Ne yaşadım ben şimdi?

Hahsjsjs senden flört tavsiyesi alacağım ileride gerekirse. :) Ben odun gibiyim.

Bende ‘yaz dizisi gibi’ yorumunda bulunmuştum...
Güzel,heyecan verici duygular yaşattığı için...

Artniyetli değildim...
Üzmedim umarım sizi...

Bende ‘yaz dizisi gibi’ yorumunda bulunmuştum...
Güzel,heyecan verici duygular yaşattığı için...

Artniyetli değildim...
Üzmedim umarım sizi...

Yok sizleri biliyorum duygularıma eşlik ettiniz. Biraz bakarsanız görürsünüz bazıları "Ay yaz yaz hep yaz sen heyecanlı oluyor" stili yorumlar yapmış, onlara istinaden yazdım. Üzdü beni biraz onlar ne yalan söyleyeyim.

Zaten kesinlikle yüz yüze konuşacağım. İçim hiç rahat değil, tatmin edici bir cevap almadan bu ilişkiyi sürdüremem. Başlamadan biter.

Ben umduğun cevabı alacağını düşünüyorum açıkcası. Ve bu senin için güzel bir fırsat.
Daha net olmasını isteyebilirsin usulünce.
Tamam her zaman her şey siyah-beyaz değil.
Griler de olur. Ama kişilerin karşılıklı beklentileri önemli. En azından o meselenin gri olduğunu söylemeliydi. Didik didik edip canını sıkacak değilsin.
Güvenebileceğin, net bir ilişki ise istediğin, bunu söyleyebilirsin.
Sisli bir havada ışık kapalı motor sürmek heyecanlı olsa da akıllıca gelmiyor bana de :)
Ben üstü kapalı sormaman gerektiğini düşünüyorum.
Çünkü sorma şeklin ‘ya senin gibi adamın nasıl hiç sevgilisi olmaz?’ şeklinde olursa, şaka ile karışık geçiştirdiğinde tekrar sormak seni biraz komik duruma düşürür.

Yarın gece gelecek oradan nöbete gidecek. Davet ettim evinde yemeğin yoksa bende ye oradan gidersin diye. Konuşacağım o zaman, hadi bakalım hayırlısı.

Normalde yalana asla tahammülüm yoktur erkek milleti iste der gecerim..Ama sanki yapacagi aciklama seni tatmin edecek ve yanlis anlasilma olmus diyeceksin gibi hissediyorum nedense..
Kendi nezdinde belki yasamis olduklarini bir iliski olarak tanimlayamadi belki eksiklikler vardi daha arkadasvari surdu ama bunu kayda deger gorup paylasmak istemedi.Deger verdigi bir kadin veya beraberlik degildi belki de.Ama bu sekilde de izah edebilirdi..Anlatsam kafasina takip huzursuz olur degmez diye de dusunmus olabilir..Eski erkek arkadasinin yarattigi huzursuzluk sonrasinda bunu dile getirmek istememis olabilir.
Arkadasin ikisinin arasindaki beraberligin hangi sinirda nasil yasandigini bilemez ki..Nedense seni ikna edecek mantikli bir aciklama yapacak diye hissediyorum ve diliyorum..
Gecmisi cok dikkate ve ciddiye almayan birisi sanki..Eski erkek arkadasin hastaneye gitmesine ragmen gergin tavirlar gostermeyip rahat davranislar sergiledigini soylemistin yanlis hatirlamiyor isem..
Goruntu ve isim benzerligine gelince..Insanlarin begendigi tip skalasi asagi yukari aynidir.Begenmistir ama saglikli ve tatmin saglayan bir beraberlik olmamistir.Karsisindaki sahsin unutamamis olmasi doktor arkadasin sucu olmayabilir.Kaldi ki unutamasa onun yaninda olurdu senin degil..
Yuz yuze konustugunuzda kafanizdaki soru isaretleri cozulecek bence.Ama bir daha ne olursa olsun yalansiz net olmasi gerektigini diger turlu huzursuz olacagini belirt Astoriacim..
Sakin ama kararli bir sekilde gözlerinin icine baka baka bir konusma gerceklestir.Boyle olmasi gerektigini biliyorsundur ama duygular hisler girince isin icine,isler degisiyor..
Insallah lehinize gelisir,olayin soguklugu girmez araniza..

