• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaşadım ben şimdi?

Okuyunca ben bile buz kestim empati yaparak okuduğum için, ben olsam aşırı kafama takar dayanamaz sorardım çoktan sanırım, bir de bu kadar benziyor olmanız çok ilginç geldi.
Jean Seberg'in dediği gibi sorun bir önden bakalım, yok derse de direkt söyleyin bence.

Okuyunca ben bile buz kestim empati yaparak okuduğum için, ben olsam aşırı kafama takar dayanamaz sorardım çoktan sanırım, bir de bu kadar benziyor olmanız çok ilginç geldi.
Jean Seberg'in dediği gibi sorun bir önden bakalım, yok derse de direkt söyleyin bence.

O bana da garip geldi ama kardeşim çocuğun beğendiği tipler böyle demek ki diyor. Yani sarışınlardan hoşlanıyorsa niye esmer birisiyle sevgili olsun diyor ama isimlerimiz dahi benziyor. Belki de tesadüf.

Ko
Ya öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Niye sanmıyorum derseniz benden saklaması çok saçma olur zira ortak arkadaşlarımız var duyacağım bir şekilde belli. Gülerek söyledi ama ben acaba espri yaptı da algılayamadım mı diye düşünüyorum şu an. Bağlanmaktan korkuyor olsa neden "Şimdi olacak herhalde" falan desin ki, ne bileyim. Tuhaf.
Korkuyor değil.tercih etmiyor bana sorarsan. Ama şu açıdan bakarsak da şimdi olacak herhalde derken sana bağlanmayı gerçekten istiyor da olabilir. Kararsız kaldım açıkçası

O bana da garip geldi ama kardeşim çocuğun beğendiği tipler böyle demek ki diyor. Yani sarışınlardan hoşlanıyorsa niye esmer birisiyle sevgili olsun diyor ama isimlerimiz dahi benziyor. Belki de tesadüf.

Yani bu kadarı.. Umarım tesadüftür tabi imkansız değil.

O zaman bence ortak arkadaşla konuştuğunuzu belli etmeden "ya sen sevgilin olmadığı konusunda ciddi miydin, senin gibi birisi nasıl yalnız kalır" tarzı sempatik bi şekilde işkillendiğinizi belli etmeden sorun. Savunmaya geçmesin. Bu işin aslını öğrenmenizi çok isterim. Belki de günahını alıyoruz.
Aynen katılıyorum yorumunuza, çok iyi fikir gerçekten. Ne akıllı kadınlar var bu sitede:super:
Astoria Astoria inşallah çok mutlu olursunuz, mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Bence bu kadar kafaya takmayın. Kaç gündür merak ediyordum son durumu. Takipteyim.

Aynen katılıyorum yorumunuza, çok iyi fikir gerçekten. Ne akıllı kadınlar var bu sitede:super:
Astoria Astoria inşallah çok mutlu olursunuz, mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Bence bu kadar kafaya takmayın. Kaç gündür merak ediyordum son durumu. Takipteyim.

Çok sağolun :) erkekler yüzünden her duruma hazırlıklı hale geliyoruz sanırım :KK48:

Astoria Astoria acikcasi buraya olumsuz yazmak yasak ... yalan soylemis ama nedenleri vardir deniliyor ..cidden kendime kotu niyetli birimiyim diye soruyorum...duvarda yazdigin yaziyi da gordum ...sadece olumlu yorum yapanlar hosunuza gidiyorsa o uyelerle paylasin bence ..hic tanimadigim bir insanin yalanini savunamam ..bunun karsiliginda olumsuz ,kiskanc etiketi de alirim sikinti yok...herkes yalan soylesin bizde nedenleri vardir diyelim..doktor olmasi karakterini de iyi yapmiyor sirf doktor diye bir suru kotu ozelligine susan insanlar biliyorum ..statu aşkı istiyorsaniz yalan soylemesini takmayin..bazi uyeler sanki cok iyi taniyormus, biz kotu niyetliymişiz gibi davraniyor.. ben statuye gore insan niyetini yorumlayanlara guluyorum sadece

Astoria Astoria acikcasi buraya olumsuz yazmak yasak ... yalan soylemis ama nedenleri vardir deniliyor ..cidden kendime kotu niyetli birimiyim diye soruyorum...duvarda yazdigin yaziyi da gordum ...sadece olumlu yorum yapanlar hosunuza gidiyorsa o uyelerle paylasin bence ..hic tanimadigim bir insanin yalanini savunamam ..bunun karsiliginda olumsuz ,kiskanc etiketi de alirim sikinti yok...herkes yalan soylesin bizde nedenleri vardir diyelim..doktor olmasi karakterini de iyi yapmiyor sirf doktor diye bir suru kotu ozelligine susan insanlar biliyorum ..statu aşkı istiyorsaniz yalan soylemesini takmayin..bazi uyeler sanki cok iyi taniyormus, biz kotu niyetliymişiz gibi davraniyor.. ben statuye gore insan niyetini yorumlayanlara guluyorum sadece

