Ne yaşadım ben şimdi?

Yihhhuuuu. :rolleyes:

Yaa, neden gidiyorsun gitme :110: Geçerli sebeplerin vardır muhakkak tabi, umarım geri dönersin böyle sohbet ederiz. Minik ahududuya öpücükler, sağlıklı doğumlar o zaman şimdiden. :)
Ay canımm teşekkür ederimm inşallah hayırlısıyla sona gelelim belki tekrar gelır minicik ayagının fotosunu atarım :)) aynen burda gördüğüm konuştugum topıclerde şahıt oldugum kayıplar beni çok üzüyor stres oluyor ve bana ağrı,üzüntü ile dönüyor duygusallık da olunca bu kararı aldım:KK61: burda vakit çok çabuk geçiyorr zaten şimdi sağlıkla şeylere yöneleceğim yoga pılates:) umarım buranın boşluğunu doldurur. Inşallah mutlu olursun gerçek aşkınla bir ömür. Seni takip edıcemm ❤

Bence arayın yada mesaj atın. Zaten dökülecektir :)
Şöyle düşünüyor olabilir; bastıramadığım duygularımla o an içimden gelerek öptüm fakat tepki vermedi. Niye tepki vermedi?diye kafasında deli sorular olabilir bundan mütevellit çekinmişte olabilir belki :)

Ay canımm teşekkür ederimm inşallah hayırlısıyla sona gelelim belki tekrar gelır minicik ayagının fotosunu atarım :)) aynen burda gördüğüm konuştugum topıclerde şahıt oldugum kayıplar beni çok üzüyor stres oluyor ve bana ağrı,üzüntü ile dönüyor duygusallık da olunca bu kararı aldım:KK61: burda vakit çok çabuk geçiyorr zaten şimdi sağlıkla şeylere yöneleceğim yoga pılates:) umarım buranın boşluğunu doldurur. Inşallah mutlu olursun gerçek aşkınla bir ömür. Seni takip edıcemm ❤

:KK200::KK200::KK200:

Bence arayın yada mesaj atın. Zaten dökülecektir :)
Şöyle düşünüyor olabilir; bastıramadığım duygularımla o an içimden gelerek öptüm fakat tepki vermedi. Niye tepki vermedi?diye kafasında deli sorular olabilir bundan mütevellit çekinmişte olabilir belki :)

Arayacağım yarın, artık sonu kötü olursa beni burada teselli edersiniz.:KK42:

Ara
Ara deki ,sen ne yapmaya çalışıyorsun
Hangi kitapta yazıyor öpüp kaçmak
Madem kaçacaktın niye öptün,öptün niye kaçıyon
Allah’ınız var mı lan sizin :KK70:diye bağır kapat teli suratına
Yada ara,”öksürük şurubu lazım da
Senin yazmaya yetkin var mı?”,cevabına göre “bende öyle düşünmüştüm zaten”de,diplomasını falan sorgula
Kaçacaksa tam kaçsın

Ara
Ara deki ,sen ne yapmaya çalışıyorsun
Hangi kitapta yazıyor öpüp kaçmak
Madem kaçacaktın niye öptün,öptün niye kaçıyon
Allah’ınız var mı lan sizin :KK70:diye bağır kapat teli suratına
Yada ara,”öksürük şurubu lazım da
Senin yazmaya yetkin var mı?”,cevabına göre “bende öyle düşünmüştüm zaten”de,diplomasını falan sorgula
Kaçacaksa tam kaçsın

:D :D

Tansiyonumu çıkardın, şimdi indir bir hele tansiyon hastası oldum senin yüzünden diyeyim.

astoria,
konunun başlığını okuyunca hemen daha ayıplı şeyler gelmişti aklıma:oops:
istediğim aksiyonu bulamadım ama bu da gayet güzel :KK70:
Profilindeki Şu karikatüre bayılıyorum
“Bakar niye bakmasın” değilmiydi bu

Ast sen bizi haberdar et
Bu birden piyasadan böyle kaybolup gitti ya
Tayinini Doğuya falan isteyip gitmemiştir inşallah :KK70:

Çok mu romantik komedi filmi izliyor nedir ama etkiyi verdi cidden. :) Aramıyor ki, normalde her gün arardı. Gelişme olur mu bilmiyorum. :/
Anaaaam bu cocuk cok fena kurt .Demedi deme .Oyuncak eder adamı .Arama sakın o arasın .
Kavgada ilk tokadı yiyen kaybeder .Sen yemişin bi tokat .:KK70::KK70:
Olsundu ama cok heyecanlı.:KK70:

Birkaç gündür eski sevgilinizle görüşmediyseniz o yüzden mesaj atmıştır.Genelde ımursamadıgımızı anladıklarında dürtmek için ararlar ya da mesaj atarlar eski sevgililer.Aynı anda mesaj atması tuhaf Degil,aklına gece gelmişsiniz belli ki.

Yemeğe gelen kişi de pek elektrik alamamış belli ki.Kadınlar bu konuda daha hassas ve duygusal oluyor ama erkekler sevse de sevmese de ilgi gösteriyorlar yol ayrılana kadar.

Back
X