• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaşadım ben şimdi?

bence ona sormalısın bunu...bu ciddi bir konu cunku...yalan hic biseye benzemez
Iyi bile susmuşsun...ben dayanamazdim
Isin icine yalan girdi mi isler değişir....sebebi ne olursa olsun

Di mi yani kısa süreli de bir ilişki değil, arkadaşım 3 senelik diyor. :/ Çoktan ayrıldılar dedi ama niye benden sakladığını anlamadım.

Açık açık soracaksın tabiki. Sen sevgilim olmadı demiştin ama ben burcudan bunları duydum diye. Mantıklı bi açıklaması vardır umarım. Resmen yalan söylemiş

İnanın banlı olmasam hemen yazacaktım buraya, kafamda kura kura çıldırmak üzereydim.

Aklıma abuk subuk şeyler geliyor, ya kızı hala unutamadıysa benimle de benziyoruz diye beraberse? Beni mi çekiştirdiniz Burcu'yla der belki. Nasıl soracağımı bilemiyorum, hadi sorsam bile yalan söyleme olasılığı yine var. İçim rahatlamaz ki.
Geçen gün burcuyla konuşurken, senden bahsettik kendimi çok özel hissettim ilk sevgilisi benmişim dedim burcuya :))) burcu da o sırada doktor un daha önce sevgilisi oldu ki diyince çok şaşırdım.. sanırım yanlış anladım .. daha önce sevgilin warmıydı ? Ben olsam böyle sorardım. Ya kızı unutamadıysa birbirimize benziyoruz vs diye kendine hiç kaygı yaratma bence.. bunu zaman gösterecek. Hiç ihtimal vermiyorum gerçi..

Geçen gün burcuyla konuşurken, senden bahsettik kendimi çok özel hissettim ilk sevgilisi benmişim dedim burcuya :))) burcu da o sırada doktor un daha önce sevgilisi oldu ki diyince çok şaşırdım.. sanırım yanlış anladım .. daha önce sevgilin warmıydı ? Ben olsam böyle sorardım. Ya kızı unutamadıysa birbirimize benziyoruz vs diye kendine hiç kaygı yaratma bence.. bunu zaman gösterecek. Hiç ihtimal vermiyorum gerçi..

Evet böyle sorabilirim. Ya düşünüyorum eski sevgilini niye saklarsın yeni sevgilinden? Ya çekindiğin, bilinmesini istemediğin bir durum vardır ya da unutamamışsındır. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Konunuzu en baştan itibaren okudum ve yorumlara güldüğüm çok oldu gece gece eşim yanımda duymasın diye burnumu kapatıyordum nefessiz kalıp tahtalı köyü boyluyacaktım az kalsın:KK48:
Şimdi en son yazdığına gelirsek benim aklıma direk okurken” nasılll yaaa bu yaşa kadar doktor olup sevgilisi nasıl olmaz sallamasın” dedim açıkcası. Şimdi okuyunca sakin bir şekilde düşününce bence onu anlatacak kadar değerli bulmuyor tamamen çıkarmış olmalı hayatından. Kıza da gelirsen kız zaten çok kıskançmış belli ki çok seviyormuş ya da seviyor hala orasını bilemiyoruz maalesef :KK43: doktor civanının sana söylememesine çok sert çıkma derim. Kafaları karıştıran soruya gelirsek bu kızs benzediğin için mi sana yakınlaştı? Acı ama gerçek olabilir ne yazıkki :KK43: umarım iyi olur her şey hakkınızda canım yaaa:olamaz: benim de kafam allak bullak oldu merakla takipteyim..