Ne yazmışım anlamadım. Burada herkesin görüşüne açığım, çocuğa da kefil değilim. Olumsuz bulan olur, olumlu bulan olur. Eski sevgilime olumsuz yaklaşan çok oldu, kimseye de aaa neden demedim. Haklı da çıktılar. Bu çocuğa da çok iyidir demiyorum zaten yeni yeni tanıyorum. Sizlerin görüşleri ayrı ayrı kıymetli gözümde. Yanlış anlamanızı istemem.

Astoria Astoria dövme nasılmış bu arada anlatsana :KK70:

Dövme beklediğimden iyi çıktı ya. Ben daha kaba bir şey beklemiştim hoş duruyor. 3nity 3nity 'nın söylediğini sattım çocuğa :KK70: dedim "Sırtında ölüm meleği olan bir doktor da fazla ironik". Güldü, "Benim arkamda duruyor sonuçta" dedi.

Oyy ne uzun konu olmus;) güncellemelerden gele gele bitirdim;)
Diger durumlar icin söylenecekler söylenmiş zaten onlara girmeden son konu için yorum yapayim.
Açiklamasi; Gelgit li ayril baris bir iliski oldugu icin sevgililik olarak görmuyorum gibi birsey geldi bana kizda kiskancmis zaten düzenli birsey yasayamadik gibi.
Yada espri yaptı siz o an anlayamadiniz. Sonucta adamda salak degilki ortak arkadaşlarınız var. Sizi onlar tanıştirdigina göre siz de , o da ortak arkadaslarinizla konusacaginizi, biliyordur.
Ama yinede; yani olmadı sayılır, ilişki olarak görmüyorum falan der insan 3 yıllık seyi yok sayma sebebini merak ettim bende.

Inanin her konunuzu okuyorum yorum yapamasam da... ama son gelismelerden sonra yazma geregi hissettim.

Öncelikle 3 yil suren bir iliski ve bunun saklanmasi cok yanlis ve guven sarsici bir hareket,uzgunum ama ben boyle birine asla guvenmezdim ve icim icimi yerdi mutlaka sorardim.

Ya da şoyle yapabilirsiniz o arkadasinizla ucunuz bulusun ya da tesadufi seyler yaratin ve o arkadasiniz doktora ya seninde 3 yillik bir iliskin vardi vs bir sey desin tabii onun senaryosu size ait... bakalim ne diyecek?

İyi niyetinizden şüphem yok öncelikle bunu söyleyim ama birkaç kere daha "yaz dizisi" dendi buna bir açıklama getirmek istiyorum.

Ben başta bunu "yaz dizisi gibi oldu" cümlesini espri niyetine yazdım ama bu yaşadıklarım bir yandan beni çok şaşırtan, bir yandan da heyecanlandıran, geren, üzen olaylar. Böyle "Ayy yaz dizisi gibi ne güzel" falan denilince ben üzülüyorum, sanki burada senaryo yazıyormuşum da ciddiye alınmıyormuşum gibi hissediyorum. Sırf sizin için değil birkaç kere daha yazan oldu, ben buraya gerçekten çevremle paylaşamadığım için yazıyor ve objektif fikirler almak istiyorum. Bu şekilde roman ya da dizi gibi görülmesi beni üzüyor. Hatta beni üzen bir olay daha yaşandı şu an paylaşıp paylaşmamak konusunda tereddüte düştüm, öyle söyleyeyim. Konumu takip edenlerin biraz daha anlayışlı olmalarını rica ediyorum bu bağlamda.
Ben de çevremle paylaşamadığım ve objektif fikirlere ihtiyacım olduğunda konu paylaşıyorum. Açıkçası aramızdan biri mutlu oluyor ne güzel diye gelişmeleri paylaşmanı herkes gibi rica ettim. Burada senaryo yazdığını düşünsem yorum da yapmazdım gelişmeleri yazmanı da rica etmezdim. Esprine karşılık espri yapmıştım “yaz dizisi” derken de. Son yorumları takip edemedim ama kimsenin roman yazdığını düşündüpünü sanmıyorum. Varsa öyle birileri de ayıp etmiştir. Açıkçası üzüldüğün her ne ise sen yine iyi niyetli kimseler için iyi niyetli olarak paylaşmaya devam et. Benim konularıma da ağır dille yazanlar hatta fake diyenler oldu ama paylaşmaktan vazgeçmedim buradaki iyi niyetli insanları da yok sayamayız sonuçta... Ayyy yaz dizisi gibi ne güzel diyenler bence gerçekten heyecanına mutluluğuna ortak olanlardır...

