonraki hayatında sizi hiç olmamışsınız gibi yok sayması ne kadar incitici olurdu? Üstelik hiçbir anlamı da yok, o yaşta ve o statüdeki bir adamın sevgilisinin olmaması normal değil ki amaç kendisini iyi göstermek olsun.

Bence aralarında kopmayan bir bağ var. Neredeyse herkesin böyle travmatik bir uzun ilişkisi vardır, geri dönüşlü yeniden barışmalı falan. Eğer ondan bahsetseydi kurcalayıp takipte olacaktınız. Rahatça hareket edemeyecekti. Yani en azından bu ihtimali saklı tutmak istedi.

Ya ne olursa olsun gözlerinizin içine bakarak "benim hiç sevgilim olmadı ki ehe, belki şimdi olur :):):):):)" demesi, böyle kolay yalan söyleyebilmesi çok kötü değil mi?

Dediğiniz gibi de olabilir tabi, ilk benim aklıma gelenler bu tarz ihtimallerdi zaten. Burası objektif yorumlar alabildiğim bir yer olduğu için kendi kendime iş yapıp saçmalamayım dedim. Yine de bunu saklayabileceğini düşünmesi mantıksız, iki tane ortak arkadaşımız var er geç öğrenirdim birinden. Bunu tahmin edemediyse saçmalık. Altında yatanı merak ettim daha çok.

Çevremde doktor,diş hekimi olup hiç sevgilisi olmayan bir çok insan var. Konuya yorum yapmayacagim ama; sizin bu yorumu görünce tüm sevgili yapamayan doktorlar benim çevremde mi toplanmış diye düşündüm.:deli:

Çevremde doktor,diş hekimi olup hiç sevgilisi olmayan bir çok insan var. Konuya yorum yapmayacagim ama; sizin bu yorumu görünce tüm sevgili yapamayan doktorlar benim çevremde mi toplanmış diye düşündüm.:deli:

yoo benimde var kuzenim hatta.
ama o aile yaşantısıyla kendi değer yargılarıyla alakalı. konuyu başından takip ettiyseniz çocuğun daha önce sevgilisi olmadığına inanmak imkansız:)

erkeklerin yaptıklarının altında çok fazla bişey aramıyorum, belki de o an bahsetmek istemedi ya da önceki sevgilinin kıskançlıklarından epey bir ders aldı ve yok dedi. bilemeyiz ama benim aklıma takılan, ben ayrıldığım sevgiliye benzeyen birini istemem. yani ayrılma şeklim bunu belirler ama hani hala ona takılı kaldıysam ona benzeyenini ararım, yok eğer gönlümde bitirdiysem ona benzeyenin yanından geçmem.
bence yüzyüze gelince sorun. zaten sevgilisinin olmaması tuhaf olurdu.

“Sadece bir sevgilim oldu o da uzun sürdü. Daha önce hiç ciddi düşünmedim.” eski sevgilim beni tavlamak için yalan söylediğini sonradan itiraf etmişti. 3-4 sevgilim oldu hepsi kısa sürdü diye. Ama bence o da yalandı. Benimle bittikten 1 hafta sonra belki de hemen başka ilişkiye başlayan bir insan ve zamanında aynı anda bir sürü kişiye yazdığını iddia eden de var. Bu kişi de malesef doktordu. Sevdiğim bana dokunmalı içkiyi sevmeli ben senin elini bile tutamayacağımı düşündüm hep bilmem ne dedi kendisine seve seve dokunacak birine gitti 6-7aydır beraber kısa sürer sanmıştım çünkü çizdiği profile inanmıştım ilk kez benle ciddi düşündü falan diye çünkü ilk ilişkimdi yalanları algılayamadım. Uyarıları göz ardı etmiştim. Aklıma bana yaşattığı acılar geldi. Diyeceğim şu ateş olmayan yerden duman çıkmıyor. Evlilik düşünmesi belki benimkinin bana yaptığı gibi olmuştur yalandan. Ama sevgilim olmadı demesi yalan ve sinir bozucu olmuş bence.
Nasıl cevap gelecek merak ettim takipteyim konuyı.

Sevgili Astoria bir önceki erkek arkadaşın tam bir valeydi bu ise henüz şövalyeliktsn çıkamamış gibi. Zira söylediği yalan kendince "bağlanmaktan hoşlanmıyorum" demek de olabilir. Dikkat et de gölgede olmasın.

Sevgili Astoria bir önceki erkek arkadaşın tam bir valeydi bu ise henüz şövalyeliktsn çıkamamış gibi. Zira söylediği yalan kendince "bağlanmaktan hoşlanmıyorum" demek de olabilir. Dikkat et de gölgede olmasın.
Bende de aynı izlenimi uyandırdı. Issız adam moduna geçmez inşallah.

Bende de aynı izlenimi uyandırdı. Issız adam moduna geçmez inşallah.

Ya öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Niye sanmıyorum derseniz benden saklaması çok saçma olur zira ortak arkadaşlarımız var duyacağım bir şekilde belli. Gülerek söyledi ama ben acaba espri yaptı da algılayamadım mı diye düşünüyorum şu an. Bağlanmaktan korkuyor olsa neden "Şimdi olacak herhalde" falan desin ki, ne bileyim. Tuhaf.

Ya öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Niye sanmıyorum derseniz benden saklaması çok saçma olur zira ortak arkadaşlarımız var duyacağım bir şekilde belli. Gülerek söyledi ama ben acaba espri yaptı da algılayamadım mı diye düşünüyorum şu an. Bağlanmaktan korkuyor olsa neden "Şimdi olacak herhalde" falan desin ki, ne bileyim. Tuhaf.

O zaman bence ortak arkadaşla konuştuğunuzu belli etmeden "ya sen sevgilin olmadığı konusunda ciddi miydin, senin gibi birisi nasıl yalnız kalır" tarzı sempatik bi şekilde işkillendiğinizi belli etmeden sorun. Savunmaya geçmesin. Bu işin aslını öğrenmenizi çok isterim. Belki de günahını alıyoruz.

O zaman bence ortak arkadaşla konuştuğunuzu belli etmeden "ya sen sevgilin olmadığı konusunda ciddi miydin, senin gibi birisi nasıl yalnız kalır" tarzı sempatik bi şekilde işkillendiğinizi belli etmeden sorun. Savunmaya geçmesin. Bu işin aslını öğrenmenizi çok isterim. Belki de günahını alıyoruz.

Yarın evime çağıracağım ailesiyle beraber bugün, gece de yola çıkacak evinde yemek olmaz bende yesin diye. O zaman sormayı düşünüyorum. Böyle sorabilirim, iyi fikir. :)

Back
X