Konunuzu en baştan itibaren okudum ve yorumlara güldüğüm çok oldu gece gece eşi yanımda duymasın diye burnumu kapatıyordum nefessiz kalıp tahtalı köyü boyluyacaktım az kalsın:KK48:
Şimdi en son yazdığına gelirsek benim aklıma direk okurken” nasılll yaaa bu yaşa kadar doktor olup sevgilisi nasıl olmaz sallamasın” dedim açıkcası. Şimdi okuyunca sakin bir şekilde düşününce bence onu anlatacak kadar değerli bulmuyor tamamen çıkarmış olmalı hayatından. Kıza da gelirsen kız zaten çok kıskançmış belli ki çok seviyormuş ya da seviyor hala orasını bilemiyoruz maalesef :KK43: doktor civanının sana söylememesine çok sert çıkma derim. Kafaları karıştıran soruya gelirsek bu kızs benzediğin için mi sana yakınlaştı? Acı ama gerçek olabilir ne yazıkki :KK43: umarım iyi olur her şey hakkınızda canım yaaa:olamaz: benim de kafam allak bullak oldu merakla takipteyim..

Ehehe merhaba, bildirim yağmurunuza tutuldum zaten anladım :) Ya inşallah dediğiniz gibidir değerli bulmadığı için anlatmamıştır ama kendimi en kötüsüne hazırlıyorum. Gelişmeleri bildiririm, teşekkür ederim.

Ehehe merhaba, bildirim yağmurunuza tutuldum zaten anladım :) Ya inşallah dediğiniz gibidir değerli bulmadığı için anlatmamıştır ama kendimi en kötüsüne hazırlıyorum. Gelişmeleri bildiririm, teşekkür ederim.
Aynen öyle en kötüsüne hazırla ki sonradan çok üzülmeyesin :110:ama içimden bir ses diyor ki bak gör o ilk öptüğünden sonra iki gün aramamış ya arayıp konuşunca için rahatladı onun gibi olacak elbet vardır geçerli bi sebebi..

Aynen öyle en kötüsüne hazırla ki sonradan çok üzülmeyesin :110:ama içimden bir ses diyor ki bak gör o ilk öptüğünden sonra iki gün aramamış ya arayıp konuşunca için rahatladı onun gibi olacak elbet vardır geçerli bi sebebi..

Gene aynısı olur mu acaba? :/

Gelene kadar kendini yiyip bitirmeyeceksen yüz yüze kanuşmak daha mantıklı.

Öğrendiğim andan itibaren yedim, buraya sormadan işleri batırmak istemediğimden çaktırmadım ona. Nasıl başardım bilmiyorum hala. :olamaz:

Gene aynısı olur mu acaba? :/

Öğrendiğim andan itibaren yedim, buraya sormadan işleri batırmak istemediğimden çaktırmadım ona. Nasıl başardım bilmiyorum hala. :olamaz:
Daha fazla ertelemeden yarın sorup içini rahatlat ozaman :-) üzülme sen kıyamam ya

Daha fazla ertelemeden yarın sorup içini rahatlat ozaman :-) üzülme sen kıyamam ya

Huff, kendimi hazırlayayım şimdiden ben o zaman en kötüsüne. "Astoria, sen çok iyi bir insansın ama..." ile başlayacak cümlelere. :olamaz: Tam da mutlu olurum sanmışken ya, ne zaman gülecek yüzüm acaba?

Huff, kendimi hazırlayayım şimdiden ben o zaman en kötüsüne. "Astoria, sen çok iyi bir insansın ama..." ile başlayacak cümlelere. :olamaz: Tam da mutlu olurum sanmışken ya, ne zaman gülecek yüzüm acaba?
Kötü düşünme ki kötü olmasın( büyükler öyle der)

merhaba konunuzu ben de heyecan ve umutla takip ettim:KK200: hemen hemen öznur hanım gibi düşündüm.

bence eski sevgili konusunu arkadaşınızdan duyduğunuzu doğrudan söylemeniz hoş olmayabilir. ki kendisi de bir önceki mevzuda hassas davranmış ortak arkadaşlarınızı hiç dahil etmemiş. belki bahsedilen kıza karşı hissettikleri sevgililik boyutunda değildi. sevgili olmak onun için ne ifade ediyor acaba

sevgilim olmadı demesi gercekten tuhaf sonuçta gayet normal karsılanabilecek birsey, bence konuya çok da önem vermiyormuş gibi anlattırmaya çalışın sevgiliden kastı neymiş:olamaz:

merhaba konunuzu ben de heyecan ve umutla takip ettim:KK200: hemen hemen öznur hanım gibi düşündüm.