Pc'nin başına geçip öyle yazayım dedim, telefondan biraz zor olacak.

Çarşamba günü doktorla buluştuk. Aslında hafta sonu buluşacaktık ama malum bayram falan girince, bir de nöbetçi olacak hafta sonu doluydu o yüzden Çarşamba gününe aldık. Burada bir göl var oraya gittik, dedik hem bisiklet süreriz hem de gölün kenarında otururuz falan temiz hava alırız. Neyse baya güzel vakit geçirdik, dövmesini de gördüm bu arada :) Onu sonra anlatırım. Neyse bisiklet falan sürdük sonra gölün kenarında oturduk. Orada da işte muhabbet ettik biraz, konu işte eski sevgiliye geldi malum. Sonra ben şey dedim "Eski sevgililer bazen böyle zor olabiliyor senin de başına gelmiştir belki" dedim. "Benim sevgilim olmadı hiç" dedi, "Şimdi olacak galiba" falan dedi tabi ben böyle ağzı açık ayran budalası gibi çocuğa bakıyorum dövmeyi falan gördüm, hikayesini falan da anlattı dövmesiyle beraber çocuk aşırı sempatik geliyor bana.

Neyse, burada Emira SY Emira SY şey demişti, hani ex'inin doktoru nereden bulduğu belli bence seni doktorla tanıştıran iki arkadaşın söylemiştir. Eve dönünce o aklıma geldi, dedim şu kızları bir arayayım. Kızların ismi de Arzu ve Burcu olsun. İlk Arzu'yu aradım, yumurtlayan Arzu'ymuş. O kadar salak bir bahane sundu ki söylemesine, sinirlenip yüzüne kapattım. Hayır ne olursa olsun benim eski erkek arkadaşıma sen niye gidip "Haa evet Astoria'yı tanıştırdık birisiyle ismi de şu, şurada çalışıyor" diye secere döküyorsun, salak mısın? Ona sinirlenince Burcu'yu aradım, Burcu'yla baya uzun konuştuk. Sorun da burada başladı zaten.

İlk Arzu'yu çekiştirdik falan ayıptır söylemesi. Sonra ben dedim ki "Yaa X'e de (doktor) ayıp oldu, çocuğun sevgilisi dahi olmamış daha önceden benim sayemde her türlü şeyi gördü. Astoria'yla da böyle mi olacağız demiştir" falan. Burcu, "Yoo onun sevgilisi vardıııı" dedi. Benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü, bu arada Burcu bana yalan söylemez aramızdaki hukuk Arzu'dan eskidir. Doktorla da liseden arkadaşlar, neyse. "Ben yanlış anladım herhalde, kim peki ben soramadım da" falan dedim. Kızla okuldan tanışıyorlarmış, baya ciddi düşünüyorlarmış hatta benim doktor mezun olunca evlenme niyetimiz var diye anlatıyormuş millete. Ama kız çok kıskançmış. Benimki Amerika'ya gitmiş tıp okurken (bunu bana kendisi de anlattı), staj yapmaya 1 aylığına, kız orada bile aşırı kıskanç davranışlar sergiliyormuş. 1 ayda canından bezdirmiş falan ilişkileri sonlanmış güya. 3 senelik bir ilişki. Telefonu kapattım, sinirlerim laçka.

Kızı bulabildiğim her sosyal medya platformundan arattım. Kız Doğu'da bir ilde doktor. Kızla tiplerimiz benziyor, o da sarışın ben de, o da renkli gözlü ben de. İnanmayacaksınız ama isimlerimiz bile benziyor, yani isimlerimiz kafiyeli. Çok güzel bir kız, gerçekten. Amaaa Facebook'tan bakınca hani belki bilirsiniz aktif kullananlar, herkese açık fotoğraflar koyuyorsun bir köşeye 5 tane falan. Ekli olmasanız bile görebiliyorsunuz. Orada toplu bir fotoğraf koymuş, içinde benim doktor da var. Elini kızın omzuna atmış, tamam arkadaşça bir fotoğraf, mezuniyette çekildikleri eski bir fotoğraf. Ama kızın anılarında duruyor. Sinirden elim ayağım titredi, kardeşimi çağırdım. İkimiz de işin içinden çıkamadık, bu çocuk niye bana yalan söyledi durduk yere? Niye sevgilisini sakladı, kız da belli ki unutamamış yani yoksa o fotoğrafı oraya niye koysun? Doktorla hiçbir şey olmamış gibi konuşuyorum, flörtleşiyorum. Kaç gündür size yazmak için içim içimi yedi. Sizin yorumlarınız bana yol gösterecek, umarım yeterince fikir alırım. Çok gerginim :/