Sizin yorumlarınızı bekliyordum her zamanki gibi içimi rahatlattınız. Umarım dediğiniz gibi mantıklı bir açıklaması vardır ve sonu kötü bitmez. "Tam mutlu oldum derken yıktın bütün dünyamı" diye şarkı söylemek istemiyorum. :)

ben etrafimda gördüğüm her çifti sevgili olarak tanımlamam, sevgili kavramının daha farklı olduğunu düşünüyorum.

kabul ediyorum sırf hayatında birisi olsun diye, sevmediği halde bazı ideal sevgili kalıplarına uyan ya da en azından bu kalıba yakın insanları hayatına kabul eden kişileri daha çok ortaokul ve lise dönemlerimde gördüm, yalnız kalmamak adına, belki ilerde sevebilirim umuduyla ya da henüz daha iyi bir alternatifi olmaması gibi nedenlerle ilişki sürdüren kişiler...peki ilerleyen yaşlardaki ilişkilerde de bu zihniyeti sürdürenler yok mudur mesela her evli çift aynı zamanda sevgili midir?

aşkı hiç yaşamamış kişiler örneğin; aşkı yaşayacağına da inanmıyorsa, sevmese de, birini birçok sebeple hayatına kabul edebilir bu da bir tercihtir bana göre.

doktorun mesleğinin konudan bağımsız tutulmasına yönelik bir eleştiri vardı önceki yorumlarda ama ben mesleği şu açıdan dikkate alıyorum, -evet önüne gelene yürüyen doktorlar da tanıdım- ama bu arkadaşlar gerçekten yoğun ve stresli bir işte çalışıyorlar herşeyden önce sürekli insanlarla muhataplar ve bu muhatap oldukları insanlar kaygılı, hasta ve problemli kişiler. dolayısıyla özellikle özel hayatlarında huzur ya da en azından bir rutin isterler herhalde. sözkonusu doktor da toplumun ideal kalıplarına uygun ilişkiyi kıza özel birşeyler hisssetmemesine rağmen rutinini bozmamak adına sürdürmüş olabilir evet 3 yıl uzun ama yine de huzuru kaçmadığı ya da başkasına aşık olmadığı sürece mümkün. doktorun konu sahibiyle konuşmasında da kastettiği bugüne kadar özel hisler beslediği, sevdiği birinin olmadığı olabilir

ya işte basbaya biriyle sevgili olmuş ilişki yaşamış ne fark eder diyenler olacaktır ama bu da benim yorumum. umarım gelişmeler güzel olur

Astoria ,
ilişkilerde dürüstlük ve şeffaflıktan yanayım, daha önce bir birlikteliği olduysa anlatmalı ama belki o andaki ortamı bozmak istememiştir, anlatmaya hazır değildir, belki kendiyle ilgili detayları hemen dökülebilen bir yapıya sahip değildir, cevabı bu yönde olursa amenna ama mantık dışı, akla yatmayan cevaplar verirse hiç kurtarır yanı yok çünkü evlenmeyi düşünecek kadar ciddi gördüğü bir ilişkiyi anlatması gerekir, geçiştirilecek birşey değil, evinize davet etmişsiniz, vereceği cevaba göre ilişkinizi devam ettirir veya bitirirsiniz, size tavsiyem söyleyecekleri size makul gelse bile arkadaşlıklarınızda dürüstlüğe önem verdiğinizi uygun bir dille laf arasında belirtin.

Kız arkadaşıyla sizin benzerliğiniz tesadüftür, bazen öyle tesadüfler oluyor ki aynı isme sahip erkek arkadaşlarınız bile olabiliyor :))sizin de belirttiğiniz gibi her insanın karşı cinste beğendiği genel bir tip vardır, kimi sarışın renkli gözlülerden hoşlanır, kimi kumrallardan, kimi esmerlerden, çoktan bitmiş bir ilişkiyi takıntı yapıp eski kız arkadaşına benzeyen, isimleri bile kafiyeli biriyle özellikle flörtleşmeye çalışacağını zannetmiyorum, öyle olsaydı daha sonra kızla yeniden irtibata geçip ilişkiyi devam ettirmeye çalışırdı ve ve arkadaşınız bu detayı size anlatırdı, ki anlatımınızdan anladığım kadarıyla ilişkiyi bitiren doktor, kıskançlıktan yorulmuş, noktayı koymuş gözüküyor.

Doktor sadece sevgilim olmadı geçiştirme cevabında falsolu, umarım gerçekten makul bir cevabı vardır yoksa cidden benden yana eksi puan alır.