bence eski sevgili konusunu arkadaşınızdan duyduğunuzu doğrudan söylemeniz hoş olmayabilir. ki kendisi de bir önceki mevzuda hassas davranmış ortak arkadaşlarınızı hiç dahil etmemiş. belki bahsedilen kıza karşı hissettikleri sevgililik boyutunda değildi. sevgili olmak onun için ne ifade ediyor acaba

sevgilim olmadı demesi gercekten tuhaf sonuçta gayet normal karsılanabilecek birsey, bence konuya çok da önem vermiyormuş gibi anlattırmaya çalışın sevgiliden kastı neymiş:olamaz:

Doğru söylüyorsunuz aslında, o benim ortak arkadaşlarımı dahil etmedi beni bile dahil etmeden kendisi çözmüş etmiş, bana sıkıntıları yansıtmadı. Sevgilinin ne olduğunu bilmediğini sanmıyorum yani kısa süredir tanıyorum ama o kadar "elimin kiri" diyecek bir tip gibi de durmuyor. Yani bu yüzden çözemiyorum, kısa süreli oldu 1-2 ilişkim dese yine okeyim. Hiç sevgilim olmadı diye niye 3 senelik ilişkini saklıyorsun benden? Az buz da değil.

Astoria, sebebi ne olursa olsun size yalan söylememeliydi. Bir de siz direkt sormamışsınız ‘daha önce sevgilin oldu mu’ vesaire. Kendisi ‘yok’ diye kendini telkin etmek istemiş. Belki kendince ulaşılmaz, ıssız adam profili çizmeye çalıştı, belki de daha derin şeyler var unutamamak, hâlâ seviyor olmak gibi. Bunu bilemem. Açıkçası konuşsanız bile tam olarak öğreneceğinizi sanmıyorum. Ha bir de ortak arkadaşınız var daha önce sevgilisi olduğundan haberi olan. Nasıl bir mantık anlayamadım. Ama bana ‘Ah Astoria o zamanlar benim en zor zamanlarımdı, çok zor günler yaşadım o kız ruh hastasının tekiydi. Öyle birinin olduğunu hatırlamak dahi istemiyorum’ minvalinde cümleler duyabilirmişsiniz gibi geldi. İnanıp inanmamak kendi kararınız... Ama her ne şart her ne koşulda olursa olsun yalan söylememeliydi. Ayrıca sormaya neden çekiniyorsunuz ki? Bir yanlış varsa ortada, ondan kaynaklı. Sorun biraz da o düşünsün...

Ps; yalandan nefret ederim.

anlattıklarınız kadarıyla olumlu bir tip canlanmıştı gözümde. doktorun elimin kiri zihniyetinde olacağını düşünmemiştim.

tezime göre ki burda doktoru baya kayırmış sözde eski kız arkadaşı da istemeden harcamış olucam. diyelim ki bu kız doktora karşı tek taraflı duygular hissediyordu, doktora yakın davrandı iyi anlaştılar, arkadaş oldular hatta dışardan bakanlara göre sevgili gibiydiler, kız bunu çevrelerindekilere de epeyce hissettirdi rakipler bir noktaya kadar engellendi, doktor bu sırada güzel bir kızın ilgisinden memnundu ilişkisi arkadaşlıktan belki biraz daha öteydi ama istese de kıza karşı sevgi, aşk hissedemedi. bu süreçte etrafında dikkatini çeken sevebileceği bir kadın da ortaya çıkmayınca içinde bulunduğu durum sürdü ta ki kızın sabrı taşana kadar, kıskançlığı çekilmez boyuta gelince bu belirsiz ilişki de sona erdi. (evet bazen tedaviye ihtiyacım olduğunu ben de düşünüyorum:KK48:)

ama burda çevresine evlilik planları anlattığı söylenen bir kişi de var, doktorla çok bağdaştıramadım açıkçası.

ben de bu şekilde sorardım. konunun üzerinde çok durmamış 2 gündür kendi kendini hiç sömürmemiş gayet özgüvenli :KK48: hem sempatik de. bence böyle sormalısın o sana 2. kişileri dahil etmemişti

Back
X