Evet böyle sorabilirim. Ya düşünüyorum eski sevgilini niye saklarsın yeni sevgilinden? Ya çekindiğin, bilinmesini istemediğin bir durum vardır ya da unutamamışsındır. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Ooowwww neler olmuş yine...
Kendi aklımın yettiğince ve yazdıklarından doktoru tanıdığım kadarıyla cevap vereyim.
Eğer çok canı yandıysa yokmuş gibi davranıyor olabilir.
Yada hatırlamak istemediği kadar kötü seyler yaşadıysa yok sayıyor olabilir.
Bir ihtimal de harbiden çocukluk olarak görüyordur, yaşadıkları şey ilişki gibi ilişki degil, itmeli kakmalı, ayrılmalı barışmalı, saçma bir şeydir. İçindeyken ilişki sanmışsa da bittiğinde ve zaman geçtikçe, saçmalık olduğu kanısına varmıştır.
Kendince sebepleri olabilir.
Ama sonuçta sana yansıttıgı, senin ne anladığın önemli.
Sen bu adamın hiç ciddi ilişkisi olmamış zannediyorken, karşına 3 yıllık bir ilişki çıkıyorsa yalan demesem de, kıvırmış derim.
Bu da dürüstlüğünü lekeler açıkcası.

Bir de sana içinde olduğun sureci hatırlatayım,
Evet bir heyecan ve çekimle öpüşmüş oldunuz ama henüz birbirinizi tanıma aşamasındasınız.
Sen bu adamı nasıl tanıyacağını bile yeni yeni öğreniyorsun.
Doktorcun hakkında öğrenmek istediğin her şeyi direkt sormalısın sonucunu çıkardım ben mesela buradan. Eger tanıma anlamında bir adım attığını düşünürsek.
Eğer hem tanıma aşaması hem hızlı yakınlaşma hem alamadığın net cevaplar seni karıştırıyorsa ki normali budur. Konuşmalısın.
Ama telefonda falan degil.
Sana tavsiyem, önemli hiç bir şeyi telefonda konuşma. İnsanların mimikleri, bakışları, vücut dili, nefes alışverişi bile bazen söylediklerinden çok daha fazlasını anlatıyor.

Fiziksel benzerlik meselesine gelince,
Kızla benziyor olman şaşırtıcı olmuştur elbet.
Ben kızkardeşine katıldım biraz
Sırf eşim öyle diye degil ama liseden beri çekici bulduğum erkek tipi aynıdır.
Uzun boylu, basketbolsever, zeki, herkesin anlayacağı şekilde degil göndermeli falan espri yapan, kendi aramızda ikimize ait bir dil oluşturabileceğimiz, yeniliklere açık biri.
Yani bugün eşim olmasa, fiziksel olarak benim çekici bulduğum kişi 180 olamaz :) 190 üstü olmalı.
Yada sarışın olamaz. En iyi ihtimalle kumral ama mümkünse açık tenli, koyu renk saçlı :)
Yada parmakları kısa küt, tırnakları çirkin olmasa iyi olur :)) gibi... fiziksel beğeni standartı olabilir yani insanların...

Şimdi okudum doktorun yalan söylediğini. Sebebi ne olursa olsun ne niyetle olursa olsun baştan yalan söyledi bundan sonra tüm doğrularını ister istemez sorgulayacaksın. Yine de kendince sebebi vardır belki. Konuşmadan anlayamazsın.

Dövme beklediğimden iyi çıktı ya. Ben daha kaba bir şey beklemiştim hoş duruyor. 3nity 3nity 'nın söylediğini sattım çocuğa :KK70: dedim "Sırtında ölüm meleği olan bir doktor da fazla ironik". Güldü, "Benim arkamda duruyor sonuçta" dedi.