Farklı bir bakış açısı. Bu arada ilişki öğrencilik yıllarında bitmiş ama birbirlerine düşman gibi davranmamışlar, mezuniyette birlikte fotoğraf çekilmelerini bu şekilde anlamlandırabildim. Ama kızın önemli anılar kısmına özellikle onun elini omzuna attığı fotoğrafı koymuş olması düşündürdü beni. Stalklardan aynı dönemde mezun olmuş arkadaşlarına da ulaştım, başka fotoğraflar da var illaki o fotoğrafı seçmesi gerekmezmiş. O yüzden kızın hala bu ilişkiden umudu var mı yoksa kendi kendine gelin güvey mi olmuş onu bilemiyorum. Beni ilgilendirmiyor da gerçi önemli olan çocuğun ne düşündüğü. Açık açık sormaktan başka yolum kalmadı. Çok teşekkür ederim, gelişmeleri mutlaka yazacağım. :)

Kız kardeşim de sizin gibi düşünüyor Mune hanım. O anda ortamı bozmak istememiştir, zaten hassas bir dönemden geçiyorsun kendi eski sevgilisini karıştırarak kafanı bulandırmak istememiştir diyor ama bulandı bir kere. Kız kardeşim de bıktı benden. :/ İlişkiyi bitiren doktormuş evet, onu arkadaşıma da teyit ettirdim. Hatta kız baya uğraşmış yeniden barışmak istemiş ama doktor kesin kararlı davranmış, o kadar ki arkadaşları kızın aldattığını düşünmüşler. Ama arkadaşça merhabalaşmaya devam etmişler ilişkileri bittikten sonra, malum mezuniyet fotoğrafları dahi var birlikte. Evlenmeyi düşündüğünü arkadaşım söyledi, onu da soracağım mutlaka. Net olmam gerekiyor arkadaşımı da araya sokmadan sormaya çalışacağım. 3nity 'nın "Sisli bir havada ışık kapalı motor sürmek heyecanlı olsa da akıllıca gelmiyor bana" lafını tuttum inşallah unutmam :) Nasıl yani deyince de (muhtemelen böyle bir şey der) "Daha önce hiç ilişkin olmadığına emin misin" diye hafiften bir giriş yapacağım.

Ben öncesini kıvırarak geçiştirme kısmını çok dürüst bulmadım ama adamın anlayışını da unutmamak gerekiyor.
Eski sevgilin bu adamın iş yerini tabiri caizse ‘bastı’
Bu adam sana dönüp ne başka bir sevgilin hakkında, ne de bu adam hakkında herhangi bir şey sormadı. (Sordu mu?)
Tam tersi, hallettim ben diyip, mesele bile yapmadı.
Dallandırıp budaklanmasan konu kapandı.
Bu senin üzerinde baskı oluştursun yada minnet et diye söylemiyorum bunu. Zaten düzgün bir adamın yapması gereken bu.
Sadece eski konusundaki tavrı böyledir belki. Aklının kenarında bu da olsun.

ilk mesajımda da yazdım. Kişilerin ilişkilerden beklentileri önemli. Benim için bir insanın ‘net’ olması çok önemli. Konu net olmasa da olur. Gri olanın gri olması suç değil. Gri olana siyah demek yeterince dürüst degil diyelim :)

Buna cevap yazacaktım unutmuşum. :) Sormadı hiçbir şey hatta ben onun adına özür dilemek istedikçe konuyu kapattırdı "Astoria gerek yok, hallettim hiçbir sorun yok şu anda sen canını sıkma lütfen" dedi hep. İnşallah eski sevgilisi konusunda da tavrı böyledir, akşam gelecek yemek yemeye bakalım. Adamı da yol yorgunu baskılayacağım biraz ama ne yapayım :/

Hadi hayirlisi bakalim.
Sunu diycem
Acikcasi kizlar saklar iliskisini
hani 10 ise 2 3 der (maalesef)
sevgilikle, cikmak gercekten farkli seyler... eger ki kiz kendi kendine gelin guvey olmadiysa, evlilik dusunmek icin epey bi sevgili olmuslardir diye dusunuyorum, bunu 'evet bi iliskim oldu ama bundan bahsetmek istemiyorum Astoria' seklinde ifade edebilirdi.
Hani o havayi bozmamak adina.
Evet simdiye kadar olumsuz bir hareket ya da davranis gormedik fakat bunun arkasinda ne var ben de merak ediyorum. Umarim yaniltmaz bizi.
'Igne ile patlatilmis balon' misali yere cakilmazsin.:)

İnşallah bakalım, hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…