Ay ortamı bilemedim ama böyle gölde, parkta çimlerde otururken hayal ettim,

sırtını daha hayat verici seylere dayamalısın der, sırtına yaslanırdım :))
Kafamı da omzuna doğru yatırırdım. Ama sen beni dinleme, önce şu geçiştirmeli muhabbeti konuş :))

Ben de çevremle paylaşamadığım ve objektif fikirlere ihtiyacım olduğunda konu paylaşıyorum. Açıkçası aramızdan biri mutlu oluyor ne güzel diye gelişmeleri paylaşmanı herkes gibi rica ettim. Burada senaryo yazdığını düşünsem yorum da yapmazdım gelişmeleri yazmanı da rica etmezdim. Esprine karşılık espri yapmıştım “yaz dizisi” derken de. Son yorumları takip edemedim ama kimsenin roman yazdığını düşündüpünü sanmıyorum. Varsa öyle birileri de ayıp etmiştir. Açıkçası üzüldüğün her ne ise sen yine iyi niyetli kimseler için iyi niyetli olarak paylaşmaya devam et. Benim konularıma da ağır dille yazanlar hatta fake diyenler oldu ama paylaşmaktan vazgeçmedim buradaki iyi niyetli insanları da yok sayamayız sonuçta... Ayyy yaz dizisi gibi ne güzel diyenler bence gerçekten heyecanına mutluluğuna ortak olanlardır...

Teşekkür ederim, dediğim gibi iyi niyetinizden asla şüphem yok. Ben sizin üzerinizden genel olarak yazdım, zaten aynı fake endişesi sizde de olmuş. Benimki fake olmasından ziyade biraz küçümseme hissettim bazılarında. Sizde değil kesinlikle.

Ooowwww neler olmuş yine...
Kendi aklımın yettiğince ve yazdıklarından doktoru tanıdığım kadarıyla cevap vereyim.
Eğer çok canı yandıysa yokmuş gibi davranıyor olabilir.
Yada hatırlamak istemediği kadar kötü seyler yaşadıysa yok sayıyor olabilir.
Bir ihtimal de harbiden çocukluk olarak görüyordur, yaşadıkları şey ilişki gibi ilişki degil, itmeli kakmalı, ayrılmalı barışmalı, saçma bir şeydir. İçindeyken ilişki sanmışsa da bittiğinde ve zaman geçtikçe, saçmalık olduğu kanısına varmıştır.
Kendince sebepleri olabilir.
Ama sonuçta sana yansıttıgı, senin ne anladığın önemli.
Sen bu adamın hiç ciddi ilişkisi olmamış zannediyorken, karşına 3 yıllık bir ilişki çıkıyorsa yalan demesem de, kıvırmış derim.
Bu da dürüstlüğünü lekeler açıkcası.

Bir de sana içinde olduğun sureci hatırlatayım,
Evet bir heyecan ve çekimle öpüşmüş oldunuz ama henüz birbirinizi tanıma aşamasındasınız.
Sen bu adamı nasıl tanıyacağını bile yeni yeni öğreniyorsun.
Doktorcun hakkında öğrenmek istediğin her şeyi direkt sormalısın sonucunu çıkardım ben mesela buradan. Eger tanıma anlamında bir adım attığını düşünürsek.
Eğer hem tanıma aşaması hem hızlı yakınlaşma hem alamadığın net cevaplar seni karıştırıyorsa ki normali budur. Konuşmalısın.
Ama telefonda falan degil.
Sana tavsiyem, önemli hiç bir şeyi telefonda konuşma. İnsanların mimikleri, bakışları, vücut dili, nefes alışverişi bile bazen söylediklerinden çok daha fazlasını anlatıyor.

Fiziksel benzerlik meselesine gelince,
Kızla benziyor olman şaşırtıcı olmuştur elbet.
Ben kızkardeşine katıldım biraz
Sırf eşim öyle diye degil ama liseden beri çekici bulduğum erkek tipi aynıdır.
Uzun boylu, basketbolsever, zeki, herkesin anlayacağı şekilde degil göndermeli falan espri yapan, kendi aramızda ikimize ait bir dil oluşturabileceğimiz, yeniliklere açık biri.
Yani bugün eşim olmasa, fiziksel olarak benim çekici bulduğum kişi 180 olamaz :) 190 üstü olmalı.
Yada sarışın olamaz. En iyi ihtimalle kumral ama mümkünse açık tenli, koyu renk saçlı :)
Yada parmakları kısa küt, tırnakları çirkin olmasa iyi olur :)) gibi... fiziksel beğeni standartı olabilir yani insanların...

Zaten kesinlikle yüz yüze konuşacağım. İçim hiç rahat değil, tatmin edici bir cevap almadan bu ilişkiyi sürdüremem. Başlamadan biter.

Back
X